GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 523

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
523/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

270320130951375775196_2.jpg

8.ci oldugumuz sene bu resmi paylassalardi ne dusunurdunuz la ?

riera bu takımın 11 de haketmediğini resimde bile belli ediyor..

10 futbolcu aynı yöne, riera ise başka yöne gözlerini kitlemişş:lol::lol:

SPORX.COM ‏@sporx

SON DAKİKA! Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro: "Artık Oscar Cardozo'nun Benfica'da kalma olasılığı, gitme olasılığından daha fazla."

Şeref Aydın Wellington için de Galatasarayın yeni futbolcusu gibi birşey diyordu...Şeref Aydın güvenilir bir kaynak ama yönetim bu yıl çok yanar dönerli... 1 gün %100 tamam denen işten diğer gün vazgeçilebiliyor..Yönetimin bir taktiği bu.. Kapa şu kadar yıllık imza attık denmedikçe hiçbir isme inanasım gelmiyor

şeref aydın bence ordada boş çıkmadı..

hasan şaş demedimi melo ile welo arasında kararımızı melodan yana kullandık diye..

şeref aydın her söylediğine körü körüne bağlı olmaya gerek yok zaten. adam aldığı duyumu paylaşıyor çıakr veya çıkmaz. en azında bir ilgimiz olduğunu anlıyoruz. zaten trasnfer nöbetinin vazgeçilmezi duyumdur.

ayrıca patlamış olabilir ama ismini bile yazamayan tweetçılar varken, şeref aydın buraya gelip cesaretli bir şekilde ben buyum-duyumlar-bilgiler bunlar diyordu. duyumları çıkmasada son zamanda bu bile adamın art niyetli olmadığını-sallamadığını gösterir..

drogba olayında kim inanırdı olacağına geldi buraya konu bile açtı... bu yürek işi. istese gelmez-paylaşmaz bunlar onu küçültmez-büyültmezde.

sonuçta buraya bide yorum yazıyoruz. bu insanlığımızı sorgulattırmaz-kim olduğumuzuda. fikir tartışması zaten burayı cazip kılann..

şeref aydın bence ordada boş çıkmadı..

hasan şaş demedimi melo ile welo arasında kararımızı melodan yana kullandık diye..

şeref aydın her söylediğine körü körüne bağlı olmaya gerek yok zaten. adam aldığı duyumu paylaşıyor çıakr veya çıkmaz. en azında bir ilgimiz olduğunu anlıyoruz. zaten trasnfer nöbetinin vazgeçilmezi duyumdur.

ayrıca patlamış olabilir ama ismini bile yazamayan tweetçılar varken, şeref aydın buraya gelip cesaretli bir şekilde ben buyum-duyumlar-bilgiler bunlar diyordu. duyumları çıkmasada son zamanda bu bile adamın art niyetli olmadığını-sallamadığını gösterir..

drogba olayında kim inanırdı olacağına geldi buraya konu bile açtı... bu yürek işi. istese gelmez-paylaşmaz bunlar onu küçültmez-büyültmezde.

sonuçta buraya bide yorum yazıyoruz. bu insanlığımızı sorgulattırmaz-kim olduğumuzuda. fikir tartışması zaten burayı cazip kılann..

Zaten ben de belirttim Şeref Aydının güvenilir kaynak olduğunu... Ama bu yıl diğer yıllardan farklı yönetim 1 gün önce kendi verdiği kararı bile değiştirebiliyor.. Kimsenin karakterini sorguladığımız yok hocam nerelere gelmişsin. :)

benim 2 tezim var sol bek için (başkada yol yok gibi)

1-sol bek alacaksan mutlaka riera-elmanderi elden çıkartmak gerek ve ilk den birini kesmek gerek. chedjou-eboue tek adaylar. sol bek alındığı zaman alacağı ücret ve bonservis ile ne kadar maaliyeti olur bakmak gerekiyor. biraz öncede yazdım. eboue veya chedjou kestin-riera gönderemedin+sol bek aldın= en az 10 milyon euro demek. burda muhasebesicilik çok önemli bence. sol tarafı takviye etcem diye işleyen sağ kanattan olmakda var. ben olsam devre arasına avrupadaki duruma göre sol tarafa iyi bir isimle takviye yaparımm.

2-riera gönderemedin - sol bek te maliyetli geldi. öncelikle melo-selçk alternatif yaratır emre can ı alırım. olursa bruma ya yönelirim. bonservisi elinde olur veya kiralık-satış opsiyonlu alırım. riera zaten (başka yoncu ilk 11 den kesilmedikçe) 40 maç oynayacaksak en az 20 sinde trübünde olur. bruma en az 40 maçlık periyotta 9-10 maç oynar yedekten veya direk. iyi çıkarsa-kendini geliştirirse so laçık kazanmış oluruz. sol bek işinide yabancı sınırlaması değiştirmek için yüklenir-tff düşürüp devre arasında halledbiliriz. şpl gruplardan çıkarız, çok ölüm grubu gelmedikten sonra..

Zaten ben de belirttim Şeref Aydının güvenilir kaynak olduğunu... Ama bu yıl diğer yıllardan farklı yönetim 1 gün önce kendi verdiği kararı bile değiştirebiliyor.. Kimsenin karakterini sorguladığımız yok hocam nerelere gelmişsin. :)

son satırlarımı sana yönelik söylemedim, üstüne alınma.. burda bazıları böylee.

aynı fikirde olduğumuz için kısaca yazacaktım ama uzumış , cevap kısmına bastığımda oha dedim ne kadar yazmışım diyee:lol:

Kolarov veya Siqueira'yı 2m kiralama bedeli ve 10m opsiyon ile alalım.

Nasıl olsa opsiyonu kullanmayacağız. :asd:

kolorov kiralık olayı olduktan sonra juve+napoli bonservisi ile alır.

diğer adı bozuk olan oyuncuyu alamayız-gelmezde.. la liga oynamak varken.. burdamı oynayacak. transfer hakkını gelecek sene kullanır, kolorov gibi değil adam sonuçta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt