- 2 Temmuz 2011
- 140.178
- 60.256
- 5.628
bunalıyoruz ünal başgan bunalıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene önceki fb-gs 0-0 biten maçı nereden izleyebilirm.Hatta indirmek bile izliyorum.Var mı bildiğiniz bir site ?
özet geçebilecek var mı biz kime heyecanlanalım
bişeyler olmuş ama anlamadım
kim twit attı kimin için attı![]()
Dönen muhabbetler keyfimi yerine getirdi inşallah hocam böyle düşünüyordur çünkü gerçekten bir sol bek ve bir sag açıkla takım fly emirates olur
Hocz zaten dönüşte sol bek mevzusunu başkanla konuşacağını söyledi.
Benim orda anladığım sol bek transferi zaten olcak ama ekstadan bir düşüncem var bunu başkanla paylasıcam dedi ben onu sag acık olarak algıladım.. Hem sol bek hem arda hem sag acık olmaz Arda olursa amrabat sag acık olur diye düşünüyorum..
Arda gelmiycek diye üstüne basa basa açıklama geliyor biz ise her geçen gün tam tersi düşünüyoruz taraftarlık bu olsa gerek![]()
Gelişmeler o yönde değil usta %100 gelcek bir durum yok ama Teklifimiz var Ve arda kabul etmiş İspanyol basınına bile düştü.. Bonservis sıkıntı işte A.madridde maddi yönde sıkıntı var eger max 18 mn € görürsek alırız ama o kadar olurmu bekleyip görücez
Sağ bek'e Şener'i alıp önüne Eboue'yi çeksek en ufak sıkıntı kalmayacak.
Arda geliyor mu resmi açıklamalara rağmen ?
hangi bakımdan ? yine seve seve baltayı oynatmak zorunda kalacağız üstüne burak sol kanat forvet oynamak zorunda kalacak üstüne eboue gibi sağ beki sağ açık oynatıp ilk geldiği dönemdeki gibi söveceğiz adama.