GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 535

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
535/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Veya yol yakınken bi türk stoper alalım. Chedjouda rotasyona girer bazı maçlarda 2 yabancı bek çıkarız

o tren kacti artik 2 ay önce aldik chedjou'yu, 6 milyon büyük rakam bize göre..

Sağ içde yerli sıkıntısı olduğunu sanmıyorum hamit var engin var onlar olmadı sol içde erman sağ içde selçuk oynar. Erman----Melo----Selçuk sağ bek hamit sol bek Kolarov.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ben avrupa kupasi standardinda kadro kurmaya calisiyorum yoksa ligde her hafta yine biri idare eder o bölgeyi. seneye mutlaka tasci ve inler alinmali.

cevap vereyim az ve öz yabanci oyuncun olacak..

culio elmander dany amrabat riera hepsini postala,

adam gibi iki tane yabanci al yeter :yenieek:

nani ve kolarov.. her hafta iki oyuncu bekler artik yapacak birsey yok. su durumda 4'ü bekleyecek ama bunlar beklese ne olur beklemese ne olur

kolarov gelmesin asla demem. inanın imkan olsa sizden önce daha üzerine düşerim..

riera durdukça büyük paralar verip oraya oyuncu almazlar...

ben bruma için uğraşıyorumm. yedek kalsa sorun etmez. 5 yabancılı kadro bile oynar...

hamit--chedjou--semih---h.balta--

------melo---selçuk---erman/engin/emre----

-----------snejder----

-----burak----drogba---

bruma yedek otursun... bazı maçlar.. 10 maç çıkamayacaksan böyle ligde-kadro kalitesi bahsetmeyelim derim...

Riera ile anlaşıp bu yıl alacağı 3 Milyonu kırpıp takımdan yollamak lazım. Yerinede iyi bir sol bek alsak yeterli olacak.

Elmander+Culio zaten %100 gitmeli. Yabancı sorunuda bir nebze çözülmüş olacak böylelikle.

Bana kalsa Amrabat'ı da 1-2 milyona bir yere satarım yerine ondan daha iyi adam her türlü bulunur 2-3 milyon civarına genç yetenekli anlamında.

angutun biri ne yazmış ....

şu anki kadrolar için eyvallah ama adamlar kesin bir solbek alacaklardı hatta Nani tarzı muhabbetlere başlamışlardı. Bunun önüne geçtik.

demek adamlar sırf bizi durdurmak için bu kadar totoşlarını yırtmışlar ulan ne yapsanızda etsenizde DUR-DU-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ !!!

mal takımın mal taraftarı işte :D acaba kim kimi durdurmak istiyor her talip oldugumuz oyuncuya talip oluyolar :D transfer listelerini bile bize göre şekillendiriyolar

32 yasındaki alves denen adama 5.5 verdiler

30 yaşındaki Cardozaya 12 vermeye hazırlar :D daha neyin kafasında bu ezikler

şu Galatasaray Malaga maçını indirip izledim Ceyhun hiç fena oyuncu degil gibime geldi kullanılabilir sanki

acikcasi ben hic begenmedim iki sene öncesinin kadrosunda iyi alternatif denilebilirdi ama artik üzerinden 2 sene gecti

kayserispor'u sinirlendirmeden 1 milyona satsaydik verdigimiz bir sene yillik ücret cikardi en azindan, ama yok bizimkiler illa ki engelleyecek transferi. ceyhun + 2,5 milyon = okay gibi komik pazarliklar pesindeydik. 500 bin euroya sirbistan'dan 19'luk ön libero alindi simdi. ceyhunu istemiyorlar

o tren kacti artik 2 ay önce aldik chedjou'yu, 6 milyon büyük rakam bize göre..

ben avrupa kupasi standardinda kadro kurmaya calisiyorum yoksa ligde her hafta yine biri idare eder o bölgeyi. seneye mutlaka tasci ve inler alinmali.

Hamitten umutluyum iyi oynarsa zaten avrupa standartlarında bir oyuncu

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

acikcasi ben hic begenmedim iki sene öncesinin kadrosunda iyi alternatif denilebilirdi ama artik üzerinden 2 sene gecti

kayserispor'u sinirlendirmeden 1 milyona satsaydik verdigimiz bir sene yillik ücret cikardi en azindan, ama yok bizimkiler illa ki engelleyecek transferi. ceyhun + 2,5 milyon = okay gibi komik pazarliklar pesindeydik. 500 bin euroya sirbistan'dan 19'luk ön libero alindi simdi. ceyhunu istemiyorlar

Pardon da Ceyhun'u göndermek isteyen kim? Sen kimsin karar veriyosun buna gayet de işe yarar bi adam

Meloyu hafife almamanı öneririm :yenieek:

Melo bence takımdaki en kilit adam Melo'nun olmadıgı her maç zorlanıyoruz defanstan top çıkartamıyoruz ya da oyunu yönünü değiştiremiyoruz defans orta saha bagı çok kopuk oluyor hatta orta saha defansa yakın oynamak zorunda kalıyor forvetle arasındaki mesafe artıyor. Melo çok önemli bizim için :D

Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Sporting Lisbonlu Bruma için menajerinden çok ilginç bir açıklama geldi.

Sporting Lisbon’un genç Portekizli oyuncusu Bruma’nın takımdan ayrılma ihtimali oldukça yüksek gözüküyor. Halihazırda kulübüyle mahkemelik olan futbolcunun bedelsiz olarak başka bir takıma transfer olma ihtimali bulunuyor.

Portekiz basınına konuşan Bruma’nın menajeri Catio Balde, “Oyuncuma beş yıl için 12 milyon euro teklif eden bir kulüp var, fakat takım konusunda şimdilik bir isim veremem. Chelsea daha önceden iki milyon euro bir teklifte bulunmuş ama kulüp tarafından reddedilmişti” diye konuştu.

20 Yaş Altı Dünya Kupası sırasında Galatasaraylı yetkililerin Bruma’nın kampını ziyaret ettiğini de dile getiren menajer Balde, “Galatasaray oyuncuma yıllık 1.5 milyon euro önerdi. Galatasaray’ın teklifinden sonra Marsilya, Schalke gibi kulüpler de teklifler de bulundu, fakat Sporting bunları da reddetmek durumunda kaldı” ifadelerini kullandı.

angutun biri ne yazmış ....

şu anki kadrolar için eyvallah ama adamlar kesin bir solbek alacaklardı hatta Nani tarzı muhabbetlere başlamışlardı. Bunun önüne geçtik.

demek adamlar sırf bizi durdurmak için bu kadar totoşlarını yırtmışlar ulan ne yapsanızda etsenizde DUR-DU-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ !!!

Önüne gectiler de noldu? 6 yabanciyla bizi mi gececeklermis? Sanki Galatasaray yabancilara bagli bir takim onlar gibi :)

Baksinlar bakalim gol kralimiz, ikinci gol kralimiz, asist kralimiz kimmis. Sonra da kendilerine baksinlar.

Yine bi baksinlar, gecen sene yedek kulübemiz nasilmis. Kimler giriyormus. Türkler mi yabancilar mi? Bide kendilerine bi baksinlar.

Türkiye´de isimizi kolaylastirdilar farkinda degiller. Bizim derdimiz Real Madrid, Bayern Münih filan :) Onlar neyin derdinde :)

Fenerbahce´yi iplemeyeli cooook oldu

Ceyhun iyi hoş oyuncu,çok iyi niyetli bir oyuncu...Kalırsa çoğu maçta Yekta veya Gökhan Zan var diye kadro dışı kalıcak.Bence takasta kullanılmalı yetenekleri bizde sönmesin.

Onur Yilmaz kardesimiz hakli, bizim derdimiz Avrupa'da Real Madrid'i, Paris St.Germain'i, Manchester United'i yenmek

Onlarin derdi Real Mardin'i,Antep St.Germain'i, Erzurum United'i yenmek, aradaki fark budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt