Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün oynadığımız maçta, duran toplarda neredeyse pozisyon vermedik kimsenin dikkatini çekmedi herhalde.

Porto çok fazla korner kullandı ve kullandıkları bütün topları biz karşıladık:)

Defour'un açtığı bütün ortaları Melo karşıladı.İşte milletin Melo'yu istemesinin bir nedeni de bu.Ama biraz daha fizik çalışması lazım.Sene başı olması nedeni ile biraz güçsüz gibi.

Defour'un açtığı bütün ortaları Melo karşıladı.İşte milletin Melo'yu istemesinin bir nedeni de bu.Ama biraz daha fizik çalışması lazım.Sene başı olması nedeni ile biraz güçsüz gibi.

Lig başlayana kadar hazır hale gelir diye umuyorum, tam olarak hazır değilken bile defansı fazlasıyla rahatlatıyor:)

Şimdi gördüm de bizim penaltıda çakmaymış :D Eboue oscarlık atmış kendini ama oldukça başarılı :)

Hamit ve Amrabatin son vuruslari haricinde takimi begendim. Hamitin savunmasinin ve presinin zayif olmasi ve ağir kalmasi, sorunlara neden oluyor. Umarim Engin en yakinda zaman eski formuna ulasir ve ilk11 baslar.

İlk penalti pozisyonunda Hamit rakip oyuncuya cok fazla hareket alani tanidi. O oyuncu o pasi o bölgede o kadar atmamaliydi.Amrabata gelince, bir oyuncu düsünüyorum, son vurusa kadar herseyi mükemmel yapiyor. Danilonun etkinliğinide cok azaltti bu macta, Baltaya pek is düsürtmedi. Fakat bitiriciliği zayif. Kesinlikle kisa zamanda gelistirmesi gerek.

Lig TV spikerinin Arsene Wengerin Galatasaray Turkiyedeki en popüler takim aciklamasini en popüler takimlardan birisi seklinde söylemesi de hic hos degildi.

Yabancı sınırlamasından dolayı şu an almamız gereken adam Arda Turan'dır.ligdeki dengeleri sarstığı gibi birilerinin dengesini de fena bozacak bir transfer olur.Sanki Arda'yı gelecek seneyi beklemeden bu sene alacakmışız gibi bir his var içimde.Hayırlısı bekleyip görelim.

Hamit ve Amrabatin son vuruslari haricinde takimi begendim. Hamitin savunmasinin ve presinin zayif olmasi ve ağir kalmasi, sorunlara neden oluyor. Umarim Engin en yakinda zaman eski formuna ulasir ve ilk11 baslar.

İlk penalti pozisyonunda Hamit rakip oyuncuya cok fazla hareket alani tanidi. O oyuncu o pasi o bölgede o kadar atmamaliydi.Amrabata gelince, bir oyuncu düsünüyorum, son vurusa kadar herseyi mükemmel yapiyor. Danilonun etkinliğinide cok azaltti bu macta, Baltaya pek is düsürtmedi. Fakat bitiriciliği zayif. Kesinlikle kisa zamanda gelistirmesi gerek.

Lig TV spikerinin Arsene Wengerin Galatasaray Turkiyedeki en popüler takim aciklamasini Lig tv spikerinin en popüler takimlardan birisi seklinde söylemesi de hic hos degildi.

Evet bu benimde dikkatimi çekmişti, ülkemizde ne yazıkki konu Galatasaray olunca bazı gerçekler çarptırılarak söyleniyor,

Amrabat'ın en büyük eksikliğinden biride, güzel çalımlar yaptıktan sonra etrafındaki boş oyunculara pas vermek yerine anlamsızca şut çekmesi.

Hatta bir yorum vardı, Amrabat'ın 1 metreden Drogba'ya veremediği pası Muslera 30 metreden verdi diye.

Pas verse çok iyi olacak...

fatih terim'in gökhan zan ve erman'a forma sansi vermemesi sinir etti beni, gökhan zan sakat falan neyse de erman yedekte bile yoktu.

10 kilo fazlasi olan kazimdan, agir vasita hamitten kötü olamaz herhalde!!

iki tane yeni oyuncu aldik ikiside yok simdilik! chedjou'yu ligde hic beraber oynamayacagi dany ile oynatip durduk, erman mac yapti mi bilmiyorum

fatih terim'in gökhan zan ve erman'a forma sansi vermemesi sinir etti beni, gökhan zan sakat falan neyse de erman yedekte bile yoktu.

10 kilo fazlasi olan kazimdan, agir vasita hamitten kötü olamaz herhalde!!

iki tane yeni oyuncu aldik ikiside yok simdilik! chedjou'yu ligde hic beraber oynamayacagi dany ile oynatip durduk, erman mac yapti mi bilmiyorum

Murat belki kafasında ilk 188 garanti ettiği bir isim o yüzden diğerlerini görmek istiyor da olabilir.

Bugünki maçta da görüldüğü gibi bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.Bu konuda yabancı sınırından ötürü çare Arda Turan.Arda'nın gelmesi ligdeki bazı dengeleri bizim lehimize değiştireceği gibi birilerinin de dengesini bozacaktır.Onun gelişi bu saçma sapan yabancı kuralıyla önümüzü kesmeye çalışanlara iyi bir cevap olacaktır.Bana bu transfer bu sezon olacak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt