Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar konuda ikili tartısmalara girmeyelim aksi taktirde uzaklastırma verilecektir. :cool-96:

Hala bu Carlinhos olayının devam etmesi tuhaf. Bu kadar sürede, konuşulan bu paralara ne sol bekler ikna edilirdi. 1 senedir bu adamla uğraşıyoruz. Sanki peşinde devler var.

Şuan için en iyi ihtimal ve biraz da zor olan bir ihtimal Arda-Carlinhos içeri---Riera-Culio dışarı ve 4-2-3-1'e geçiş. Burak olur olmaz bilinmez kanat denenecek gibi duruyor.

Burak----Sneijder-----Arda

---------Drogba----------

Şeklinde düşünüyor olabilir hoca. Burak'ın kendini böyle bir durumda çok geliştirmesi lazım. Cavani bile milli takımda benzer şekilde oynuyorsa Burak da bu atılımı yapmalı.

Ünal Aysal: Biz Carlinhos'u da Farfan'ı da, hatta Nani'yi de bitirme aşamasına getirmiştik. Onlar da bu iş uzayınca rahatsız oldular.

788241_Galatasaray_SK.jpg

:(

bu kadro Sampionlar ligini ala bilirdi ciddi ciddi bence. tabiki takim kimyasida tutukdan sonra. 1-2 sene sonra baya baya zorlardik

24 milyon etmez ama bizim paralı üyelerimiz de elini cebine atsalar neden olmasın diyorum.

uefa kriterlerine uygun olmayan para aktarımları bize yakışmaz. Biz şikebahçe değiliz transfer yapılırken yönetici cebinden para çıksın istemem ben..

sonra yönetici ayrılınca, yok bu kadar para verdim almadan gitmem falan bize uymaz(demirtüp stili):encouragement:

sergen tam Türk futbolun profilini ciziyor bence. istikrarli degil. ne öyle nede böyle. bir bakiyorsun mantikli yorumlar yapmis bir bakiyorsun ...

"Gareth Bale, Mesut Özil'in yarı yeteneğinde bir oyuncu."

:D

oooo çok sert olmuş ilk defa okudum ve bilinç kaybı yaşadım resmen:m05:

Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Ünal Aysal'ın, bugün bir gazetede yer alan, "Federasyonumuz kurullarının tayininin bir başka kulübümüz tarafından yaptırıldığına, Galatasaray'dan bir tek kurul üyesinin olmadığına" ve "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in geldiği gün Galatasaraylı bulduğu profesyonelleri dışarı çıkardığına" yönelik sözlerinin, gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.

Şerefsiz hepsi fenerli ve bjkli olan adamlara şike kararları verdirtti hala konuşuyor

Adel Taarabt > Fulham

Lucas Piazon > Vitesse

uefa kriterlerine uygun olmayan para aktarımları bize yakışmaz. Biz şikebahçe değiliz transfer yapılırken yönetici cebinden para çıksın istemem ben..

sonra yönetici ayrılınca, yok bu kadar para verdim almadan gitmem falan bize uymaz(demirtüp stili):encouragement:

sponsorluk diye bi alternatif yok, ulusoy cebinden versin biraz, arda ulusoy firmasının reklamında oynasın, ne şiş yansın ne kebap.

24 etmez tabi ki zaten bu yıl değilde bi sonraki yıl alınacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt