Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadığımız 4-3-1-2'yi Karabük bile çözdü hocam.

Az biraz savunma yap kontradan çak. Maç sıkıştığı anda göbekten delemiyoruz Anadolu takımlarını bile.

Kanatları beklere yıktık ama Riera-Eboue sezonun büyük bölümünde katkı vermedi hele bide bu sezon Hakan-Eboue ikilisinin oynayacağını düşünürsek daha da vahim.

Dediğin tek forvetli sistem de daha zor olur Mustafa.Elinde o sistemi oynayacak oyuncu da yok zaten.Ancak Drogba'ya top şişirsin de,geçsin gol atsın yada asist yapsın.Zaten kanatlar da adam da yok.Mesela elin de Arda-Farfan gibi kanat adamların olsa tek forveti düşünebilirsin.Mevcut oyuncular için de zor yani bana kalırsa.

970832_698568143505774_1325610420_n.jpg

O farklı bir posizyon.Drogba'nın 2. golü tam bir ilk dokunuş dersiydi.Burak yandan gelen alçak topları bırak kontrol etmeyi, vuramıyor bile.

Burak iyi bir pas istasyonu oyuncusu değil ilk kontrolü iyi olmayan bir oyuncu o kadar gol atamaz. Drogba farklı bir oyuncu bunları yaptığı için Drogba ama Burak sandığın kadar kötü top kontrol etmiyor ama Drogba kadar iyi değil sadece.

Dediğin tek forvetli sistem de daha zor olur Mustafa.Elinde o sistemi oynayacak oyuncu da yok zaten.Ancak Drogba'ya top şişirsin de,geçsin gol atsın yada asist yapsın.Zaten kanatlar da adam da yok.Mesela elin de Arda-Farfan gibi kanat adamların olsa tek forveti düşünebilirsin.Mevcut oyuncular için de zor yani bana kalırsa.

Arda'yı alalım dedim bende.

Olmadı 4-4-1-1 oynayalım.

Engin-Selçuk-Melo-Amrabat

---------Sneijder----------

--------Burak/Drogba------

Arda'yı alalım dedim bende.

Olmadı 4-4-1-1 oynayalım.

Engin-Selçuk-Melo-Amrabat

---------Sneijder----------

--------Burak/Drogba------

Fatih Hoca geçen sene ki gibi oynatacak bana kalırsa.Neyse bakalım Burak hazır olursa fener maçında nasıl 11 çıkacak görücez.O zaman lig için de nasıl bir 11 olacak sinyallerini alacağız.Bu arada Engin'den çokta umutlu değilim onuda belirteyim.

İlk yarı yamulduk 2. yarı Wesley ve Drogba faktörü ileride top tutmamızı sağladı.

Selçuk bu takım içim çok önemli oyuncu ama 1 oyuncu yok diye yamuluruz kelimesi ağır olur.

İlk yarı saha da Elmander gibi top sürmeyi beceremeyen ve formsuzluğu devam eden Hamit, Umut vardı. Bunları göz ardı etmeyin...

Selçuk bu takım içim çok önemli oyuncu ama 1 oyuncu yok diye yamuluruz kelimesi ağır olur.

İlk yarı saha da Elmander gibi top sürmeyi beceremeyen ve formsuzluğu devam eden Hamit, Umut vardı. Bunları göz ardı etmeyin...

İyi tamamda sonuç itibariyle ilk yarı kötü bir futbol oynadık ve orta saha organizasyonumuz sadece Engin ve Amrabat ile oldu bildiğin çok kötüydük bunu inkar etmek kötü olur adımıza.

Tek forvetle oynarsak 2 hafta sonra Drogba sakatlanır.. Bizim taraftar bunu bile hesap edemiyor.

Tek santrafor kadar büyük saçmalık olmaz.. Burak ve Drogba gibi 1. sınıf futbolcular varken orta sahada Amrabat,Engin, Aydın vs oynasa ne olur oynamasa ne olur.

İyi tamamda sonuç itibariyle ilk yarı kötü bir futbol oynadık ve orta saha organizasyonumuz sadece Engin ve Amrabat ile oldu bildiğin çok kötüydük bunu inkar etmek kötü olur adımıza.

Kötü oynadığımızı bende söylüyorum ama bunun nedeni tek başına Selçuk'un olmayışı değil, ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Zaten sizde burda çelişiyorsunuz, 2.yarı Selçuk yokken de başarılı olduk neden çünkü asıl kadroya yakın bir 11 le oynadığımız için.

Selçuk çok önemli bir oyuncumuz ama 1 oyuncu olmayınca Galatasaray hiçbir zaman yamulmaz.

Bizim başkan ne zaman İspanya'ya gidiyor?

Bu arada Beyaz futbolun haberine göre Monaco Arda için Madrid'e 17 M € bonservis önermiş.

allah aşkına bir tane yetenekli kanat oyuncu alalım başkan birde yetenekli ön libero.

forum çubuğunu göremiyordum bayadır bende şimdi düzeldi.

yabancı sınırlaması olmasa arsenalli theo walcott tu tek geçerim ne nani ne farfan ne de başkası inşallah bir gün parçalı forma altında seyrederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt