Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.004
- 5.485
- 2.493
vallahi 4 yıldız gelecek diye alamıyorum böyle yıldızlı ekstra ürünler.
sen 5 i bekle hocam acelesi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi 4 yıldız gelecek diye alamıyorum böyle yıldızlı ekstra ürünler.
Bugün bir rüya gördüm, erman kılıç fener maçında penaltı kaçırıyordu son dakika da öyle bir şok ile uyandım ki![]()
kim o tarasımcı
Vallaha onu simdi bende ariyorumda bulamadim, bilen arkadaslar bi yardimci olsa.. Ben mi yanlis hatirliyorum diyecegim ama bu ürünleri daha önce gördüm cünkü tasarim asamasinda
Arda Turan, Galatasaray'dan 'Atletico Madrid'de oynayayım' diye gitmemis .
Çok iyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen, 'ultrAslan' denen grubun kendisini lanetlemesi üzerine Galatasaray'dan kaçmis.
Neresi olsa gidecekmis gecen sezon .
Çünkü o ultrAslan'ın Arda'yı rahatca oynatmayacagi biliniyormus.
Değişen bir şey yokmus. ultrAslan'ın Arda nefretinden vazgeçtiğine dair en küçük bir işaret yokmus.
O yuzden sorun biraz da bizim taraftarlarda Arda Turanin gelip gelmemesi :neglected:
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25562
arkasinda GALATASARAY yaziyorsa alicam
n98 gibiyse
katılıyorum direk alırım hatta
Benim anlamadığım Culio'yu göndermek bu kadar zor mu? Fesih bedeli kaç para yahu bu adamın.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne kadar doğru bilmiyorum ama 700 bin euro ücretinin tamamını istiyormuş. Melo kozunu kullanıyor. Bizimkilerde en son duruma göre lisansını askıya alıp parasını verecekmiş miş.... bakalım cumaya kalmadan netleşmesi lazım.
yoksa melo oynayamıyormuş muş?
ardaya ihtiyac var ultraslan kim transfere karısıyor
Gercekten oyle birsey varsa hemen yonetim olarak o tribunde bir kisi birakmam .. kokunu kazitirim .. ama cok yuklendiler Arda Turan'a zamaninda ..kimsede gikk demedi .. Yonetimden biri cikipta UA ya siz ne yuhaliyorsunuz siz niye adamin morelini paramparca ediyorsunuz demedi
![]()
Bunu store larda bulurmuyum bu ay sonunda yoksa stoklarla sinirli diyor bitermi![]()
ben direk almam alisamiyen yıkılırken direği götürmüstüm bahcede var