Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kanat sorularının ardından başkanla bizzat bu konuyu konuşacam dedi Terim

mutlaka transfer olacaktır.En az 2 oyuncu bekliyorum

o değilde muslra nın sneıjdere pası weslwnın drogbaya pası ve gol 3 pas gol hersyeden oenmlısı muslre bızımle kal sonsuza kadar

carlinhos,kerim frei,okay yokuşlu ve arda müthiş olur : ) ha olursa bruma da olsun ama henüz serbest kalmadı sanırım.

amrabat gibi çift kanat oynayabilen genç bir yetenek veya arda gereklidir bu takıma..

gollerdeki paslara bakarsak genelde. yandan iyi yapılan ortalar veya tek toplar..

her zaman diyorum bu takımda hızlı ve tek paslara çıkarsak sonrası gol vuruşuna bakar...

solda bir türlü amrabat oynamali bence, sag kanata bir türk bulabilseydik. türk olarak bakiyorum arda turan, gökdeniz, leon osman ve aras özbiliz var

süper ligde bizde oynayacak kanat oyuncusu göremiyorum acikcasi, hepsinin burnu bir karis havada ve cok fark etmeyecek adamlar

avrupa'da ise bu 4 oyuncu var. aras yeni transfer oldu, osman 10 senedir everton'da (milli takima yükseldi, sözlesme uzatti) gökdeniz'in türkiye gelecegini düsünmüyorum (fatih hoca ile arasi cok kötüydü sanirim birde aziz yildirim, araba kursunlatma falan oldu sözlesmesini uzatmis rusyada kaptan yilda 2.5 milyon aliyor birakip gelmez, arda turan biliyorsunuz.

elmander ve rierayı gönder, culioyu zaten sopa ile gönderirim sonra frei transferi şart acilen oluyorsa okayda alınmalı ,ve cok ama cok kaliteli bir solbek... bu arada ceyhun ceyhun ceyhun bravo sana..

kerim frei ve okay'in gerekli oldugunu düsünmüyorum. okay'i almak icin ilk önce engin en kötü yekta'yi falan göndermek lazim, kayseri'nin istedigi bonservis var birde

kerim frei ise fark yaratmaz acikcasi, gökhan töre'nin bir üst versiyonu, ondan cok umutluydum ama u20'de gördüklerim hevesimi kirdi nokta atisi kerim olmaz

sol bek ve arda turan.

Antu'ya bende bir bakim dedim ve söyle birsey buldum;

ok.gif
trnglf - 04.08.2013 21:08

bos.gif

Mesajı Gönderen: ativan:cLink:2754989

ne topal melo kadar oynar ne de meireles sneijder ustundur

Emre de zaman makinasi bulursa ancak selcuktan iyi olsun

Selçuk´a bir nevi katılabilirim ama sneijder meireles´den üstün demek komik.. Sneijder şu ana kadar ne verdi de üstün?

Topal için de illa penaltıdan senede 6-7 gol atması gerekiyor anlaşılan.. Maalesef biz 3 sezonda o kadar penaltı atmıyoruz.. Atsak da Baroni hazretleri kullanıyor..

Bir Sneijder ve Meireles'i kiyaslamak neyin kafasi ve iki Sneijder'in Meireles'ten üstün olduguna katilmiyormus :D ve komik buluyormus :D

Gömün beni arkadaslar utaniyorum..Bu yorumu buraya tasidigim icin utaniyorum.

kerim frei ve okay'in gerekli oldugunu düsünmüyorum. okay'i almak icin ilk önce engin en kötü yekta'yi falan göndermek lazim, kayseri'nin istedigi bonservis var birde

kerim frei ise fark yaratmaz acikcasi, gökhan töre'nin bir üst versiyonu, ondan cok umutluydum ama u20'de gördüklerim hevesimi kirdi nokta atisi kerim olmaz

sol bek ve arda turan.

yektayı okayla değiştiririm,yekta bizde oynayamaz okay ise cok iyi yatırım olur... frei şart ,şart değil mecburiyet keza takımda kanat yok ,öyle yada böyle alınmalı..

Ünal Aysal: Arda'nın bu sene gelmesi çok zor başımızın üstünde dönerek dans etsek bile Atletico bırakacak gibi gözükmüyor.

Ünal Aysal: Arkadaslar gercekci olalim. Arda bu sene icin cok zor. Bir fikir degisikligi olursa olabilir, ama su anda cok zor

en önemlisi alpaslan öztürk alınmalı idi, o fizik sertlik sağbekde direk ebouenin yerine koy .. yazık oldu..

Baskanda terimde aynisini soyledi anlastigmiz oyunculari dondurmak zorunda kaldik elmander, riera, dany, amrabati gonderip yenilerini o sekilde alabiliriz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt