Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim arda olmaz, mantıksız transfer hamleleri ile zaman kaybı yapmamak lazım , en mantıklı hareketler kerim frei gözüküyor her ne kadar u20 de pek iyi gözükmesede o zaman sakatlığı vardı,oynadığı maclarda sakat sakat oynadı...

Arsenal Forumundan :D

TakeChillPill (Forum Member) on 23 minutes ago

A 35 year old Dorgba, is still better than all our forwards

transfer sezonu basladi. bir frei muhabbeti basladi halen devam. bukadarmi zor frei almak. bide galatasaray istedigini alir yazilmis. yoksa istenmiyormu frei acaba

Aysal 1 ay falan önce de dedi. "Bu sene Arda'yı alamayız" dedi. Hala nedense Arda'lı kadrolar yazılıyor, basında haberler çıkıyor.

iyi beğenmeyenler devam etsin beğenmemeye... :) sonu ne olur bilmiyorum ama her zaman söyledim yine söyleyeceğim son yılalrdaki en iyi transferlerimizden birisi bence

hala yabancı oyuncu transferi bekleyenleri anlamak mümkün değil. hadi diyelim clio elmander s gönderdik. zaten ilk 11 de banko oynayacak muslera,drogba,melo,sneıjder,chedjou,eboue yada riera toplam 6 yabancımız var. buları kesecek oyuncu yok şuan. onun için çok iyi yabancıda olsa alınması saçmalık olur tribünde hangileri oturacak.alınacaksa arda ve rotasyonda kullanabileceğimiz yerli 1-2 oyuncu yeter

Kısa vadede ;Kerim Frei-Hamitin yerine ,Sivastanda Ziyayı solbektekilerin yerine almamızı canı gönülden istiyorum.Bu ikisi olsun yeter şimdilik 6+0+4 parolasına sadık kalınaraktan.Sağ bek Şenerede hayır demem.

iyi beğenmeyenler devam etsin beğenmemeye... :) sonu ne olur bilmiyorum ama her zaman söyledim yine söyleyeceğim son yılalrdaki en iyi transferlerimizden birisi bence

son tercihlerini gelsitirmesi gerekir bence biraz. daha dogrusu kendimi kanatlamam gerekir havasindan kurtulsa cok daha faydali olur. amrabat cok daha iyi isler bekliyorum.

Arsene Wenger: Galatasaray'ı tebrik ediyorum. İkinci yarıda oynadıkları oyun Dünya'daki tüm takımları yenebilecek güçte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt