Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönen muhabbetler keyfimi yerine getirdi inşallah hocam böyle düşünüyordur çünkü gerçekten bir sol bek ve bir sag açıkla takım fly emirates olur

Hocz zaten dönüşte sol bek mevzusunu başkanla konuşacağını söyledi.

Benim orda anladığım sol bek transferi zaten olcak ama ekstadan bir düşüncem var bunu başkanla paylasıcam dedi ben onu sag acık olarak algıladım.. Hem sol bek hem arda hem sag acık olmaz Arda olursa amrabat sag acık olur diye düşünüyorum..

carlinhos akar soldan zaten..engini de sola atarız.sağ açığa bruma ya da artık her kimse bi mübarek gelecek

Arda gelmiycek diye üstüne basa basa açıklama geliyor biz ise her geçen gün tam tersi düşünüyoruz taraftarlık bu olsa gerek :)

Benim orda anladığım sol bek transferi zaten olcak ama ekstadan bir düşüncem var bunu başkanla paylasıcam dedi ben onu sag acık olarak algıladım.. Hem sol bek hem arda hem sag acık olmaz Arda olursa amrabat sag acık olur diye düşünüyorum..

Sol bek ve frei veya arda ikilisnden birsi olabilir.

Arda gelmiycek diye üstüne basa basa açıklama geliyor biz ise her geçen gün tam tersi düşünüyoruz taraftarlık bu olsa gerek :)

Gelişmeler o yönde değil usta %100 gelcek bir durum yok ama Teklifimiz var Ve arda kabul etmiş İspanyol basınına bile düştü.. Bonservis sıkıntı işte A.madridde maddi yönde sıkıntı var eger max 18 mn € görürsek alırız ama o kadar olurmu bekleyip görücez

Gelişmeler o yönde değil usta %100 gelcek bir durum yok ama Teklifimiz var Ve arda kabul etmiş İspanyol basınına bile düştü.. Bonservis sıkıntı işte A.madridde maddi yönde sıkıntı var eger max 18 mn € görürsek alırız ama o kadar olurmu bekleyip görücez

Ardanın bize kesinlikle borcu var çok zamansız gitti kampa katıldı sonra gitti .. Arda duygusal çocuk bu borcu ödemek istiyor ayrıca madridin Bizden büyük olmadığını anladı bence chalsea yada o ayarda kluplerde istemediğine göre kesinlikle gelmeli ve tarihe tanıklık etmeli çünkü arda ve sol bek gelirse hakaten bi yarı final görebiliriz sürpriz olamz bana..

Arda geliyor mu resmi açıklamalara rağmen ?

Ardanın falan geliceği yok yeni başkan konuşdu

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sağ bek'e Şener'i alıp önüne Eboue'yi çeksek en ufak sıkıntı kalmayacak.

hangi bakımdan ? yine seve seve baltayı oynatmak zorunda kalacağız üstüne burak sol kanat forvet oynamak zorunda kalacak üstüne eboue gibi sağ beki sağ açık oynatıp ilk geldiği dönemdeki gibi söveceğiz adama.

arda-turan.jpg

Formayı giymiş.

hangi bakımdan ? yine seve seve baltayı oynatmak zorunda kalacağız üstüne burak sol kanat forvet oynamak zorunda kalacak üstüne eboue gibi sağ beki sağ açık oynatıp ilk geldiği dönemdeki gibi söveceğiz adama.

Farfan'a 7 M bayılcaksın en az gene...Bu sene Şener'i alıp Eboue'yi önde deneyelim..Hücumda neler başarabildiğini herkes gördü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt