Musa Kocaman
Yeni Üye
- 3 Ağustos 2013
- 5
- 0
- 691
Hayırlı olsun![]()
teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun![]()
Özellikle Melo çok top karşılıyor.
Bugün oynadığımız maçta, duran toplarda neredeyse pozisyon vermedik kimsenin dikkatini çekmedi herhalde.
Porto çok fazla korner kullandı ve kullandıkları bütün topları biz karşıladık![]()
Defour'un açtığı bütün ortaları Melo karşıladı.İşte milletin Melo'yu istemesinin bir nedeni de bu.Ama biraz daha fizik çalışması lazım.Sene başı olması nedeni ile biraz güçsüz gibi.
Lig başlayana kadar hazır hale gelir diye umuyorum, tam olarak hazır değilken bile defansı fazlasıyla rahatlatıyor![]()
Ulan şu yaşıma geldim şu kadın milletini bi anlayamadım arkadaş.
Hayırdır sıkıntı ne?
Hamit ve Amrabatin son vuruslari haricinde takimi begendim. Hamitin savunmasinin ve presinin zayif olmasi ve ağir kalmasi, sorunlara neden oluyor. Umarim Engin en yakinda zaman eski formuna ulasir ve ilk11 baslar.
İlk penalti pozisyonunda Hamit rakip oyuncuya cok fazla hareket alani tanidi. O oyuncu o pasi o bölgede o kadar atmamaliydi.Amrabata gelince, bir oyuncu düsünüyorum, son vurusa kadar herseyi mükemmel yapiyor. Danilonun etkinliğinide cok azaltti bu macta, Baltaya pek is düsürtmedi. Fakat bitiriciliği zayif. Kesinlikle kisa zamanda gelistirmesi gerek.
Lig TV spikerinin Arsene Wengerin Galatasaray Turkiyedeki en popüler takim aciklamasini Lig tv spikerinin en popüler takimlardan birisi seklinde söylemesi de hic hos degildi.
Bi hatun varda kardeşim.Çözmeye çalışıyorum ama ne mümkün.
Bi hatun varda kardeşim.Çözmeye çalışıyorum ama ne mümkün.
fatih terim'in gökhan zan ve erman'a forma sansi vermemesi sinir etti beni, gökhan zan sakat falan neyse de erman yedekte bile yoktu.
10 kilo fazlasi olan kazimdan, agir vasita hamitten kötü olamaz herhalde!!
iki tane yeni oyuncu aldik ikiside yok simdilik! chedjou'yu ligde hic beraber oynamayacagi dany ile oynatip durduk, erman mac yapti mi bilmiyorum
Şimdi gördüm de bizim penaltıda çakmaymışEboue oscarlık atmış kendini ama oldukça başarılı
![]()
halit kadinlari anlamaya calismayacaksin ,sadece yasa onlario zaman cok daha mutlu olursun
![]()
Allah kolaylık versin
İşin çok zor ama,,,