Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da Turk pasaportu olan bi oyuncu ile ilgileniyormusuz dedi birisi. Sonra Ashley Cole'un 4 yasinda ingiliz bir aile tarafindan evlatlik olarak edinildigi ve gercek isminin Esref Kologlu oldugu ve turk pasaportunun oldugu ortaya cikti.

Sen ciddimisin ? Eğer bu doğruysa şok oldum 40 yıllık ashley cole turkmüş meğer ?

Abi nasıl edecez allah askına fazla hayalcilik bu :)

Hayal ede ede Cantonali United'i eledik. Hayal ede ede Sampiyon Kulupler Kupasi favori finalisti Monaco'yu eledik. Hayal ede ede Parken'den, Louis II.'ye sari kirmizi bayragi salladik. Az biraz imkansizi yaratmis ve daimi olarak yaratacak Galatasaray'i tuttugunuzu bilin.

Kadromuz iyi olabilir ama öyle Barca düzeyindeki takımlara kafa tutacak kadar degil bence. içeride dısarda 3 lerler döneriz geri

geçen sezon real madridi kendi sahamızda 3 lemedikmi biz ? ki bu sene bariz drogba ve sniejder daha iyi.son olarak 2000 super kupa finalinde figo lu roberto carloslu zidane li real madrid ti yenmemişmiydik ? Bence herşey mümkün.tabi yinede barcelonayı duman ederiz demiyorum ama yinede mümkün dür diyorum

Hayal ede ede Cantonali United'i eledik. Hayal ede ede Sampiyon Kulupler Kupasi favori finalisti Monaco'yu eledik. Hayal ede ede Parken'den, Louis II.'ye sari kirmizi bayragi salladik. Az biraz imkansizi yaratmis ve daimi olarak yaratacak Galatasaray'i tuttugunuzu bilin.

Siz de haklısınız hayırlısı o kupa bir gün gelecek ama o sene bu sene mi?

Siz de haklısınız hayırlısı o kupa bir gün gelecek ama o sene bu sene mi?

Eninde sonunda gelecek ya, onemli olan o. Artik bu sene mi, baska bir seneye mi oluruna birakmali.

Ligi 8. bitirdigimiz sezon '2 seneye Barca'yi yenecek duzeye geliriz' dedigimde alay konusu olmustum bu forumda. Barca denk gelmedi belki ama 2 hafta icinde Barca'yi 3 sefer bozguna ugratmis Real'i hakemler elimizden aldi. Disarida 2 kirmizi kart, 2 adet penalti; iceride 1 adet kirmizi kart, 1 ofsayt golu ve hepsi rakibin lehine. Bunlari da unutmayalim.

Keske Real yerine Barca ciksaydi. Oyun stilimize kesinlikle daha uygun bir takimdi.

muslera = volkan

eboue = gökhan

semih = yobo

chedjou < alves

riera = kadlec

melo > topal

selçuk > emre

hamit < meireless

sneijder > kuyt

burak > sow

drogba > cardozo/emenike

eray = mert

sabri = topuz

gökhan > bekir

dany < egemen

hakan < hasan ali

kazım = krasiç

amrabat = stoch

engin = alper

emre ç. = salih

ceyhun > selçuk şahin

erman = holmen

yekta < baroni

elmander/umut < webo

Antudan bir yorum herhalde.

Yoksa bir taraftarımızın Muslera=Volkan dediğine inanmak istemiyorum.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

muslera = volkan

eboue = gökhan

semih = yobo

chedjou < alves

riera = kadlec

melo > topal

selçuk > emre

hamit < meireless

sneijder > kuyt

burak > sow

drogba > cardozo/emenike

eray = mert

sabri = topuz

gökhan > bekir

dany < egemen

hakan < hasan ali

kazım = krasiç

amrabat = stoch

engin = alper

emre ç. = salih

ceyhun > selçuk şahin

erman = holmen

yekta < baroni

elmander/umut < webo

whattto_Oo_Oo_O

Arda’da son 15 gün

Yeniden takıma kazandırılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayan Arda Turan konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/SON15216.jpg

Solda fark yaratacak isim Arda Turan! 26 yaşındaki oyuncuya Sneijder ayarında bir teklif götürülürken, kulübü Atletico Madrid ile de görüşmeler sürüyor.

Başkan Ünal Aysal’ın istediklerini itiraf ettiği ancak transferinin zor olduğunu belirttiği eski kaptan için fedakarlıktan kaçınılmıyor.

Geçen yıldan itibaren uğraşılan Arda’ya inanılmaz bir rakam önerildi. Sneijder’in kazandığı yıllık ücret önerilen kaptan, 4.5 milyon euroya ‘Evet’ dedi. Her fırsatta Galatasaray’ın yuvası ve kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Arda’nın gelmeye yanaşması üzerine Atletico’ya uygulanan pres de ikiye katlandı. Yine de bu konuda çok aceleci davranmayıp mücadelesini sürdürecek olan yönetim, 15 gün içerisinde bir netice almak istiyor.

İLLE DE ARDA OLSUN!

Yabancı uygulaması yüzünden yerli oyuncuların kıymete binmesiyle birlikte Arda Turan’dan başka bir alternatif gündeme alınmadı. Bu nedenle ya Arda transfer edilecek ya da Arda. Geri sayım sürüyor…

biz uslanmayız.. Başkan 40 defa olmayacak dese de sırf rant uğruna yalanlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt