Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farfan hayalleri kurardım ama şu yabancı sınırında gelmesi saçmalık olur.

Sırf CL için gereksiz. Alıyorsak Bruma'yı alalım yabancı olarak.

Farfan'a 7 M bayılcaksın en az gene...Bu sene Şener'i alıp Eboue'yi önde deneyelim..Hücumda neler başarabildiğini herkes gördü.

Eboue bek harici vasat bir oyuncu, ha oynar mı oynar ilk geldiğinde Sabri ye yer açabilmek için değişik yerlerde oynadı millet sövdü net.Ne zaman beke geçti verim aldık.

Ligde en azından sırıtmayacak bir yerli sol bek bulmamız lazım. İşleyen sağ beki şu an bozmaya gerek yok.

Eboue bek harici vasat bir oyuncu, ha oynar mı oynar ilk geldiğinde Sabri ye yer açabilmek için değişik yerlerde oynadı millet sövdü net.Ne zaman beke geçti verim aldık.

Ligde en azından sırıtmayacak bir yerli sol bek bulmamız lazım. İşleyen sağ beki şu an bozmaya gerek yok.

İlk geldiği zamanlarda kim iyiydi ki...Eboue'yi öne çekerken arkasında hiç kuşku bırakmıyacak biri olacak bu isim ne Sabri ne Hamit...Şener...Gökhan Gönül gibi olacak.

Kimi alırsak alalım bu yabancı sınırlaması olduğu sürece elimiz kolumuz bağlı. Öyle bir yerden kolumuz kanadımız bağlı ki kaliteli yerlisi az olan iki mevki ( hangi mevkide kaliteli yerli var ki :D ) sağ bek ve sol bek. Bu saatten sonra yabancıları gönderip bir sol bek bulmak da zor. Büyük ihtimalle bu senenin ilk yarısını Riera ve Balta ile geçireceğiz. Lig maçlarında, Drogba, Sniejder, Muslera bu üçünün sakatlık ve ceza olmadığı sürece banko oynayacağı aşikar. Diğer üç yabancı için Chedju, Amrabat, Melo, Eboue, Dany, Riera yarışacak. Melo ve Chedju'nun da genelde lig maçlarında oynaması yüksek ihtimal. Kalan bir yabancıyı hem kendi performansları hem de Sabri ve Balta'nın performansları belirleyecek. Eboue ve Riera'dan biri Sabri ve Balta'nın durumuna göre kadro dışı kalacak. Sabri ve Balta'nın da genel olarak durumları ortada olduğu için sıkıntı çekeceğiz. Amrabat ve Dany'nin sakatlık ve cezalara göre kadroya gireceğini düşünüyorum. Eğer Elmander kalırsa kadroya girmesi çok zor.

Tatil sırasında mangal yaparken gözüne kıvılcım kaçan Semih Kaya, tedavisinin ardından sahalara dönmüştü. Ancak bu talihsizliğin bir bedeli olarak, genç stoperin bundan sonra sivil hayatında gözlük takacağı öğrenildi. Ciddi bir tehlike atlatan Semih’in 0.75 oranında görme kaybına uğradığı ve önümüzdeki günlerde lazer tedavisine başlanacağı belirlendi.

spor **************************** süper ligiiiiii

... fenerbahçenizi

geliyormuş kadıköyden

sezer ....... duyduk

nası koydu frikikden SELÇUK:biggrin:

şimdi youtube dan denk geldi yazayım dedim:D

biri rooney demiş okudum o sayfaları cidden haklı buldum olabilir.

Arda için ;

Sanzatu - 06.08.2013 03:39

ne veriyorlarsa daha fazlasını vermekten

başka çaremiz yok

Bu ŞİKECİLER Arda'nın onlara geleceğini sanıyorlar. Te Allah'ım ... :D

Hala transfer bekleyen var mı muhabbetini kesin artık gerizekalı değiliz bizde

BQR88ekCQAAEXdF.jpg:large

çek paragöz çekk

Farfan ve Carlinhos haberleri yine hortlamış :(:(

Adam akıllı bir transfer politikamızın olmaması beni kahrediyor.

Takımın yaş ortalaması 29-30 ve biz hala genç oyuncular yerine yaşlı oyuncuların peşinden koşuyoruz.

Farfan ismi geçince hepimizin ağzının suyu akıyor ama biraz mantıklı düşününce çok yanlış bir isim bence,adam kanat oyuncusu ve 29 yaşında biz en az 3+1 senelik sözleşme yapacaz senelik 3.5 alacak en az 10 milyonda bonservis ve 1 sene süratını korur ama sonraki seneler çok yavaşlar zira kanat oyuncusu 31 yaşından sonra biraz zor yardırır.

Sonraki seneler Riera gibi göndermek için her yolu deneyecez.

Carlinhos deseniz Avrupa tecrübesi yok ve Brezilyalı oyuncular çok kırılgan elimizde patlama olasılığı yüksek üstelik bu adam Brezilyada taş çatlasa 500-600bin euro kazanırken bizde 2.5 filan alacak ki bu bana pek adaletli ve mantıklı gelmiyor.

Bu tarz getirisi olmayan ve riskli transferler yapmaktansa kadronun bu haliyle korunup önümüzdeki sene elimiz rahatlayınca iyi bir scout sistemiyle planlı bir şekilde transferlerin yapılmasını isterim.

Katılmıyorum. İstersen şöyle bir eşleştirelim 11´leri. 10 üzerinden puan vererek yaparsak daha dengeli yapmış oluruz.

Volkan - Muslera: 8-9....Denk sayılırlar.

Gökhan - Eboue: 9-7.5... Yine denktir diyebiliriz ama herkes Gökhan´ı tercih eder gslilerde dahil.

Alves-Chedjou: 9 - 6... Alves çok bariz elit sınıf bir stoper.

Yobo-Semih: 8 - 5....Fark ortada

Kadlec - Hakan: 6 - 4...Bana göre her ikisi de kötü ama kötünün iyisi Kadlec. HAK´ta aynı puanı alır Kadlec ile.

Meireles-Melo: 9-9...Denk futbolcular ama tarator Melo´yu kullanmayı biliyor fark burada.

Emre - Selçuk: 9-9...En iyi iki Türk futbolcu diyebilirim. Oynadıkalrında haklarını veriyorlar.

Baroni-Sneijder:6-9...Bariz fark var maalesef ama o mevkide Sneijder´den daha iyi kaç tane futbolcu sayabiliriz.

Webo-Burak: 7-5...Her ikiside yakaladığı pozisyonları affetmiyor ama Webo pas oyununda da çok etkili. Burak pas özürlü.

Sow-Drogba: 10-10...Genç bir Sow ile yaşlı Drogba ligimizin şuan en iyileri diyebilirim. Ama etki olarak aynı şeyleri veriyorlar. Fark şurada...Drogba seneye yok ama Sow istersek 6-7 sene daha oynar.

Kuyt-Hamit: 9-5 çok üstünüz burada

Stoch-Emre Ç: 9-5 yine çok üstünüz

Alper-Engin : 8-5... gençliği ile Alper. Alper gs´de şuan olsa her maç 11 de olurdu

Topal-Ceyhun: Bana kalırsa her ikiside lüzumsuz:0-0

(ANTU)

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

cok objektif bir degerlendirme olmamis.

Muslera Volkan´dan cok daha iyi bir kaleci. ( semih - dany defansina ragmen yedigi gol sayisi ortada )

Burak Webodan cok daha komple bir forvet ( ligdeki gol sayilari )

Drogba Sowdan cok daha kaliteli bir golcu ( iki sene once bir sezonda 44 gol atti ingilterede )

Selcuk Emredan cok daha faydali bir oyuncu ( gol ‚ asist ve senede ortalama kac mac oynadigi )

Melo Meirelesten cok cok cok daha iyi ve faydali bir futbolcu

Digerlerinde asagi yukari hemfiikirim.

(Buda cevap olarak alıntı yapılmış)

Katılmıyorum. İstersen şöyle bir eşleştirelim 11´leri. 10 üzerinden puan vererek yaparsak daha dengeli yapmış oluruz.

Gökhan - Eboue: 9-7.5... Yine denktir diyebiliriz ama herkes Gökhan´ı tercih eder gslilerde dahil.

Kadlec - Hakan: 6 - 4...Bana göre her ikisi de kötü ama kötünün iyisi Kadlec. HAK´ta aynı puanı alır Kadlec ile.

Meireles-Melo: 9-9...Denk futbolcular ama tarator Melo´yu kullanmayı biliyor fark burada.

Emre - Selçuk: 9-9...En iyi iki Türk futbolcu diyebilirim. Oynadıkalrında haklarını veriyorlar.

Baroni-Sneijder:6-9...Bariz fark var maalesef ama o mevkide Sneijder´den daha iyi kaç tane futbolcu sayabiliriz.

Webo-Burak: 7-5...Her ikiside yakaladığı pozisyonları affetmiyor ama Webo pas oyununda da çok etkili. Burak pas özürlü.

Sow-Drogba: 10-10...Genç bir Sow ile yaşlı Drogba ligimizin şuan en iyileri diyebilirim. Ama etki olarak aynı şeyleri veriyorlar. Fark şurada...Drogba seneye yok ama Sow istersek 6-7 sene daha oynar.

Alper-Engin : 8-5... gençliği ile Alper. Alper gs´de şuan olsa her maç 11 de olurdu

(ANTU)

Muslera Volkan´dan cok daha iyi bir kaleci. ( semih - dany defansina ragmen yedigi gol sayisi ortada )

Drogba Sowdan cok daha kaliteli bir golcu ( iki sene once bir sezonda 44 gol atti ingilterede )

Selcuk Emre

(ANTU)

Selcuk Emredan cok daha faydali bir oyuncu ( gol ‚ asist ve senede ortalama kac mac oynadigi )

Melo Meirelesten cok cok cok daha iyi ve faydali bir futbolcu

Digerlerinde asagi yukari hemfiikirim.

(Buda cevap olarak alıntı yapılmış)

antu polyanna mod

Farfan ve Carlinhos haberleri yine hortlamış :(:(

Adam akıllı bir transfer politikamızın olmaması beni kahrediyor.

Takımın yaş ortalaması 29-30 ve biz hala genç oyuncular yerine yaşlı oyuncuların peşinden koşuyoruz.

Farfan ismi geçince hepimizin ağzının suyu akıyor ama biraz mantıklı düşününce çok yanlış bir isim bence,adam kanat oyuncusu ve 29 yaşında biz en az 3+1 senelik sözleşme yapacaz senelik 3.5 alacak en az 10 milyonda bonservis ve 1 sene süratını korur ama sonraki seneler çok yavaşlar zira kanat oyuncusu 31 yaşından sonra biraz zor yardırır.

Sonraki seneler Riera gibi göndermek için her yolu deneyecez.

Carlinhos deseniz Avrupa tecrübesi yok ve Brezilyalı oyuncular çok kırılgan elimizde patlama olasılığı yüksek üstelik bu adam Brezilyada taş çatlasa 500-600bin euro kazanırken bizde 2.5 filan alacak ki bu bana pek adaletli ve mantıklı gelmiyor.

Bu tarz getirisi olmayan ve riskli transferler yapmaktansa kadronun bu haliyle korunup önümüzdeki sene elimiz rahatlayınca iyi bir scout sistemiyle planlı bir şekilde transferlerin yapılmasını isterim.

Farfan ile ilgili yorumunuza katılıyorum. 1, 1.5 sene gerçekten iyi katkı verir fakat devamında ilerleyen yaş sebebiyle atletik özellikler körecelek ve verimi ciddi ölçüde düşecek.

Fakat bizde genelde planlar bir sezonluk olduğundan işin bu yönü hiç düşünülmeyecektir. Önümüzdeki yıllarda da bu düşünce yapısının değişeceğini pek sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt