GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 531

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
531/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kadar büyük yatırımı bir an evvel paraya çevirebilmek hedefinde skora yüksek katkısından dolayı KESİNLİKLE KOLAROV...

HAni ; Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diye bir söz vardır ya 1-2 M fazla olsun kolarov olsun.

Taraftarın seçimi Kolarov

INSIDE CITY 66: Free kick's with Kolarov, Milner and Sinclair - YouTube

14:20 den başlayın (Öncesi satandart city antrenmanı)......

Aleksandar Kolarov - Blown Away HD - YouTube

ve bir sol bekin antrenmandan sonra özel olarak neye çalıştığına dikkat edin.

Aleksandar Kolarov | Goals | 2012-13 | HD - YouTube

Buda sonuçları...:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

kolarov mükemmel yahu.pek ihtimal vermiyorum gelmesine ama gelirse rüya takım o zaman oluruz işte.

kolarovun defansı çok zayıf diyenler var,beğenmeyen bile var..:o komik di mi:D

Allah onlara akıl fikir versin.bernabeuda hayvanlar gibi oynamıştı madride karşı.oradaki savunmasını izlesinler bi ara.bence yeni nesil sinisa mihajlovictir kolarov.bir de şutlarını var ki (bilmeyen yok) adam öldürecek kapasiteye sahip.birinin suratında patlasa o şutlardan biri bildiğin facia

aynen katılıyorum. şammpiyonluk için en az 85 puan diyorum ben. fenerin kadrosu ve hocası bu sene geçen seneden farklı. özellikle yanalın sezonun ilk yarısında ultra yüksek performans göstereceğinden eminim. 2. devre düşüş olsada anadolu takımlarındaki gibi başaşağı gitmeyecektir.

Aynen öle. Ersun Yanal hücum oynatıcaktır muhtemelen ve buna yatkın adamlarıda var ama defansları nasıl olur bilemem. Biz kendi oyunumuzu oynayalım yeter

4788e379604004038.jpg

Hazırlıklarını Slovenya'nın Bled kasabasında sürdüren Galatasaray'da tempo yavaş yavaş artmaya başladı.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

​

portekiz ekibinin başkanı Jorge Pinto da Costa yaptığı açıklamada, “Bruma’yla hiç ilgilenmedik. Kendisi bizim transfer planlarımızda yer almıyor. Porto’ya gelmeyeceğini kesin olarak söyleyebilirim” diye konuştu.

porto da aradan çekildi..

chelsea 1-2 oyuncu alır yakında..

peki bu adam serbest kalırsa,bizde teklif yaptıysak kimse etcek???:lol:

Bizim ne oynadığımız belli değil kaos futbolu 1 yıldır oynadığımız

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

nasıl belli değil.

chedjou topu alacak- melo-selçuk topu ayakta tutma. snejder-drogba tek pas hızlı oyun burak ı araya kaçırma hücümsal düşünce bu. snejder ve selçuk uzun araya paslarla.hamit veya eboue bindirme, defans olarakta pres ve alan kontrolü. bumu kaos futbolu..

real ne oynuyor?? barca ne oynuyor? onlarda da belli başlı oyuncular ve tek adama yönelik.

ne oynadığımız anlayan yok. geriye düşünce hucum olarak aşırı baskı-tempo yapıyoruz ne olduğunu kimse anlamıyor bu farklı..

baros lincoln arda keitalı futbolumuz çok iyiydi be tek paslaşmalara hastaydım ama şimdi hiç biri yok hamit tır gibi ağır topu alıyo taca doğru gidiyo atağın anasını belliyo zaten kanatlar yok o futbolu özledim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt