Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an ulaştığımız seviyede kalalım birkaç sene daha neden olmasın? Ama tabi bu sadece kulübe bağlı olan bir şey değil, sağlam bir sponsor gerek.

Evet sağlam bir sponsor gerekli ama bu sponsoru sağlayacak güce ve prestije sahip olduğumuzu düşünüyorum,

Mesela THY ile anlaşabilirler:)

Bu mantık yanlış ama, sermaye arttırımını hadi bu şekilde yaptın diyelim.

Yapmadığın transferler yüzünden sezon içinde sıkıntı çekersen, kimse sermaye arttırımını konuşmaz.

O yüzden en azından bir Arda hamlesi herşeyi güzel yapar:)

evet ama anladigim kadari ile yeterli kadromuz var deniliyor. arda olursa alinir ama ondan haric öyle vay vay cok para harcayip bir oyuncu almayiz bence. arda da bence taraftari oyalamak taktigidir. sol bek alinirsa göbek atacam acikcasi ama o bile süpheli. 2-3 sinif bir sol bek alirlar son anda belki ucuz olan ama 4-5 milyonluk mesela bir carlinhos alirlarmi ?! süpheyle bakiyorum acikcasi.

evet ama anladigim kadari ile yeterli kadromuz var deniliyor. arda olursa alinir ama ondan haric öyle vay vay cok para harcayip bir oyuncu almayiz bence. arda da bence taraftari oyalamak taktigidir. sol bek alinirsa göbek atacam acikcasi ama o bile süpheli. 2-3 sinif bir sol bek alirlar son anda belki ucuz olan ama 4-5 milyonluk mesela bir carlinhos alirlarmi ?! süpheyle bakiyorum acikcasi.

5 M € ya Carlinhos'u alsak Riera'yı elimizden çıkarmamız gerekiyor ve onun içinde en az 3 M € para lazım. Sol bek alırsak Riera'nın tazminatını da karşılamak gerekecek. Buda ekstra bir maliyet...

O yüzden ben bu sene sol bek almam, sadece Arda veya başka kaliteli bir kanat oyuncusu alırdım. Öncelik Arda olmak şartıyla

aslında şu anda lig için en rahat takım biziz

hepsi td değiştirdi fenev hariç onların tdsi hep azizdir :D

sistem değiştiriyorlar transferler tutar mı oynar mı falan filan

bizim bu sene tek endişemiz ne zaman form tutarlar..

5 M € ya Carlinhos'u alsak Riera'yı elimizden çıkarmamız gerekiyor ve onun içinde en az 3 M € para lazım. Sol bek alırsak Riera'nın tazminatını da karşılamak gerekecek. Buda ekstra bir maliyet...

O yüzden ben bu sene sol bek almam, sadece Arda veya başka kaliteli bir kanat oyuncusu alırdım. Öncelik Arda olmak şartıyla

ya savunman SOS veriyor senin. hucumda öyle yada böyle her macda gol buluyorsun. ileride muthis silahlarin var zaten. avrupa icin belki yetersiz ama orda da bir arda ve mefcut kadroylada kupayi kaldirman mucize olur.

lig icin savunmani saglama al sonra ilerki senelerde yabanci konusunda cözüldügünde ciddi ciddi Sampionlar ligi kupayi adayim diyen kadroyu kurarsin.

simdiki kadro hem sampion ola bilmeli hemde avrupada ezilmemelidir.

daha fazla kura sansina bakar maalaesef.

iyi bir sol beki 100 kere tercih ederim ben bir ardaya. ikiside olursa tadindan yenmez tabiki ama ilk tercih kesinlikle sol bek olmali.

Culio Deportivo'ya gitsin de birilerini alalım artık.Daha 11 yabancı duruyor.

açıkçası bundan sonra transfer yapmasak niye yapmadılar demem

carlinhosa 5 vermem ben olsam

hep ekstra maliyet

kadromuz lig için çok çok iyi

CLde sıkıntı çekeceğimiz aşikar ama kimsede bu sene final beklemiyor

bence asıl bombalar seneye olacak bu sene 4.yıldızı takmalıyız

ya savunman SOS veriyor senin. hucumda öyle yada böyle her macda gol buluyorsun. ileride muthis silahlarin var zaten. avrupa icin belki yetersiz ama orda da bir arda ve mefcut kadroylada kupayi kaldirman mucize olur.

lig icin savunmani saglama al sonra ilerki senelerde yabanci konusunda cözüldügünde ciddi ciddi Sampionlar ligi kupayi adayim diyen kadroyu kurarsin.

iyi bir sol beki 100 kere tercih ederim ben bir ardaya. ikiside olursa tadindan yenmez tabiki ama ilk tercih kesinlikle sol bek olmali.

tamam sol bek alalım eyvallah da yabancı sınırı var sağ bekte sabri veya hamiti mi izleyecez

o zaman sol bek için söylediklerimizi sağ için söyleyecez

bu sene sol beki idare etmeliyiz

ayrıca arda alınırsa sol tarafı sağlama almış oluruz madridde defansa ne kadar yardım ettiğini gördük arda demek takım savunmasının sağlamlaşması demek..

954743_642761499096889_1903654073_n.jpg

Arda'yı sadece hucum gücü olarak düşünme, Arda oynadığı kanatta defansa da yardımcı olur ve öyle aman aman çalıp yiyip de sol beki sıkıntıya da sokmaz.

Arda'nın oyun zekası Madrid de fazlasıyla gelişmiş ve arkasında oynayacak olan Riera'nın da oyun zekası oldukca yüksek. Riera tola birlikte çok güzel çıkışlar yapıyor ve verkaçlarıda harika. Bence Arda ile çok iyi ikili olabilir. Mesela Eboue-Hamit ikilisinden çok daha uyumlu olurlar.

Ben Carlinhos'un defansının da aman aman iyi olduğunu düşünmüyorum ve o yüzden de transfer olmasını da çok istemiyorum.

Ben 1 transfer yaparsak diye öncelik Arda olmalı demiştim ama gidip de Arda-Kolarov ikilisini alırlarsa Riera gönderilir tabi, o zaman sesimi çıkarmam tabi:)

tamam sol bek alalım eyvallah da yabancı sınırı var sağ bekte sabri veya hamiti mi izleyecez

o zaman sol bek için söylediklerimizi sağ için söyleyecez

bu sene sol beki idare etmeliyiz

ayrıca arda alınırsa sol tarafı sağlama almış oluruz madridde defansa ne kadar yardım ettiğini gördük arda demek takım savunmasının sağlamlaşması demek..

sabri veya hamiti ben sag beke tercih ederim acikcasi. sabri en azindan sag bek kamdesini az cok iyi biliyor. savunma blogun dengesini alt üst etmiyor.

ama dün 2ci yaridaki izledigimiz hakan i devamli izleye bilsek keske..ama güvenemiyor insan maalesef :(

riera sag bek olarak tahmül edemem ve diger savunma oyuncularida edemez. defansiv yönden tam facia riera maalesef. hem kendi görevini yapamiyor hemde dier blog devans oyuncularini dengesinden bozuyor her mac hemde.

Culio Deportivo'ya gitsin de birilerini alalım artık.Daha 11 yabancı duruyor.

Culıo konusunda bizim yönetim kesinlikle becereksiz, adamın ver son sene parasını bu da en fazla 600-700 bin € dur, oda alsın parasını nereye gidiyorsa gitsin.

Adamın keyfini mi bekleyeceğiz...

Bu Milliyetin sahibinden tut calisanlarina kadar alayi pic,transfer olan her futbolcu icin Galatasaray kaptirdi diye haber yapiyorlar,maksatlari cok acik,baskani taraftarin gözünden düsürmek,böyle haberlerle gaza gelen beyinsiz taraftarimiz cok azda olsa var

Arda'yı sadece hucum gücü olarak düşünme, Arda oynadığı kanatta defansa da yardımcı olur ve öyle aman aman çalıp yiyip de sol beki sıkıntıya da sokmaz.

Arda'nın oyun zekası Madrid de fazlasıyla gelişmiş ve arkasında oynayacak olan Riera'nın da oyun zekası oldukca yüksek. Riera tola birlikte çok güzel çıkışlar yapıyor ve verkaçlarıda harika. Bence Arda ile çok iyi ikili olabilir. Mesela Eboue-Hamit ikilisinden çok daha uyumlu olurlar.

Ben Carlinhos'un defansının da aman aman iyi olduğunu düşünmüyorum ve o yüzden de transfer olmasını da çok istemiyorum.

Ben 1 transfer yaparsak diye öncelik Arda olmalı demiştim ama gidip de Arda-Kolarov ikilisini alırlarsa Riera gönderilir tabi, o zaman sesimi çıkarmam tabi:)

carlinhosun savumasi o dedigin kalorovunkinden de daha iyi. kalarov niye bukadar burda öfüldügün+ ben halen anlayamadim gitti acikcasi. bir kere hocanin sol be profiline uymuyor.

city de bile ilk 11 e giremiyor adam bir cok macda. clychi nyie kapti ondan formayi orda ?!

hizli diye !!!

ayni profilideki sol bek bizim hocada istiyor. bakiniz carlinhos.

bir cok macini izledim bu adamin. cogu macda hucuma dönük yani daha cok sol acik oynadi bu adam ama bir kac macda takimi daha cok savunma oynadigini görmüsdüm ki orda savunmasi muthisdi.

daha önce de yazdigim gibi bize gelirse öyle hucuma fazla dönük oynayamaz asla. eboue tarzinda olur isde. abartmadan. ilk önce defans sonra hucum.

avrupada bu is böyle oluyor. bizimkiler ise tam tersini düsünüyor anladigim kadari burda forumda olsun yada baska yerlerde. hucumda iyi olayimda defansi sonra düsünürüz.

bu cok yanlis düsünce bence. barcayi örnek olarak alin. hucum gücü cok iyidi bayerna karsi belki ama sakatliklarindan dolayi savunmasi muthis kötüydü-tercübesdi. sonucu hepimiz gördük

yani neymis Ana madde Avrupa futbolunda arkadas..

Ilk önce Savunma sonra hucum.

kimler online, kimler degil...kimler bu topic'de, kimler bu topic'de degil keske gözükse, eski sistem'de gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt