Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
frei,solbek ve okay yokuşlu şart..
amrabat gibi çift kanat oynayabilen genç bir yetenek veya arda gereklidir bu takıma..
gollerdeki paslara bakarsak genelde. yandan iyi yapılan ortalar veya tek toplar..
her zaman diyorum bu takımda hızlı ve tek paslara çıkarsak sonrası gol vuruşuna bakar...
carlinhos,kerim frei,okay yokuşlu ve arda müthiş olur : ) ha olursa bruma da olsun ama henüz serbest kalmadı sanırım.
trnglf - 04.08.2013 21:08![]()
![]()
Mesajı Gönderen: ativan:cLink:2754989
ne topal melo kadar oynar ne de meireles sneijder ustundur
Emre de zaman makinasi bulursa ancak selcuktan iyi olsun
Selçuk´a bir nevi katılabilirim ama sneijder meireles´den üstün demek komik.. Sneijder şu ana kadar ne verdi de üstün?
Topal için de illa penaltıdan senede 6-7 gol atması gerekiyor anlaşılan.. Maalesef biz 3 sezonda o kadar penaltı atmıyoruz.. Atsak da Baroni hazretleri kullanıyor..
kerim frei ve okay'in gerekli oldugunu düsünmüyorum. okay'i almak icin ilk önce engin en kötü yekta'yi falan göndermek lazim, kayseri'nin istedigi bonservis var birde
kerim frei ise fark yaratmaz acikcasi, gökhan töre'nin bir üst versiyonu, ondan cok umutluydum ama u20'de gördüklerim hevesimi kirdi nokta atisi kerim olmaz
sol bek ve arda turan.
Ünal Aysal: Arkadaslar gercekci olalim. Arda bu sene icin cok zor. Bir fikir degisikligi olursa olabilir, ama su anda cok zor