Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bence gitmekle en iyisini yaptı

kim olsa giderdi fenev medyası hergün haber yapıyordu takım kötüydü

florya dingonun ahırına dönmüştü

adnan polat tam hakimiyet kuramıyordu teknik heyet iyi değildi

adam her geçen gün geriliyordu

ama artık dönme vaktidir..

Arda'nın şu halini böyle mektup yazmalar ,mesaj göndermeler falan bunları öyle keyifle izliyorum ki :lol: Gelmediğin hergün Allah'a dua ediyorum , evet o bölgeye ilaç olursun ama yine de benim için bazı şeyler başarıdan daha önemlidir.

Ben istemiyorum , sen istiyorsun evet. Bu tartışmanın da sonu yok o yüzden trollük yapacaklara lafım . Alıntılamayın pls.

U
Gerrard'da zamaninda türkiye ligi gibi kalitesiz bir lig'de basarili olsaydi, emin ol ilerde Arda gibi daha iyi bir lig'e giderdi. Ama söz konusu basindan beri Liverpool ve ingiltere ligi (BPL) oluyorsa, isler farkli oluyor.

Gerrard'ında önünde daha iyi takimlara gitme şansı vardı tercih meselesi.

Arda'nın şu halini böyle mektup yazmalar ,mesaj göndermeler falan bunları öyle keyifle izliyorum ki :lol: Gelmediğin hergün Allah'a dua ediyorum , evet o bölgeye ilaç olursun ama yine de benim için bazı şeyler başarıdan daha önemlidir.

Ben istemiyorum , sen istiyorsun evet. Bu tartışmanın da sonu yok o yüzden trollük yapacaklara lafım . Alıntılamayın pls.

niye alıntı yapılmasın ki , her insan düşüncelerinden dolayı eleştirilebilir, ben ardanın dönmesi için dua ediyorum ve tam isabet bir transfer olacağını düşünüyorum.

niye alıntı yapılmasın ki , her insan düşüncelerinden dolayı eleştirilebilir, ben ardanın dönmesi için dua ediyorum ve tam isabet bir transfer olacağını düşünüyorum.

Düzgün yazdıktan sonra tabiki alıntılarsınız . Benim lafım zaten başkalarınaydı Dedim ya siz istersiniz, bazılarımız istemez. Bu konu ne zaman açılsa boşa vakit kaybetmişizdir. Zaten geleceği de yok o da ayrı.

orana koysun drogba burana koysun bruma ağlama fener ağlama

bizim mac neden pazartesi

yeni lig yeni baslangiz derken T"FF kaldigi yerden devam ediyor, kabahat bizde ama adamlari orada rahat birakmayacaksin

2 senedir yapılan değişimler sonucunda hep daha iyiye gidiyoruz , önce bunu kavramamız lazım eğer arda alınacaksa alınır görüşündeyim, 15m € de verilir 20 de çünkü büyük klupler böyle yapar.

bizim mac neden pazartesi

yeni lig yeni baslangiz derken T"FF kaldigi yerden devam ediyor, kabahat bizde ama adamlari orada rahat birakmayacaksin

Geçen senede yine ilk hafta maçını pazartesi oynamıştık.

Eskiden şampiyon takım sezonun ilk haftası açılış maçını oynardı iki senedir ilk hafta kapanış maçını oynuyoruz.

Geçen senede yine ilk hafta maçını pazartesi oynamıştık.

Eskiden şampiyon takım sezonun ilk haftası açılış maçını oynardı iki senedir ilk hafta kapanış maçını oynuyoruz.

cunku neden?

2 senedir sampiyon Galatasaray oldugu icin oyle yapiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt