- 30 Mayıs 2011
- 22.037
- 1.189
- 1.653
Yalnız Porto güzel futbol oynuyor önemli oyuncularını satmalarına rağmen bizde Selçuk çıksa yamuluruz
Bugün Selçuk yoktu, yamulmadık!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Porto güzel futbol oynuyor önemli oyuncularını satmalarına rağmen bizde Selçuk çıksa yamuluruz
Oynadığımız 4-3-1-2'yi Karabük bile çözdü hocam.
Az biraz savunma yap kontradan çak. Maç sıkıştığı anda göbekten delemiyoruz Anadolu takımlarını bile.
Kanatları beklere yıktık ama Riera-Eboue sezonun büyük bölümünde katkı vermedi hele bide bu sezon Hakan-Eboue ikilisinin oynayacağını düşünürsek daha da vahim.
O farklı bir posizyon.Drogba'nın 2. golü tam bir ilk dokunuş dersiydi.Burak yandan gelen alçak topları bırak kontrol etmeyi, vuramıyor bile.
Dediğin tek forvetli sistem de daha zor olur Mustafa.Elinde o sistemi oynayacak oyuncu da yok zaten.Ancak Drogba'ya top şişirsin de,geçsin gol atsın yada asist yapsın.Zaten kanatlar da adam da yok.Mesela elin de Arda-Farfan gibi kanat adamların olsa tek forveti düşünebilirsin.Mevcut oyuncular için de zor yani bana kalırsa.
Arda'yı alalım dedim bende.
Olmadı 4-4-1-1 oynayalım.
Engin-Selçuk-Melo-Amrabat
---------Sneijder----------
--------Burak/Drogba------
Bugün Selçuk yoktu, yamulmadık!
İlk yarı yamulduk 2. yarı Wesley ve Drogba faktörü ileride top tutmamızı sağladı.
Selçuk bu takım içim çok önemli oyuncu ama 1 oyuncu yok diye yamuluruz kelimesi ağır olur.
İlk yarı saha da Elmander gibi top sürmeyi beceremeyen ve formsuzluğu devam eden Hamit, Umut vardı. Bunları göz ardı etmeyin...
Dediğin tek forvetli sistem de daha zor olur Mustafa.Elinde o sistemi oynayacak oyuncu da yok zaten.Ancak Drogba'ya top şişirsin de,geçsin gol atsın yada asist yapsın.Zaten kanatlar da adam da yok.Mesela elin de Arda-Farfan gibi kanat adamların olsa tek forveti düşünebilirsin.Mevcut oyuncular için de zor yani bana kalırsa.
İyi tamamda sonuç itibariyle ilk yarı kötü bir futbol oynadık ve orta saha organizasyonumuz sadece Engin ve Amrabat ile oldu bildiğin çok kötüydük bunu inkar etmek kötü olur adımıza.
allah aşkına bir tane yetenekli kanat oyuncu alalım başkan birde yetenekli ön libero.