Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albert+Riera+FC+Schalke+04+v+Galatasaray+UEFA+qPkC5SUkU7Bx.jpg

riera da kalıplı baya :distant:

Beyler az önce paylastigim tasarimi birisi forumda paylasmamismiydi? O nu bulamiyorum biri yardimci olursa..

Arda Turan, Galatasaray'dan 'Atletico Madrid'de oynayayım' diye gitmemis .

Çok iyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen, 'ultrAslan' denen grubun kendisini lanetlemesi üzerine Galatasaray'dan kaçmis.

Neresi olsa gidecekmis gecen sezon .

Çünkü o ultrAslan'ın Arda'yı rahatca oynatmayacagi biliniyormus.

Değişen bir şey yokmus. ultrAslan'ın Arda nefretinden vazgeçtiğine dair en küçük bir işaret yokmus.

O yuzden sorun biraz da bizim taraftarlarda Arda Turanin gelip gelmemesi :neglected:

Arda Turan, Galatasaray'dan 'Atletico Madrid'de oynayayım' diye gitmemis .

Çok iyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen, 'ultrAslan' denen grubun kendisini lanetlemesi üzerine Galatasaray'dan kaçmis.

Neresi olsa gidecekmis gecen sezon .

Çünkü o ultrAslan'ın Arda'yı rahatca oynatmayacagi biliniyormus.

Değişen bir şey yokmus. ultrAslan'ın Arda nefretinden vazgeçtiğine dair en küçük bir işaret yokmus.

O yuzden sorun biraz da bizim taraftarlarda Arda Turanin gelip gelmemesi :neglected:

ardaya ihtiyac var ultraslan kim transfere karısıyor

Benim anlamadığım Culio'yu göndermek bu kadar zor mu? Fesih bedeli kaç para yahu bu adamın.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ne kadar doğru bilmiyorum ama 700 bin euro ücretinin tamamını istiyormuş. Melo kozunu kullanıyor. Bizimkilerde en son duruma göre lisansını askıya alıp parasını verecekmiş miş.... bakalım cumaya kalmadan netleşmesi lazım.

yoksa melo oynayamıyormuş muş?

Ne kadar doğru bilmiyorum ama 700 bin euro ücretinin tamamını istiyormuş. Melo kozunu kullanıyor. Bizimkilerde en son duruma göre lisansını askıya alıp parasını verecekmiş miş.... bakalım cumaya kalmadan netleşmesi lazım.

yoksa melo oynayamıyormuş muş?

lisansı alsınlar zaaar

ardaya ihtiyac var ultraslan kim transfere karısıyor

Gercekten oyle birsey varsa hemen yonetim olarak o tribunde bir kisi birakmam .. kokunu kazitirim .. ama cok yuklendiler Arda Turan'a zamaninda .. :)kimsede gikk demedi .. Yonetimden biri cikipta UA ya siz ne yuhaliyorsunuz siz niye adamin morelini paramparca ediyorsunuz demedi

Gercekten oyle birsey varsa hemen yonetim olarak o tribunde bir kisi birakmam .. kokunu kazitirim .. ama cok yuklendiler Arda Turan'a zamaninda .. :)kimsede gikk demedi .. Yonetimden biri cikipta UA ya siz ne yuhaliyorsunuz siz niye adamin morelini paramparca ediyorsunuz demedi

elindekinin kıymetini bilemez mis insan öyle birsey bu da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt