Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru ama dikkat M.Utd her takıma satmıyor özellikle kendine rakip olabilecek takımlara. galatasaray bu bağlamda çok avantajlı , tek sorun rooney ikna olurmu burda devreye para giriyor ve bizdeki vergi olayı bize yine büyük bir avantaj sağlıyor. bu transfer çok zor, gerçekleşme ihtimali %10 , ama birde gerçekleşirse acayip reklam yaparız dünyada

Türkiyenin Bayern Münihi oluruz açık ara.Türkiyeyi artık sadece yabancıların geldiği bir yer olarak görmezler.Çok fena reklam olur.

doğru ama dikkat M.Utd her takıma satmıyor özellikle kendine rakip olabilecek takımlara. galatasaray bu bağlamda çok avantajlı , tek sorun rooney ikna olurmu burda devreye para giriyor ve bizdeki vergi olayı bize yine büyük bir avantaj sağlıyor. bu transfer çok zor, gerçekleşme ihtimali %10 , ama birde gerçekleşirse acayip reklam yaparız dünyada

Rooney mi? şaka olsa gerek:D:D

Vergi almak yerine üstüne bütün vergilerin toplamını versek yine alamayız, net!

dün almanyada yaşıyan hakan delikanlı yokmu oda farfan bizde 4 yıllık yılda 3.1 alacak felan diyordu :D

rooney mi :chuncky:

ya cok ama coooooooooook zor yahu. hadi bonservisini ödedin diyelim. adam manu da yilik 16 milyon pound kazandigini biliyormusunuz ?! vergiyide cikartigimiz zaman 10 milyon euro kazaniyor her yil. Türkiyede ikna ede bilmen icin en az 12 milyon vermen gerekir rooneye ki o zaman bile 2 kere düsünür. yasi daha 27 adamin.

bence mümkün degil. 1% veriyorum bu cilginlikliga :)

Bu adam sallıyor mu yoksa güvenilir mi?

Ben şahsen güveniyorum hatta güvendiğim iki duyumcudan biri , zamanında Wellington'un adını kimse bilmiyorken bu adam demişti , Melo ile Wellington arasında teknik heyet karar kılacak diye.

Melo transferini , detaylarını vs.'de ilk ve doğru olarak kendisi vermiştir.

En basit örnek bu , sanırım yeterli olur. :)

adam rooney dedi, o rooneyin burnu kaf dağında hayatta gelmez bizim ülkeye

ingilizler parayı çok sever ,Geçen sene burda konuşuyor olsak Drogba desem yine bir çoğumuz hayatta gelmez derdi ama geldi .roberto carlos da geldi .Kısaca tek sorun PARA adam zaten 28 yaşında son kontratını yapacak yakında oda bunun farkında.

"Grupta 3. oluruz" gibi aciklamalar yapip mütevazi olmaniza gerek yok. Seviyemizi kücümsemeyin.

Daha sanssiz zor gruplar olabilir ama Galatasaray her takimla mücadele edecek gücte. Hic süphem yok.

Artik son hamlelerle de operasyonu tamamlamis olacagiz kadro olarak. Oturursa Dortmund etkisi yapar Galatasaray

Porto maçında gerçekten imrendim adamlara, ama bizim de kendine has bir oyun karakterimiz var.

Bu oyun karakterini sahaya yansıttığımızda karşımızdaki takımın kalitesi pek bir önem taşımıyor, çünkü oyunumuz hız üzerine değil, pres ve kalite üzerine kurulu. Tek problem bu oyunu 90 dakika oynamamız imkansız.

Arda icin ideal rakam 15 milyon euro zaten. Arda bana göre 24 milyon euro etmez.

Cardozo iyi bir poacher, ne eksik ne fazla. Drogba gibi bir dünyanin en komple oyuncularindan birisini onun gibi sadece set oyununda etkili bir oyuncuyla dolduramazsiniz. Drogbayla arasinda bayaği bir de seviye farki var. Drogbanin yerini ne bos alan oyunculari, nede sadece set oyununda etkili oyuncular doldurur. Drogbanin yerini Eto'o gibi komple oyuncular doldurur.

Burak Yilmaza gelince, umarim bu sene set oyununu ve presini gelistirir.

Arda bu sezon gelmez malum askerlik konusu seneye açarız o defteri bu sene idareten Gökdeniz'i alalım.

Cardozo ne zaman yıldız olduda drogbanın yerine cuk oturuyor ?

yahu Drogba nın zaten boşluğu dolmayacak ben bizim gibi oyunu rakip sahaya yıkan takımların bu

tip santraforlarla oynamasının daha verimli olacağı kanaatindeyim cardozo yu da ayrı beğenirim

daha çok kendi adıma konuştum tabi

Ben şahsen güveniyorum hatta güvendiğim iki duyumcudan biri , zamanında Wellington'un adını kimse bilmiyorken bu adam demişti , Melo ile Wellington arasında teknik heyet karar kılacak diye.

Melo transferini , detaylarını vs.'de ilk ve doğru olarak kendisi vermiştir.

En basit örnek bu , sanırım yeterli olur. :)

Umarım bu dediklerinde de haklıdır, ne diyeyim:):)

ingilizler parayı çok sever ,Geçen sene burda konuşuyor olsak Drogba desem yine bir çoğumuz hayatta gelmez derdi ama geldi .roberto carlos da geldi .Kısaca tek sorun PARA adam zaten 28 yaşında son kontratını yapacak yakında oda bunun farkında.

sesli güldüm..

kendinizi komik duruma düşürmeyin..

Askerlik konusu tamamen uydurma bir haber. Yok öyle birşey. Son zamanlarda hangi futbolcu 6 ay askerlik yapmış da Arda gelince hemen askere alacaklar:D

hemen almayacaklar ama 35'ine geldiğinde üni. mezunu olmadığı için 15 ay alacaklar ama bir sene daha orada kalırsa 3 yılını doldurduğu için 5000 euroyu basıp dövizli askerlik yapacak.

Alper Potuk'un aşağı yukarı 15 M € ettiği bir yerde Arda'ya verilecek paranın her kuruşu feda olsun ona:)

hemen almayacaklar ama 35'ine geldiğinde üni. mezunu olmadığı için 15 ay alacaklar ama bir sene daha orada kalırsa 3 yılını doldurduğu için 5000 euroyu basıp dövizli askerlik yapacak.

Yok öyle birşey. Zaten belli bir yaştan sonra paralı askerlik yapma hakları oluyor futbolcuların.

sesli güldüm..

kendinizi komik duruma düşürmeyin..

ingiltere liginde 26 + oyunculara fazla değer verilmez istisnalar hariç Genç oyuncu değerlidir orada, rooney şu an 4 yıllık bir kontrat daha yapsa yaş 32 olacakki ingiltere liginin CL oynayamayan takımlarından anca teklif alır o saaten sonra yada 2. ryan Giggs vakkası olur her neyse bu rooney olayını kapatalım benimki sadece bir fikirdi taraftar bile inanmıyor ki yönetim böyle bir maceraya girsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt