Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fanatik haberi dünyanın en salak haberidir. böyle bir beyinsiz ordusu görmedimm..

ule bir tek bizmiyiz 11 yabancısı olan. fenerin yabancıları gittide benimmmi haberim yok.

gerizekalı gazeticiler aldığınız her para haramm...

Muslera

Sabri-Semih-Chedjou-Hakan

Melo

Amrabat-Sneijder-Selçuk

Burak-Drogba​

Şöyle bir şey de olabilir. Amrabat zaten defansa iyi yardım eden bir oyuncu. Öyle kafasına göre takılsın kanatlarda.

Muslera

Melo

Amrabat-Sneijder-Selçuk

Burak-Drogba​

Şöyle bir şey de olabilir. Amrabat zaten defansa iyi yardım eden bir oyuncu. Öyle kafasına göre takılsın kanatlarda.

bunu şöyle düşünmek lazım : Eboue-Engin ikilisi mi yoksa Sabri-Amrabat'mı? Bence Eboue'den vazgeçmek kolay değil

bu kadroda bekler çok zayıf kalmış :/ kolay maçlarda bile sıkıntı yaşarız

bunu şöyle düşünmek lazım : Eboue-Engin ikilisi mi yoksa Sabri-Amrabat'mı? Bence Eboue'den vazgeçmek kolay değil

Evet defans sorun yaratabilir, Engin-Eboue'de iyi olur. Zaten Engin kanat özellikleri olan bir oyuncu bu sene iyi işimize yarar Engin.

sabri gayet yetrli lig icin. arsenal macinda da baya iyi oynadi ve bir cok macda da iyi yonadi son 1 yilda. cocugun ismi cikmis 8e bizde inmez bidaha 7ye resmen.

arada sirada sacma sapan sut.ortalar yapsada iyi isler cikartiyor. ama diger bek hakan i görünce midem bulanmiyor degil yani benimde :(

en iyisi Eboue-Amrabat olurdu ama yabancı sınırı illeti var .. Amrabat sağ tarafta daha iyi işler yapar bence sola göre

Yabancı sistemi öyle illet bir şeyki kadro kesinlikle kusursuz olmayacak. İllaki bir bölge zayıf olacak o kesin. Hangi diziliş ile devam edeceğimizde önemli hoca bir kaç maçta tek forvete döndü acaba Burak sağ açıkta oynar mı ?

İçimizi ferah tutmakta fayda var bu ligde zaten bir türlü gideriz.

CL'de de Riera,Eboue,Amrabat oynar.

sabri gayet yetrli lig icin. arsenal macinda da baya iyi oynadi ve bir cok macda da iyi yonadi son 1 yilda. cocugun ismi cikmis 8e bizde inmez bidaha 7ye resmen.

arada sirada sacma sapan sut.ortalar yapsada iyi isler cikartiyor. ama diger bek hakan i görünce midem bulanmiyor degil yani benimde :(

Sabri oynadığı maçlarda iyiydi , bence de lig için yeterli ama Eboue oyun planımızda önemli bir role sahip. o yüzden vazgeçmek kolay değil dedim

Hakan'dan midesi bulanmayan yok zaten.. Adam demiroren'e iyi dua etmiştir , yıllardır yabancı sınırı sayesinde CL seviyesinde ki takımda oynuyor

Ligde geçen sezon oynadığımız 4-3-1-2 sisteminde devam ederiz.. CL'de tek forvet oyarsak daha iyi olur bence, Real maçını hatırlayalım.. Amrabat'ı alıp Drogba'yla tek forvet oynayınca Mourinho'yu baya terletmiştik

CL'de :

________Muslera________

Eboue Semih Chedjou Riera

______Melo Selçuk______

Amrabat_Sneijder_Engin/Emre

_____Drogba/Burak______

Muslera

Melo

Amrabat-Sneijder-Selçuk

Burak-Drogba​

eboue şu haliyle kesilmez kesilmemelide takımın en iyilerindendi sabri ne abi Allah aşkına eboue-semih-chedjou-türk sol bek en iyi tercih Ali Adnan oynabiliyosa nasıl almadık anlamıyorum

Beklerin ikisini birden sıradanlaştırmak akıl kârı değil.Biz tek Hakan Balta'ya katlanamıyor,Eboue sağdan aktıkça kendimize geliyoruz.Oraya da Sabri'yi koyarsak çıldırırız :D

eboue şu haliyle kesilmez kesilmemelide takımın en iyilerindendi sabri ne abi Allah aşkına eboue-semih-chedjou-türk sol bek en iyi tercih Ali Adnan oynabiliyosa nasıl almadık anlamıyorum

Beklerin ikisini birden sıradanlaştırmak akıl kârı değil.Biz tek Hakan Balta'ya katlanamıyor,Eboue sağdan aktıkça kendimize geliyoruz.Oraya da Sabri'yi koyarsak çıldırırız :D

Dengeli bir kadro oluşturmak lazım. Hücumda Amrabati oynatacaksak Sabri sağ beke geçer. Eboue oynayacaksa Engin oynar.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sabri oynadığı maçlarda iyiydi , bence de lig için yeterli ama Eboue oyun planımızda önemli bir role sahip. o yüzden vazgeçmek kolay değil dedim

Hakan'dan midesi bulanmayan yok zaten.. Adam demiroren'e iyi dua etmiştir , yıllardır yabancı sınırı sayesinde CL seviyesinde ki takımda oynuyor

hakan da bir tarafi var ki hic sevmem bir oyuncuda. vurdum duymazlik yüz ifadesi var. isimi yapip evime gideyim gibisi resmen. bu tür oyunculari sevmiyorum arkadas. yabancilarda da var bir cok öyle. anelka mesela. yada kalou-mikel...

adamlarda resmen belli olyuor islerini sevkle yapmadiklarini. para icin yaptiklari okadar belli oluyor ki bu tür oyuncularda. nefret ediyorum acikcasi öyle oyunculardan. ya bari oynamasini bilse belki Galatasarayligimizdan dolayi sesimizi cikartmayagicam ama oda yok ki :(

ya nasil hangi akla bununla 2 sene uzatilmis sözlesmesi anlam veremiyorum. sarp-baris özbekli kadroya yakisiyordu belki ama simdiki kadroya gidiyormu bu hakan ?!

hadi yasi 26-27 olsa dersin tercübeli okadar burda oynadi ve saire... adam Galatasarayli bile degilmis haberler dogruysa.

biraz acimaziz yorum yaptim belki ama dürüstüm en azindan

çok yavaş ilerliyoruz:sleeping:

yabancı yollamak transferden daha önemli oldu... demirtüp zevk bırakmadı futbolda:ka10::ka10::ka10:

787732_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt