Yıldırım Yorgun
Kırmızı Üye
- 20 Temmuz 2013
- 1.575
- 0
- 856
amrabat,riera, hakan off of kadrolara bak
8 yabancı olduğuna göre bugün için yazılmış kadro, azcık kafayı çalıştır ok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amrabat,riera, hakan off of kadrolara bak
İyi uyuttun bizi yönetim. Çulsuz Beşiktaş bile bizden iyi bi transfer sezonu geçiriyor.
Bu transfersizliğin iyi bir tarafı da abuk sabuk oyunculara anlamsızca paralar vermememiz
Arda transferi bize çok şey katacak, kesinlikle bu transfer zorlanmalı.
Duruma göre de sol bek alınabilir ama öncelik Arda olmalı...
Yüzsüzlük Yapmayın 2 Yıldır Şampiyonuz
arda gelirse sol bek alınması okadar da öncelik değil. zaten yabancı sınırından dolayı istediğimiz oyuncuları alamadık. bu yıl cl de geçen yıl gibi bir başarı beklemiyorum. bu yıl gruplarda çok zor olacak onun için guruptan çıkmak bile başarı sayılabilir mevcut şartladan dolayı. ligde riera idare edr zaten adam tonla para alıyor. tabi ardanın gelmesi koşuluyla söylüyorum bunları. çünkü arda defansif açıdanda çok iyi bir oyuncu. rieraya yardımcı olacağı kesin
helal olsun işte budur :encouragement:
bjk kimi almış ya sırf kötülemek için yorum yazanlar var
sermaye artimini diyorum ben baska bir seyde demiyorum![]()
(Sermaya artimi icin 2-3 ay icinde yaklasik 80 milyon tl gerekiyor)
bu parayida kredi cekmeden hal edecekdik yanlis hatirlamiyorsam. yani bence bundan dolayi transferde cok dikkatli -cimrilikce davraniyoruz
Emirates kupası, sezon öncesi çok güzel bir turnuva, hem takımlar için hemde seyirciler için güzel
Aynı uygulamayı bizde yapabilirz aslında, mesela stad sponsorumuz TTCup turnuvası olabilir,
Yada ASYCup turnuvası yapsak güzel olmaz mı? Şu kadromuz ve avrupadaki ilişkilermizi kullansak çok önemli takımları turnuvaya çağırabiliriz.
Sizce de güzel olmaz mı?
Emirates kupası, sezon öncesi çok güzel bir turnuva, hem takımlar için hemde seyirciler için güzel
Aynı uygulamayı bizde yapabilirz aslında, mesela stad sponsorumuz TTCup turnuvası olabilir,
Yada ASYCup turnuvası yapsak güzel olmaz mı? Şu kadromuz ve avrupadaki ilişkilermizi kullansak çok önemli takımları turnuvaya çağırabiliriz.
Sizce de güzel olmaz mı?