Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingiltere liginde 26 + oyunculara fazla değer verilmez istisnalar hariç Genç oyuncu değerlidir orada, rooney şu an 4 yıllık bir kontrat daha yapsa yaş 32 olacakki ingiltere liginin CL oynayamayan takımlarından anca teklif alır o saaten sonra yada 2. ryan Giggs vakkası olur her neyse bu rooney olayını kapatalım benimki sadece bir fikirdi taraftar bile inanmıyor ki yönetim böyle bir maceraya girsin

Bu nasıl bir mantıktır ? Nasıl bir görüştür ya.

Neyse uzamasın şu saçma konu.

Bildiğimiz Rooney denmi bahsediyorsunuz yoksa Sneijder'in kardeşi Rodney filan mı bahsettiğiniz.

Rooney için yazılanları okuyunca şaşırmamak elde değil yani.

ingiltere liginde 26 + oyunculara fazla değer verilmez istisnalar hariç Genç oyuncu değerlidir orada, rooney şu an 4 yıllık bir kontrat daha yapsa yaş 32 olacakki ingiltere liginin CL oynayamayan takımlarından anca teklif alır o saaten sonra yada 2. ryan Giggs vakkası olur her neyse bu rooney olayını kapatalım benimki sadece bir fikirdi taraftar bile inanmıyor ki yönetim böyle bir maceraya girsin

Mark Schwarzer chelsea ye gitti

giggs demişsin scholes u düşün derim

epl de yaş takıntısı var diyen ilk kişisin.

tugay kaç yaşında bıraktı onu düşün.

rooney konusunda adam manu dan ayrılmayı niye düşünüyor sence??

adam 2 yıl önce en iyiler alınmıyor ben ŞL kazanmak istiyorum demişti.

şimdi chelsea barca real söylentisi varken adını anmak bile yanlıştır..

Bildiğimiz Roney denmi bahsediyorsunuz yoksa Sneijder'in kardeşi Rodney filan mı bahsettiğiniz.

Rooney için yazılanları okuyunca şaşırmamak elde değil yani.

O konu kapandı boşver unut gitsin, Konuşmaya değmez ben sadece alper gibi adamlara 15 felan verildğini görünce melıyada 3.1 maaş verildiğini görünce sadece mumkun olabilir mi diye kendi kendime şöyle bir düşündüm sizinlede paylaşayım dedim olay bundan ibaret.

Galatasaray'da TFF'nin aldığı 6+0+4 kararının ardından yabancılarla yaşanan kaos bitmek bilmiyor.

Sezon hazırlıklarını tamamlayan ve İstanbul'a dönen Galatasaray'da yabancı futbolcular konusunda yaşanan sıkıntılar teknik heyetin elini bağlıyor. Galatasaray'da gönderilmesine kesin gözüyle bakılan isimlerden Culio ve Elmander'in takımdan ayrılmama konusundaki inatları devam ediyor.

Culio'nun Türkiye ve Avrupa'dan bazı takımlardan teklif almasına rağmen, kendisinden bonservis bedeli istenmemesine karşın yıllık ücretinin tamamını Galatasaray'dan talep etmesi sorun yaratıyor. Bu durum karşısında Culio ile anlaşma zemini aranırken, yapılan tüm girişimlerin sonuçsuz kaldığı öğrenildi. Sözleşmesi gereği Galatasaray'dan 700 bin euro alması gereken Culio'ya bonservisini vererek göndermek isteyen Galatasaray'ın, son çare olarak bu parayı ödemesi ancak Culio'nun sözleşmesini dondurarak Arjantinli futbolcuyu bir yıl boyunca futboldan uzak tutma kozunu kullanması da değerlendiriliyor.

Öte yandan Galatasaray ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Johan Elmander'e de bonservis konusunda gereken kolaylığın sağlanacağı taahüt edildi. İsveç ile 2014 Dünya Kupası'nda boy göstermek isteyen Elmander'in menajerinin de oyuncusunu oynayabileceği bir takıma gitme konusunda ikna etme çabaları sürüyor.

https://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=18065

ya FM de Hack yapsan rooneyi alamasin yahu :D Mavi ekran cikar herhalde karsina

ben olsam culio için haberde denildiği gibi parasını öder, sözleşmesini dondururum 30 yaşında daha futbol oynayabilecek adam aklınca kurnazlık yaparak para tırtıklama peşinde ah adnan polat sen sardın bunları başımıza.

Mark Schwarzer chelsea ye gitti

giggs demişsin scholes u düşün derim

epl de yaş takıntısı var diyen ilk kişisin.

tugay kaç yaşında bıraktı onu düşün.

rooney konusunda adam manu dan ayrılmayı niye düşünüyor sence??

adam 2 yıl önce en iyiler alınmıyor ben ŞL kazanmak istiyorum demişti.

şimdi chelsea barca real söylentisi varken adını anmak bile yanlıştır..

Mesajın içinde Cvp var zaten CL de oynama şansı olmayan takım kısaca o ligde iddası olmayan veya düşük olan takım chealsea başka bir konu ruslar tarafından alındıkdan sonra çok değişti o ayrı konu ki ayrıca ben evet istisnalar var dedim ancak genelleme yaparsak o ligde bütün takımlar gençlerin üzerine düşer

soru : dünkü arsenal -galatasaray maçındaki 26+ oyuncuların isimlerini söylermisiniz madem öyle ?

Mesajın içinde Cvp var zaten CL de oynama şansı olmayan takım kısaca o ligde iddası olmayan veya düşük olan takım chealsea başka bir konu ruslar tarafından alındıkdan sonra çok değişti o ayrı konu ki ayrıca ben evet istisnalar var dedim ancak genelleme yaparsak o ligde bütün takımlar gençlerin üzerine düşer

soru : dünkü arsenal -galatasaray maçındaki 26+ oyuncuların isimlerini söylermisiniz madem öyle ?

burada kaldım!...

Düşük olan takım chealsea demedim,Chealsea başka bir konu dedim dikkatli okuyalım,tmm noktalama işaretleri noksan ama bu kadar da olmaz.

Dünkğ maçda arsenaldeki 26 + oyuncular kimlerdi ? soru hala geçerli buyrun ?

arsenal örnek olarak vermek de biraz sacma olmus. arsenal extrem örnek acikcasi. arsene wengerin sütgencligi var gibi yilardir. coluk cocukla dolduruyor takimini.

chelsea baya yasi yüksek bir takimla sampionlar ligini kazandigini unutma lütfen.

Biri de çıkıp demiyor Rooney'i ne yapacağız diye. :trollfacce.gif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt