- 12 Haziran 2013
- 9.982
- 6.042
- 1.843
şu carlinhostan açıklamaları yüzünden tiksindim gelirse nasıl yapacam bilmiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu carlinhostan açıklamaları yüzünden tiksindim gelirse nasıl yapacam bilmiyorum..
adam dogusdan Galatasaray li degil sonucda. ne demis hem ? vallah gelirse hakan ünsaldan sonra ilk defa bir sol bek görecegiz bu takimda. cok begendigim bir oyuncu.
bide ismini begenmedim Siquera mi nedir..oda cok iyi. granadada oynuyor. mesela tercih ede bilsem kalorov mu bu ikisinden birisimi acik ara bu ikisinden birisini secerdim.
kanatsiz systeme daha cok uyuyor bunlar hizlarindan dolayi.
şunu soylemek için girdim
F. Terim bir daha hamit altıntopu ilk 11 oynatırsa kimse bana terimin forma adaletinden bahsetmesin
gıcık oldum arkadaş 1 senedir her maç her maç
tekım resmen h.altıntopa rağmen top oynamaya çalışıyor altınopun her çıktığı maçta takım hızlanıyor
r.madrid maçında sağ kanatta umut ve sabri oynadı ona rağmen çok iyi top oynadık
zatrn o konuda ayrı terim ne zaman sıkışsak 4 2 3 1 e donuyor baştan öyle başlasana hoca ya
kadroda drogba snayder gibi tam 4 2 3 1 lik adamlar var olmuyor işte baklavalı sistem burak da
artistlik yapmasın otursun yedekte drogba hermaç oynayacak değil ya
şimdi diueceksiniz h.altıntopu çıkardın kimi koyacan vallah emre den engine mertandan ermana
hatta aydını gerirsinler koysunlar ilk 11 e daha abartarak soylemiyorum çok ciddyim adam bildiğin
fren hatta fren bile feğil bildiğin geri vites
haaaa ilk geldiğinde ben de istedim 3 milyon alsın sonuçta h. altıntop dedim ama olmuyor işte
arkadaş olmuyor onunla 1-2 sene daha uğraşağına koy mertanı daha kotu olmaz
şimdi siz yine diğeceksiniz terimden iyi mi bilecen felan tamam haklısınız da terimde de
kendi aldırdığı adamlara karşı gereğinden fazla bir sempati olduğu açık
ayrıca yiğit ambarat ı hatta 2. donemini ben hatırlamıyorum ama o donem için de aynı şeyi diyen
abilerimiz var transfer repartuarının çok geniş olduğunu da iddia etmek bence iyimser bir
yaklaşım olur ama gereksiz ısrarlarını bir kenara bırakırsak bence en iyi saha içi hocalarından
birisi
mormalde uzun yazmam kusura bakmayında 1 senedir altıntop tan bıktım yahu
Şu saatten sonra Carlinhos'u alıp,Eboue'nin yerine oynatmak mantıklı olur mu ?
Ama bana kalırsa her türlü alınsın,Riera yollansın.
İhtiyaç olduğunda oynatırız.
adam dogusdan Galatasaray li degil sonucda. ne demis hem ? vallah gelirse hakan ünsaldan sonra ilk defa bir sol bek görecegiz bu takimda. cok begendigim bir oyuncu.
bide ismini begenmedim Siquera mi nedir..oda cok iyi. granadada oynuyor. mesela tercih ede bilsem kalorov mu bu ikisinden birisimi acik ara bu ikisinden birisini secerdim.
kanatsiz systeme daha cok uyuyor bunlar hizlarindan dolayi.
Dengeli bir kadro oluşturmak lazım. Hücumda Amrabati oynatacaksak Sabri sağ beke geçer. Eboue oynayacaksa Engin oynar.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
terisini düsündügümüzde oluyor maalesefsag bekde az cok iyi oynaya bilen sabri bide hamit var ama sol da...tam error yani hakan ve riera. sabri veya hamit en azindan tam error olmuyor o bölgede. eboue kadar etkili olmazlar tabiki ama en azindan idare ederler o bölgeyi simdilik. sol bekdeki adamlarimiz idare bile edemiyor ki orda hakan i düsünürsek... yok yok carlinhos yada baska iyi sol bek yabanci sart orda. olan eboue ya olacak maalesef
tüpcüye selam yolasin oda.
al benden de o kadar her maç bu adamı izlemekten bıkkınlık geldi
doğuştan Galatasaray'lı diyen olmadı olmasın zaten renktaş.
adam hergün "gideceğim" - "kalmak istiyorum" - "taraftar rahat olsun kalacağım" - "iyi teklif gelirse değerlendireceğim" - "birçok teklif var kalmak istiyorum" - "çarşamba son maçım" - "kalmak için her şeyi yapacağım" vs.. vs..
gına geldi.. hepsini söylememiş olabilir ama çoğunun röportaj olduğunu düşünürsek birazcık(!) yanar döner biri...