GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 522

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
522/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

resize.php

Eğer bu haber doğru çıkarda Kolarovu alırsak takım 4-4 lük olur CL de fırtına gibi eseriz bence Elmanderi veya Rierayı 3-5 kuruş verip göndermemiz lazım adam daha 27 yaşında nerden baksan 5 sene solbek sıkıntısı çekmeyiz ozamana kadarda heralde altyapıdan bir solbek çıkar.

Eğer bu haber doğru çıkarda Kolarovu alırsak takım 4-4 lük olur CL de fırtına gibi eseriz bence Elmanderi veya Rierayı 3-5 kuruş verip göndermemiz lazım adam daha 27 yaşında nerden baksan 5 sene solbek sıkıntısı çekmeyiz ozamana kadarda heralde altyapıdan bir solbek çıkar.

elmander=1,8

riera=3 alıyor

3-5 ile olmuyor o iş, adamın takım bulması ve alacağı maaşa yakın olması gerekiyor..

elmander için zor bir iş değil, bana kalırsa kazım kazım tutar- amrabat hollanda-ingiltere gibi yerlere kiralarım burnu sürtülsün biraz..

elmander=1,8

riera=3 alıyor

3-5 ile olmuyor o iş, adamın takım bulması ve alacağı maaşa yakın olması gerekiyor..

elmander için zor bir iş değil, bana kalırsa kazım kazım tutar- amrabat hollanda-ingiltere gibi yerlere kiralarım burnu sürtülsün biraz..

Elmandere 1 mly. versek adam gider bence farzedelimki kolarova 1 mlyon fazla bonservis ödedik solbek eksiğinin kapatılmasıyla zaten ligde ve CL de o parayı kazandırır bize

millet sizi heveslendirmek istemem ama bazı portekiz forumlarında bruma ile ilgili bişey gördüm dün gece.

bruma serbest kalma ihtimaline karşılık, sporting lisbon. 1 sene kiralık+ satış opsiyonlu verelim gibisinden teklifte bulanibilirmiş..

hatta alper altun sohbetimizde emre can zaten gelecek sene sözleşmesi bitiyor. bruma olabilri demiştim belki.

aklıma sol bek olayından sonra kolorov da geldi..

anlaşılan bu sene kiralık+satış opsiyonlu birisini kadroya katıcaz..

dün şeref aydın

artık gelenekselleşen satın alma opsiyonlu kiralık futbolcu transferini henüz gerçekleştirmeyen yönetim.

bakalım bu transfer dönemi şanslı kiralık kim olacak..

paylaş

23.07.2013 16:32 srfydn

Elmandere 1 mly. versek adam gider bence farzedelimki kolarova 1 mlyon fazla bonservis ödedik solbek eksiğinin kapatılmasıyla zaten ligde ve CL de o parayı kazandırır bize

iyide kardeşş..

kolorov ne kadar bonservis isteyecekelr bana kalırsa 7 den aşağı istemezler..

oyuncu ne kadar alıyor 6 milyon euro (vergi filan diyelim 4 filan)

en önemli sorun bunlada kalmıyor.. kolorov u oynatmak için. riera elde çıkarman ve ilk 11 den bir yabancı kesmen gerekiyor.

yani kolorov geldi kimi keseceksin? riera göndermezsen

riera+kolorov+eboue=12 milyon euro patlar bu sene en az..

O resme bide Kolarov ve Kompany'i eklesek ciddi ciddi CL'yi alabilme potansiyelimiz oluyo.

Dualarla felan hallederiz zaten onuda aliriz kupayi :cool:

chedjou yerine serdar taşçıyı alsak solbek için elimizi kuvvetlendirirdi

sorun oyuncuyu almakda değil. cehdjou alınırken yönetim dahil herkes kural değişir gözü ile bakılıyordu..

bana kalırsa yönetim şu hatayı yaptı.. verim alamadığın oyuncular için elmander-culio-amrabat-danny-riera gibi oyuncular çözüm aramalıydı.

özellikle elmander ve riera için. bu adamları sözleşmesi bitiyor zaten. gelecek sene hiç para kazanamayacaksın ve oynamadan bu adamlara para vereceksin..

sol bek gelme ihtimali çok ama bonservis ile asla gelmez.

kiralık diyorsunuz istenilen oyuncular

kolorov--- juve-napoli istiyor (napoli benitez israrcı parada geldi cavaniden isteseler basar alırlar)

g.sqiuera-- bu adamı kiralık vermezler. real madrid alma ihtimali var. biçilen değer 15..

carlinhos--- bu saatten sonra almam en ufuk bişeyde takımı-hocayı-yönetimi papaz eder..

riera + elmander gönderilip doğru düzgün bir sol bek alınması gerekiyor, orta sahaya da yerli oyuncu takviyesi şart.. hamit, yekta, sabri, vs.. bunların yerini dolduracak daha kaliteli yerliler lazım artık..

[video=youtube;0XH1bSuct7k]https://www.youtube.com/watch?v=0XH1bSuct7k[/video]

Sol beke şöle çekik gözlü bir kardeşimizi düşünemezmiyiz?

22yaşında Koreli[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif] QPR da oynuyor[/FONT]

millet sizi heveslendirmek istemem ama bazı portekiz forumlarında bruma ile ilgili bişey gördüm dün gece.

bruma serbest kalma ihtimaline karşılık, sporting lisbon. 1 sene kiralık+ satış opsiyonlu verelim gibisinden teklifte bulanibilirmiş..

hatta alper altun sohbetimizde emre can zaten gelecek sene sözleşmesi bitiyor. bruma olabilri demiştim belki.

aklıma sol bek olayından sonra kolorov da geldi..

anlaşılan bu sene kiralık+satış opsiyonlu birisini kadroya katıcaz..

dün şeref aydın

artık gelenekselleşen satın alma opsiyonlu kiralık futbolcu transferini henüz gerçekleştirmeyen yönetim.

bakalım bu transfer dönemi şanslı kiralık kim olacak..

paylaş

23.07.2013 16:32 srfydn

Şeref Aydın Wellington için de Galatasarayın yeni futbolcusu gibi birşey diyordu...Şeref Aydın güvenilir bir kaynak ama yönetim bu yıl çok yanar dönerli... 1 gün %100 tamam denen işten diğer gün vazgeçilebiliyor..Yönetimin bir taktiği bu.. Kapa şu kadar yıllık imza attık denmedikçe hiçbir isme inanasım gelmiyor

Benim dream team boyle olurdu heral

------------------Muslera---------------

Eboue--------Semih--Kompany----Kolarov

---------------Melo---------------------

-------Alper-----------Selcuk-----------

--------------Sneijder------------------

---------Drogba-----Burak--------------

Semihi bir B.Korkmaz gibi gorsek... Alperinde bize geldigini varsaysak

offf anam of bu kadro CL'yi alirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt