Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Amrabat'ı çözmüş değilim.Sen topu o kadar getir sonra orta açama.Bi pozisyonda baya beni güldürdü.

Bi halt olmaz bizim transfer komitesinden.

Bu sene yönetim transfer konusunda kesinlikle sınıfta kaldı.

Yabancı sınırlaması geçen seneden beri belliydi, sezon öncesi planlamasını buna göre yapmalılardı.

Hala Ab statüsünün sonucunu bekliyoruz, şaka gibi.

Bizim bu turnuvada bütün transferlerimizi yapıp, o oyuncularla çıkıp oynamamız gerekirken biz hala çıkacak kararları bekliyoruz.

Aslında iyi bir kadromuz var ve sadece 1-2 doğru hamle ile müthiş kadromuz olacakken yine bazı şeyleri eksik yaparak sezona başlayacağız:(

Bu sene yönetim transfer konusunda kesinlikle sınıfta kaldı.

Yabancı sınırlaması geçen seneden beri belliydi, sezon öncesi planlamasını buna göre yapmalılardı.

Hala Ab statüsünün sonucunu bekliyoruz, şaka gibi.

Bizim bu turnuvada bütün transferlerimizi yapıp, o oyuncularla çıkıp oynamamız gerekirken biz hala çıkacak kararları bekliyoruz.

Aslında iyi bir kadromuz var ve sadece 1-2 doğru hamle ile müthiş kadromuz olacakken yine bazı şeyleri eksik yaparak sezona başlayacağız:(

96-2000 senesi hariç son 12-13 yılda hiç bir zaman tam olmadık.Hep bi mevki açığı çıktı.Hep bişeyler eksik oldu.Kewell-Lincoln-Arda-Baroş sezonunu bi hatırlayın.Orda da hep bi ön libero eksikliği vardı.Bu sene de sol bek ve kanat adamları eksik.

Ne aç gözlü adamlarsınız be :D 2 sezondur transfer show yapıyor yönetim. Takım neredeyse yine tamamen değişti hala doymadınız :D

Doyup doymama meselesi değil bu, yönetimin 2 senede yaptıklarını kimse inkar etmiyor zaten.

Ama eksik olduğumuz 1-2 mevki var ve bunları hala doldurmamamız insanın canını sıkıyor.

Uzun bir aradan sonra sağlam bir kadro ile transfer dönemine giriyoruz, sadece 1-2 doğru hamle ile çok iyi bir kadromuz olacakken biz hala olmayacak şeylerin peşinden gidiyoruz, benim kızdığım şey bu.

-----------------------MUSLERA---------------------------

---------------------------------------------------------------

----------------SEMİH------CHEDJOU--------------------

---EBOUE----------------------------------CARLİNHOS-

-----------------MELO -----------SELÇUK----------------

-------------------------SNEİJDER------------------------

-------KAZIM-------------------------------------ARDA----

----------------------------DROGBA-------------------------

96-2000 senesi hariç son 12-13 yılda hiç bir zaman tam olmadık.Hep bi mevki açığı çıktı.Hep bişeyler eksik oldu.Kewell-Lincoln-Arda-Baroş sezonunu bi hatırlayın.Orda da hep bi ön libero eksikliği vardı.Bu sene de sol bek ve kanat adamları eksik.

Kesinlikle öyleydi, Kewell'i defans da oynattık biz bu yüzden,

Ama bu dönem biraz daha farklı aslında, o zamanlar bir çok transfer yaptığımız halde hala eksik mevkilerimiz vardı (geçen senelerden öyle enkaz bir takımla transfer dönemine girmiştik ki, nerdeyse baştan aşağı takımı yenilemek zorunda kalmıştık), şimdi oturmuş bir kadromuz var ve Chedjou hariç 2 transfer yapsan süper bir kadron olacak, acil bir kanat oyuncusu duruma göre de sol bek transferi gerçekleştir iş bitsin.

Bu iş bu kadar zormu ki?

Kesinlikle öyleydi, Kewell'i defans da oynattık biz bu yüzden,

Ama bu dönem biraz daha farklı aslında, o zamanlar bir çok transfer yaptığımız halde hala eksik mevkilerimiz vardı (geçen senelerden öyle enkaz bir takımla transfer dönemine girmiştik ki, nerdeyse baştan aşağı takımı yenilemek zorunda kalmıştık), şimdi oturmuş bir kadromuz var ve Chedjou hariç 2 transfer yapsan süper bir kadron olacak, acil bir kanat oyuncusu duruma göre de sol bek transferi gerçekleştir iş bitsin.

Bu iş bu kadar zormu ki?

3 senedir enkazdan kurtuşmaya çalışıyoruz.Hala kalıntıları var.Sabri,Balta gibi.Transfer işin de acayip ağırdan alıyoruz.Acaba diyorum para filan mı yok?

Arda'nın gelmesini bende çok istiyorum ama bu transfer bana göre çok zor.

İlk olarak bizim başkan 26 yaşındaki Arda'ya 12 den fazla para vermez (verceği max. para 10 olur, oda bonuslarla filan), 10 a da Madrid bize satmaz Arda'yı

Bu transfer olursa ancak olası bir Burak takası ile olabilir.

Şahsi fikrim;

Sattığın fiyatın üstüne almak mantıklı olmasa da, bu ülkede yaklaşık olarak Alper 15 M € ediyorsa, Arda içinde kesenin ağzı açılabilir.

3 senedir enkazdan kurtuşmaya çalışıyoruz.Hala kalıntıları var.Sabri,Balta gibi.Transfer işin de acayip ağırdan alıyoruz.Acaba diyorum para filan mı yok?

Biz bu konularda çok kötüyüz, yıllarca Cihan ve Orhan Ak gibi oyuncuları izlediğimi biliyorum, şimdi de Balta vs.

Oyuncularımızı satma konusunda maalesef çok başarısız.

saçın ortadan faullerde dahil 3 numara üstü uzun olan bi futbolcu biliyomusunuz

saçımı farklı bi sekil kestirmek istiyorum

beyler bakmayın sneijder drogba felan çok para harcadığımıza gelir çoktuda ondan harcadık başkanın temel amaçları borcu eritmek zaten stratejik transferlerdi drogba sneijder forma satışı reklam geliri vs vs birton şeyle fazlasıyla çıktı bu transferlerin maliyetleri başkan borcu 100 150 milyon dolar seviyesine indirmeyi amaçlıyor ama eksikleri tamamlayaydık iyiydi

galatasaray tarihinin en kazancli sezonu yasadik gecen sezon arti bu sezon satilan kombineler dahil, karsilinda en fiyasko transfer dönemi yasiyoruz ünal aysal geldinden beri. tuaf bir durum hadi yabanciyi anladikda neden yedek külübesindi güclendirecek yerli futbolcu almadik?

acaba baskanin bildi birsey mi var? nasil olsa AB karari cikartiriz bonservisi yüksek yerli oyuncu degilde onlara göre daha ucuz yabanci alacagiz hesabina mi girdiler? umarim bu taktik elde patlamaz eger karari cikaramasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt