Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------------muslera-----------------------

hamit(sabri)-----semih-----chedjou-------transfer

------------------melo--------selçuk---------------

engin----------------sneıjder------------------arda

---------------------drogba-------------------------

ligde bu kadro bizim için çok iyi olurdu bence sol beke sağlam bir adam alınmalı sağ bek ligde hamit ve sabri ile idare edilebilir. fakat işte ebouenin yedek kalması da sıkıntı.

Bu transfersizliğin iyi bir tarafı da abuk sabuk oyunculara anlamsızca paralar vermememiz:)

Arda transferi bize çok şey katacak, kesinlikle bu transfer zorlanmalı.

Duruma göre de sol bek alınabilir ama öncelik Arda olmalı...

Kerim Frei alinabilecek bir yerli ama rotasyon oyuncusu olur , seni 1 tik ileri tasiyacak bir adam degil

Emre Can gelseydi 2 seneye kadar bu takimin as oyuncularindan 1'i olurdu

mevkileri farkli da olsa , kacan balik benim acimdan buyuk oldu derim

Bu transfersizliğin iyi bir tarafı da abuk sabuk oyunculara anlamsızca paralar vermememiz:)

Arda transferi bize çok şey katacak, kesinlikle bu transfer zorlanmalı.

Duruma göre de sol bek alınabilir ama öncelik Arda olmalı...

arda gelirse sol bek alınması okadar da öncelik değil. zaten yabancı sınırından dolayı istediğimiz oyuncuları alamadık. bu yıl cl de geçen yıl gibi bir başarı beklemiyorum. bu yıl gruplarda çok zor olacak onun için guruptan çıkmak bile başarı sayılabilir mevcut şartladan dolayı. ligde riera idare edr zaten adam tonla para alıyor. tabi ardanın gelmesi koşuluyla söylüyorum bunları. çünkü arda defansif açıdanda çok iyi bir oyuncu. rieraya yardımcı olacağı kesin

arda gelirse sol bek alınması okadar da öncelik değil. zaten yabancı sınırından dolayı istediğimiz oyuncuları alamadık. bu yıl cl de geçen yıl gibi bir başarı beklemiyorum. bu yıl gruplarda çok zor olacak onun için guruptan çıkmak bile başarı sayılabilir mevcut şartladan dolayı. ligde riera idare edr zaten adam tonla para alıyor. tabi ardanın gelmesi koşuluyla söylüyorum bunları. çünkü arda defansif açıdanda çok iyi bir oyuncu. rieraya yardımcı olacağı kesin

O yüzden Arda ilk hedefimiz olmalı, Arda'nın hucum yönü kadar defansa yardımıda çok önemli ve bunu da yapabilen bir oyuncu.

Sol taraf da Riera ile uyum sağlayacağını dğşğnğyorum.

Seviyemiz ortada. Kesinlikle Avrupa´nin önemli takimlarindan asagi kalir yanimiz yok.

Bizden kaliteli olan 6-7 kulüp var Avrupa´da, o da kagit üstünde. Eksikleri kapatirsak onlarla da savasiriz.

Bize Avrupa devi hissi veren yönetime tesekkür etmek lazim. 2 senede cok sey basardilar Imparator´un katkilariyla.

Bizde diyoruz ki, bu yönetime operasyonu tamamlamak yakisir. Carlinh0s ve Arda Turan´i alin herkese Kamoon diyelim.

Muslera

Eboue semih zan kolarov

Nani selcuk melo arda

Sneijder

Burak. Lig icin kadro.cl de stopere chedjou yaz ve belki duruma göre burak/drogba

2 yildir sampiyon olmakla transfer yapmamanin hicbir izahi YOK

neden mi ? CL'yi de kaldrisaniz transfer her donemde sarttir , her seyden once senin kadron gecen yila gore 1 yil daha yasli artik

surekli yeni isimleri kadrona katman gerekir , devamliligi saglayabilmek icin

Ya beyler biz kimi istesek fiyat 2 katına çıkıyor

bizim mali durumumuz henüz tam oturmadı

ayrıca yabancı sınırı var

ben Başganın yerinde olsam hiç transfer yapmam bu sene

altyapıya önem veririm

bu ne la 1 milyon etmeyen adamı isteyince 5 istiyorlar...

sermaye artimini diyorum ben baska bir seyde demiyorum :)

(Sermaya artimi icin 2-3 ay icinde yaklasik 80 milyon tl gerekiyor)

bu parayida kredi cekmeden hal edecekdik yanlis hatirlamiyorsam. yani bence bundan dolayi transferde cok dikkatli -cimrilikce davraniyoruz

Emirates kupası, sezon öncesi çok güzel bir turnuva, hem takımlar için hemde seyirciler için güzel:)

Aynı uygulamayı bizde yapabilirz aslında, mesela stad sponsorumuz TTCup turnuvası olabilir,

Yada ASYCup turnuvası yapsak güzel olmaz mı? Şu kadromuz ve avrupadaki ilişkilermizi kullansak çok önemli takımları turnuvaya çağırabiliriz.

Sizce de güzel olmaz mı?

sermaye artimini diyorum ben baska bir seyde demiyorum :)

(Sermaya artimi icin 2-3 ay icinde yaklasik 80 milyon tl gerekiyor)

bu parayida kredi cekmeden hal edecekdik yanlis hatirlamiyorsam. yani bence bundan dolayi transferde cok dikkatli -cimrilikce davraniyoruz

Bu mantık yanlış ama, sermaye arttırımını hadi bu şekilde yaptın diyelim.

Yapmadığın transferler yüzünden sezon içinde sıkıntı çekersen, kimse sermaye arttırımını konuşmaz.

O yüzden en azından bir Arda hamlesi herşeyi güzel yapar:)

Emirates kupası, sezon öncesi çok güzel bir turnuva, hem takımlar için hemde seyirciler için güzel:)

Aynı uygulamayı bizde yapabilirz aslında, mesela stad sponsorumuz TTCup turnuvası olabilir,

Yada ASYCup turnuvası yapsak güzel olmaz mı? Şu kadromuz ve avrupadaki ilişkilermizi kullansak çok önemli takımları turnuvaya çağırabiliriz.

Sizce de güzel olmaz mı?

Şu an ulaştığımız seviyede kalalım birkaç sene daha neden olmasın? Ama tabi bu sadece kulübe bağlı olan bir şey değil, sağlam bir sponsor gerek.

Sizce de güzel olmaz mı?

Türkiyede yaz döneminde mac yapilmaz kolay kolay. cok sicak oluyor maalesef. taraftarda zaten cogu istanbul disina cikiyor tatil icin.

ama devre arasinda yani kis mefvsiminde yapila bilir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt