Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahkeme karar veremez...Tedbir koyar sadece , karar daha uzun sürer.

Daha onceki mesajında belirtmistim, karardin kastim durdurma karari verebilir diye. O anda tedbir demek aklima gelmediginden karar demistim.

Sonuc olarak kisa surede bu tedbir karari cikacak olmasi. ..

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Daha onceki mesajında belirtmistim, karardin kastim durdurma karari verebilir diye. O anda tedbir demek aklima gelmediginden karar demistim.

Sonuc olarak kisa surede bu tedbir karari cikacak olmasi. ..

Banada çıkacak gibi geliyor...Çünkü malum futbol yöneticileri ve hukukunda tüm üst makamlar taraflı...Mahkeme bu olaya el atacaktır..Bizimkiler'de bunu bekliyor belki...Eğer açıklanırda yabancı alırsak ilk işleri hazır Carlinhos'u almak olur..Kamp geçirme sıkıntısı yok..

Ama eğer tedbir çıkarda sonradan kaldırılırsa o zaman büyük hezimet olur.

Banada çıkacak gibi geliyor...Çünkü malum futbol yöneticileri ve hukukunda tüm üst makamlar taraflı...Mahkeme bu olaya el atacaktır..Bizimkiler'de bunu bekliyor belki...Eğer açıklanırda yabancı alırsak ilk işleri hazır Carlinhos'u almak olur..Kamp geçirme sıkıntısı yok..

2 den fazla yabancı almaz zaten bizimkiler, o yüzden çok sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.

Butun yoneticilerimizde hep olumlu olacakmis gibi konuşuyor

Zaten anlastigimiz oyuncularda varmis, o yuzden bu tedbi karari aciklanmadan transfer yapmazlar. Isler istediği gibi giderse birkac oyuncu alirlar, olumsuz olursa 1 tane alip transferi kapatirlar.

Son duyduklarima gore tedbir karari cikamasi buyuk olasilikmis.

Ama benim sahsi gorusum bu sene bu statuden faydalanmayacagiz gibi. O yuzden bir an once transferleri halledip sezona baslasak iyi olacak.

slm yenı forum hayırlı olsun...

elmander ne yazık kı bıtmıs bu saatten sonra hocanın oynatmasıda yanlıs umarım gıder ve 1 kontenjan acılır kım gelırse gelsın su sol beke hocada dedı hakan dan bısey olmaz uzun surelı sakat dı falan dıye

Butun yoneticilerimizde hep olumlu olacakmis gibi konuşuyor

Zaten anlastigimiz oyuncularda varmis, o yuzden bu tedbi karari aciklanmadan transfer yapmazlar. Isler istediği gibi giderse birkac oyuncu alirlar, olumsu olursa 1 tane alip transferi kapatirlar.

Son duyduklarima gore tedbir karari cikamasi buyuk olasilikmis.

Ama benim sahsi gorusum bu sene bu statuden faydalanmayacagiz gibi. O yuzden bi anca transfer leri halledip sezona baslasak iyi olacak.

Anlaştığımız oyuncular değil bence daha önce anlaştığımız oyuncular...

Farfan mesela...Yabancı sınırı yüzünden alınmadı bence kesinlikle.

Hocanın açıklamalarından sanki Bruma ile anlaşmışız gibi geldi bana. 8.5 m €'ya kadar çıktığımız söyleniyordu bonservis için. Adam Sporting'de oynamak da istemiyor, bu paraya satarlar o adamı. Carlinhos ile anlaşabilseydik şimdiye kadar imzayı attırırdık diye düşünüyorum. Şu anda sol bek daha elzem bir ihtiyaç gibi duruyor ama Bruma'yı da kaçırırsak ileride çok pişman olacağız gibi bir hissiyatım var. Bir sol bek veya Bruma, Farfan tarzı bir kanat alacağız en az.

Fenerbahçe salzburgu geçerse muhtemel rakipleri:

• Arsenal
  • Lyon veya PSV
  • AC Milan
  • Schalke
  • Zenit

Kesin olarak bu takımlardan biri gelecek. Yani fenerin hiç bir şansı yok. Belki Lyon gelirse biraz şansları var.

nbadeki enes kanter yıllık 4.3 milyon dolar kazanıyormuş hemde rookie olduğu halde boşuna yaşıyoruz yeminle

fatih hocanın dünkü basın toplantısından anladığım sol bek için rieranın sözleşmesinin fesh edilerek o bölgeye bir sol bek alınacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt