GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 524

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
524/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kolarov'u kiralamaz bence City ama kiralarsa almak mantıklı. Sırp oyuncular son senelerde Türkiye Ligi'nde çok verimli olamadı, City'de de Clichy'in arkasında yedek kaldı son 2-3 senedir. Ama araştırılıp durumu iyi olduğu öğrenilirse Kolarov 5-6 Milyon Euro civarı bir ücrete alınabilecek en iyi sol bek bence şu an için.

Maliyeti düşürmek ve devre arası transfer döneminde de manevra şansı bırakmak için 1 seneliğine+ 4.5 Milyon Euro tarzı bir opsiyonla kiralamak bence en iyi seçenek gibi şu an.

Bir de Emre Can'ın mümkünse 3-3.5 Milyon Euro verilerek bonservisi ile alınmasını isterim.O da ya tutarsa transferimiz olur bu sene için.Yiğit'e 3.3 vermişken Emre Can'da eder o kadar yani.

A.Kolarov (M.City) - 1.5-2 Milyon Euro kiralama bedeli+ 4.5-5 Milyon Euro opsiyon

Emre Can (B.Münih) - 3 Milyon Euro

F.Melo (Juventus)- 3.750 Milyon Euro

Umut Bulut (Toulouse)- 2.7 Milyon Euro

A.Chedjou (Lille OSC) - 6.3 Milyon Euro

TOPLAM: 17.25 Milyon Euro

Gidenler

Çağlar

Aydın

Ufuk

Elmander

Culio

Yiğit

bence yeterlidir. Eğer devre arası geçen sene ki gibi bir fırsat çıkarsa bu takıma kanat oyuncusu da lazım tabi. Ama sol beki bu dönem almamak intihar olur.

Seneye ab kuralını olduğunu düşünürsek. Şöyle bir kadro fena olmaz gibi.

-Muslera-

Eboue - Chedjou - Semih - Kolarov

Nani - Melo - Selçuk - Bruma

Drogba(Traore, Doumbia, Soriano) - Burak​

Drogba giderse yanlarına bence alternatifi olabailecek oyuncuları yazdım.

Sneijder neden yok? Çünkü sattım onu 15 milyon euroya yerine nani ve brumayı aldım.

Kolarov'u kiralamaz bence City ama kiralarsa almak mantıklı. Sırp oyuncular son senelerde Türkiye Ligi'nde çok verimli olamadı, City'de de Clichy'in arkasında yedek kaldı son 2-3 senedir. Ama araştırılıp durumu iyi olduğu öğrenilirse Kolarov 5-6 Milyon Euro civarı bir ücrete alınabilecek en iyi sol bek bence şu an için.

Maliyeti düşürmek ve devre arası transfer döneminde de manevra şansı bırakmak için 1 seneliğine+ 4.5 Milyon Euro tarzı bir opsiyonla kiralamak bence en iyi seçenek gibi şu an.

Bir de Emre Can'ın mümkünse 3-3.5 Milyon Euro verilerek bonservisi ile alınmasını isterim.O da ya tutarsa transferimiz olur bu sene için.Yiğit'e 3.3 vermişken Emre Can'da eder o kadar yani.

A.Kolarov (M.City) - 1.5-2 Milyon Euro kiralama bedeli+ 4.5-5 Milyon Euro opsiyon

Emre Can (B.Münih) - 3 Milyon Euro

F.Melo (Juventus)- 3.750 Milyon Euro

Umut Bulut (Toulouse)- 2.7 Milyon Euro

A.Chedjou (Lille OSC) - 6.3 Milyon Euro

TOPLAM: 17.25 Milyon Euro

Gidenler

Çağlar

Aydın

Ufuk

Elmander

Culio

Yiğit

bence yeterlidir. Eğer devre arası geçen sene ki gibi bir fırsat çıkarsa bu takıma kanat oyuncusu da lazım tabi. Ama sol beki bu dönem almamak intihar olur.

Kolarov'u 5-6'ya bıraksalar çoktan almıştık zaten.

Bence 8-10m civarında bir fiyat belirlemişlerdir.

-Muslera-

Yine de Bruma yerine Arda'yı isterim ben.Drogba seneye kalmaz bence Sneijder+Nani+Arda+Burak çok iyi olur.3 tane tekniği çok iyi oyuncu+ araya kaçan adam.

Hem seneye Nani (27), Arda (27) ile en ideal yaşa gelecek bence takım için.

-Muslera-

Drogba giderse yanlarına bence alternatifi olabailecek oyuncuları yazdım.

Sneijder neden yok? Çünkü sattım onu 15 milyon euroya yerine nani ve brumayı aldım.

ben abartayım biraz hayal kadrosuu..

-----------muslera---------

--eboue---chedjou---semih---clisshy---

----------------melo-----

-yaya toure---senjder----selçuk---bruma--

-------------burak------------

ohans dı varmurr timee :) drogba gidersee demişin snejder nereyee gitti..:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt