Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocanın dünkü basın toplantısından anladığım kadarıyla rieranın sözleşmesi tek taraflı fesh edilecek ve yeni bir sol bek alınacak.

schalke gelsin draxler'e doyamadım:yoji:

hem yabancılık çekmezler
images

fatih hocanın dünkü basın toplantısından anladığım kadarıyla rieranın sözleşmesi tek taraflı fesh edilecek ve yeni bir sol bek alınacak.

rieranın nasıl fesh ediyorsun 3 milyon koyman gerek cebine=(

bence sadece sol back değil başka mevkiler de isteyecem, gönderilecek de olacak demek istedi..

reno clio,elmander yolcu..

yalnız anlamadığım bişey var neden yekta ve erman hiç oynamadı:allaalla6vr:

Bence Culio ve Elmanderi göndermeye çalışıyoruz... Riera fesh etmez bence buldu yağlı kapıyı...Hocanın anlşatık dediği topçu Carlinhos'tan başkası olamaz.. Hem sol bek diyor hem anlaştık diyor hedef açık ve net... Şahsi fikrim tribünde oturacak Brumaya 8 milyon € bizim yönetim vermez Carlinhos bir de bulabilirsek genç bir yerli ile transfer kapanır gibi geliyor

Bence:

1. Öncelik: FB-Arsenal

2. Öncelik: FB-Milan

3. Öncelik: FB-S04

4. Öncelik: FB-Zenit

5. Öncelik: FB-PSV/LYON

rieranın nasıl fesh ediyorsun 3 milyon koyman gerek cebine=(

bence sadece sol back değil başka mevkiler de isteyecem, gönderilecek de olacak demek istedi..

reno clio,elmander yolcu..

yalnız anlamadığım bişey var neden yekta ve erman hiç oynamadı:allaalla6vr:

Hoca'yı bende anlamadım....Ceyhun gidecek diyorlar ya Rize'ye ya Kayseri'ye...Senin ligteki en iyi alternatifin Yekta...İlk hazırlık maçlarında da muazzamdı...Oyuncuyu kaybedicek.Erman'ı hiç görmedik büyük maçta...Keza Kazım'da öyle.

Anlaştığımız oyuncular değil bence daha önce anlaştığımız oyuncular...

Farfan mesela...Yabancı sınırı yüzünden alınmadı bence kesinlikle.

Yabancı sınırı olmasaydı hocanın kafasındaki kadro muhtemelen şöyle olurdu. Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Carlinhos, Melo, Selçuk, Farfan, Sneijder, Amrabat, Drogba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt