GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 520

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
520/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Franco sadece yaş ve potansiyel olarak heyecan uyandırıyor ama onun dışında Tolga'yı da yedek/rotasyon oyuncusu olarak takımda görmek isterdim ve belki bir nebze kanat eksikliğinden Töre'de olabilirdi bence Kazım'dan ya da Ambarat'tan çokta kötü bir oyuncu değil yerli olduğunu düşünürsek.

Geçen sene asist kralı ve orta derece gol atan , istikrar abidesi Erman heyecan uyandıracak bir isim değil diyorsun ama 3 senede resmi maçlarda attığı toplam gol sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen Gökhan Töre heyecan uyandırıyor...İlginç.

o zaman bu pes yalan söylüyo bende sol ayaklı gösteriyo :D

Arada maçları takip et reyiz o vakit hep pes hep pes olmaz olursada bu kadar olur işte :D Sol ayaklı bile olsa mümkünatı yok ondan olmazdı daha çok ofansa yönelik bir oyuncu fiziği zayıf o bölge için kademe anlayışına filan hiç girmiyorum.

Arkadasim kusura bakma, duyumculuk esaslarina senin kadar hakim degilim. Bir sey paylastim, onu da paylastiğima pisman ettiniz. Bundan sonra duyum falan paylasacak olursam, duyumculuk esaslarina uygun mu diye sana sorarim.

Bundan sonra alintilayip beni rahatsiz etmezsen sevinirim. Cok dert ediyorsan, bu mu duyumculuk diye hesabin sahibine cikisabilirsin.Hadi bye.

Niye alindin böyle acaba? Benim sözlerim o duyumcu olacak kisiye. Sen degilsen sorun yok.

Arada maçları takip et reyiz o vakit hep pes hep pes olmaz olursada bu kadar olur işte :D Sol ayaklı bile olsa mümkünatı yok ondan olmazdı daha çok ofansa yönelik bir oyuncu fiziği zayıf o bölge için kademe anlayışına filan hiç girmiyorum.

valla her maçını izledim takımın ama yektaya dikkat etmedm ama her ne olursa olsun BALTAdan iyidir !!

Geçen sene asist kralı ve orta derece gol atan , istikrar abidesi Erman heyecan uyandıracak bir isim değil diyorsun ama 3 senede resmi maçlarda attığı toplam gol sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen Gökhan Töre heyecan uyandırıyor...İlginç.

30 yaşına gelmiş ve bu dediğin istatiskleri ki bugüne kadar oynadığı en büyük kulüp olan Sivasspor'da yakalamış bir oyuncu ne kadar heyecan uyandırabilir, adı üstünde heyecan 20 yaşında ne yapacağı belli olmayan patlamasını yapmasını beklediğin bir adamla 30 yaşına gelmiş verebileceği belli standartı belli olan bir oyuncunun verdiği heyecanı kıyaslamak abes bence.

yeminle sneijdere 10 numara verilmeden önce peste ben verdim numarayı dedim olm al giy burda giyince gerçekte de giyeceksn aradan 1 hafta geçti 10Sneijder :D

ERSAN GÜLÜM: "Malaga'yla anlaştım. Kulüpler bonservis konusunda orta noktada buluşurlarsa Malaga’ya transfer olacağım." (Milliyet)

2 yıl sonra bedavaya alırız Gökhan Zan'ın boşluğunu doldurur en azından.

AW: Transfer Nöbeti

ERSAN GÜLÜM: "Malaga'yla anlaştım. Kulüpler bonservis konusunda orta noktada buluşurlarsa Malaga’ya transfer olacağım." (Milliyet)

2 yıl sonra bedavaya alırız Gökhan Zan'ın boşluğunu doldurur en azından.

Garip garip hatalar yapıyor bu. Malaga nasil istemiş bunu anlayamıyorum.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Garip garip hatalar yapıyor bu. Malaga nasil istemiş bunu anlayamıyorum.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Evet haklısın 2 kez bağları koptuktan sonra çok eksildi üzerine koyamadı ama hala potansiyeli mevcut bence yerli stoperler arasında ilk 5'e girer ha bu onun iyiliğinden mi Türk futbolunun rezilliğinden mi o tartışılır bir konu ama öyle. Schuster tanıyor ya beşiktaş'tan heralde o sebeple maliyetide düşük olduğu için Malaga'ya uymuş olabilir.

Beyler bir sorum olucak suan icerde 15 kisi misafir var ben odamdayim ve salak gibi gelen 15 misafiri beklemedim... iceri giidip tokalasmasam ayip olurmu la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt