Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet uyuyuyorr :)

:sleeping::sleeping::sleeping:

nöbeti boş bırakma-bıraktırma

dirennöbet :)

millet uyuyuyorr :)

:sleeping::sleeping::sleeping:

nöbeti boş bırakma-bıraktırma

dirennöbet :)

Günaydın kardeşim. Bu aralar biraz keyifsizdim yönetime hocaya falan kızgındım transferler konusunda ama Arsenal Maçında gördümki

BKP3IvTCQAAnnFL.jpg:large

Sıkıntı yok:cool:

Erman'a bakıyorsun Galatasaray gibi bir takımda oynadığının farkında ve her hareketi bu takımda olmanın ne kadar da özel birşey olduğunu hissettiğinin işareti.

Birde Aydın, Sercan, Balta vs. oyuncuların hatta çoğu zaman Emre Çolak, şımarıkca Galatasaray gibi bir kulüp de oynadığının farkında olmadan, vurdumduymaz bir şekilde hareket etmeleri, insanı üzüyor.

Bu kadar büyük bir kulübe çok kolay geldikleri için bazı şeylerin hiç farkında değillerdi, belki yetenek olark çok iyi oyunculardı ama kafa olarak bazı şeyleri bitirdikleri için bize hiç bir zaman fayda sağlamadılar ve sağlamayacaklarda...

Sabri öyle değil ama, elinden geleni yapmaya çalışan ve her zaman hazır olan bir oyuncu yani iyi niyetli ve vurdumduymaz değil. Tabi bunların hiçbirisi bizim takımda olacak kapasitede olduğunu göstermez ama bu saatten sonra Sabri gitsin demek de mantıklı olmaz.

Mesela Ceyhunda da o şımarıklık yok, kiralık olarak gitti, şimdi belkide gönderileceklerin en başında olmasına rağmen oynadığı maçlarda elinden geleni yapıyor. Arsenal maçında süperdi mesela ve takımda kalmayı fazlasıyla hak etti.

Kazım da bir nebze olsun vurdumduymaz tayfasından, Engin desen çok yetenekli ama şansız. Ya olmadık ceza yiyor yada en iyi oynadığı zaman sakatlanıyor.

Aslında yedek kadro olarak, Türkiye'deki en yetenekli gençlere sahibiz ama mental açıdan sorunlu oyuncularımızda fazlasıyla çok.

Mesela Emre Çolak, Salihve Oğuzhan başta olmak üzere çoğu gençlerden çok fazla yetenekli olmasına rağmen bir türlü fiziğini ve oyun zekasını geliştiremediğinden, parlayamadı gitti. Aydın da öyleydi ama insan bu kadar gamsız olursa sonu da böyle olur.

Allah tan Terim varda bu sorunları min. seviyede hissediyoruz, başka bir hoca olsaydı bu kadro ile sıkıntı yaşabilirdik.

Son olarak da Erman'ın hiçbir maçta görev almamasının nedeninide çok merak ediyorum, Keza Kazım içinde geçerli...

bu sorunun emre ile ilgisi yok bence, türk futbolunun genel sorunu. bu adamlar yeterince şans bulamıyor, öyle 30 dk veya 45 dk oynayarak değil, düzenli forma bularak gelişirler ancak. emre bi örnek sadece, bu adamları düzenli oynayacakları takımlara kiralamak kendilerini fiziksel ve mental açıdan geliştirmeleri açısından önemli bence. yoksa 10 sezonda 1 tane denk gelirse altyapıdan adam çıkarırız arda ve semih gibi.

Erman'ın oynatılmama sebebinin altında kötü bir şeyler olduğunu düşünmüyorum.

Erman'ın kalitesi belli,adamın oyununa,CV'sine bakıldığında neleri yaptığı ortada.

Terim joker olarak düşünüyordur.

erman forma şansı bulacaktır, zaten kadroda 12 yerli olmak zorunda, az veya çok şans bulur. yeterki kendini hazır tutsun.

Arsenal neredeyse U19 takımı ile mücadele etti. Koca Arsenal'de benim adını bildiğim bir tek Gibbs vardı. İkinci yarı o da çıktı. İkinci yarıyı tamamen gençlerle oynadı. Galatasaray esas takımını ikinci yarıda sahaya sürerken Arsenal gençlerle oynadı.

Hıncal Uluç

adamı sevmezdim de belliki futboldan anlamıyor ve futbol yorumculuğu yapıyor halimize acıdım..

ARSENAL: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Gibbs - Ramsey, Arteta, Sanogo - Walcott, Chamberlain, Cazorla

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera- Hamit, Melo, Engin, Amrabat- Umut, Amrabat

kırmızı yazanların ismini bilmiyorsan neyse derim ama yeşil yazılmış oyuncuları bilmiyorsan boşuna futbol yorumculuğu yapma derim!

sonradan girenler: Miquel, Akpom, Zelalem, Podolski, Giroud

SIZCE ICIMIZDEN YERLI BIR SOL BEK YARATMAMIZ GEREKIRSE , BUNA

EN UYGUN ISIM KIM ?? belli ki hakan baltayla olmicak .. riera yabanci statüsüne takilcak ..

bence sag bek'ten birini sol beke ceksek ... misal sabri , yanilmiyorsam rijkaard döneminde

panathinaikos deplasmanindada oynamisti .. p.lahm gibi iceri kat eder ve o muazam sutlarini

ön plana cikartir :) arada bir tutturmuyor da degil yani ... veya eboue ? sag beke hamiti alsak ..

erman deniliyor ?

bence sol bekte hamit oynasın. en azından takımı yavaşlatmaz, eh defansif olarak rieradan kötü değildir. fatih hoca hamiti mutlaka oynatacak zaten sol bekte oynatsın, zararı en aza indirelim :D

Arsenal neredeyse U19 takımı ile mücadele etti. Koca Arsenal'de benim adını bildiğim bir tek Gibbs vardı. İkinci yarı o da çıktı. İkinci yarıyı tamamen gençlerle oynadı. Galatasaray esas takımını ikinci yarıda sahaya sürerken Arsenal gençlerle oynadı.

Hıncal Uluç

adamı sevmezdim de belliki futboldan anlamıyor ve futbol yorumculuğu yapıyor halimize acıdım..

ARSENAL: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Gibbs - Ramsey, Arteta, Sanogo - Walcott, Chamberlain, Cazorla

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera- Hamit, Melo, Engin, Amrabat- Umut, Amrabat

kırmızı yazanların ismini bilmiyorsan neyse derim ama yeşil yazılmış oyuncuları bilmiyorsan boşuna futbol yorumculuğu yapma derim!

sonradan girenler: Miquel, Akpom, Zelalem, Podolski, Giroud

Bunamış galiba.:calm::calm:

Futbolcuların para kazandıkları,işleri olan bu mesleği yerine getirmeleri için biraz anlayışlı olması gerekiyor. Kaza yapabilirler.

Zaten bir çok din alim'ide bunları söylüyor.

Terim orucunu tutuyor bu arada.

bunu söyleyen din alimi duymadım, oruç tutuyo diye kimseye tutma denmez saygı duyulmalı.

Seneye de bu saçma sapan yabancı sınırlaması kalkınca avrupa için güzel bir kadro kurarız. Bu sene ligde şampiyon olursak, herkes şunu çok iyi anlayacak;

Yabancı sınırı olsa da olmasa da Galatasaray'ın önü kesilemeyecek.

seneye kalkmıyor düşüyor malesef aksine.

şimdi federasyon gider, sınır değişir derseniz yanlış olur, çünkü bu sezon da öyle düşünüldüğünden şimdi bu durumdayız, yerli sıkıntısı yaşıyoruz. şu an için görünen gelecek sezon 5 yabancı ise ona hazırlık yapmak zorundayız, bunun yolu ardayı almak en geç gelecek sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt