GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 541

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
541/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yakında açıklama gelir. Galatasaray yargıtayı etkiliyor diye :trollface: etkiliyoruz lağnnn hadi bakalım :trollface:

sporting lisbon başkanı, artık bruma ile aralarında bir anlaşma olamayacağını, 1 yıl süren anlaşması üzerinden davada klup haklı çıkarsa aynen devam edeceğini söyledi..

yargıtayın aziz yıldırım ve diğer sanıkların cezasıını onadığına dair haberler var twitterda

aziz hapse geri dönüyorrrr

hahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaaha hahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahaha hahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahaha hahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahaha haaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahaha aahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaa hahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaaha hahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahaha hahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahaha hahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahaha haaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahaha aahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaa hahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaaha hahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahaha hahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahaha hahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahaha haaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahaha aahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaahahahahahaaa hahahahahaaa

bunun gibi birçok yorum var 1072den itibaren oku öle bi tarafından anlıyor yorumları yapma iki dakka stres atmak için forumagiriyoruz, insanın sinirlerini zıplatma...

yalan mı diyolar ,girecek tabi.ihtimalini konuşuyolar.bu gayet normal

yalan mı diyolar ,girecek tabi.ihtimalini konuşuyolar.bu gayet normal

ben de kesin bişey yok henüz, yargıtayın onamama ihtimali de var sadece savcının görüşü bu yönde olmuş anlamında yazdım, yarın aksi bi kararda dalga geçerler yazdım, ama senin canın sıkılıyor galiba saracak adam arıyorsun git biraz klasikleri falan oku (dünya, Türk) yorum gücün artsın . can sıkıntın da geçer....

laa gidin konuda tartışın azizii..

hatta tartışmaya değmez... yok karar alınmadı-alınsada şöyle böylee..

umrumdamı değil, bundan sonra aziz düşünsünn..:lol:

ben de kesin bişey yok henüz, yargıtayın onamama ihtimali de var sadece savcının görüşü bu yönde olmuş anlamında yazdım, yarın aksi bi kararda dalga geçerler yazdım, ama senin canın sıkılıyor galiba saracak adam arıyorsun git biraz klasikleri falan oku (dünya, Türk) yorum gücün artsın . can sıkıntın da geçer....

ehehe :o yorum gücümmüş:o

yargıtay başsavcısı istediyse,aziz de suçlu olduğuna göre onanır.aksi bi karar olmaz yani

transfer nöbeti darma duman olmuş laa

bari konuyu kapatın. ilaçlayın buraları-badana boya yapın biraz kapalı dursunn..:lol:

laa gidin konuda tartışın azizii..

hatta tartışmaya değmez... yok karar alınmadı-alınsada şöyle böylee..

umrumdamı değil, bundan sonra aziz düşünsünn..:lol:

pardon reis, özür dileriz senden izin almayı unutmuşuz, nasıl umrunda değil ya adamların son dalı da kalmayacak karardan sonra... sana mı sormamız gerekiyor nerde tartışacağımızı, ciddi soruyorum sen misin yetkili ...

pardon reis, özür dileriz senden izin almayı unutmuşuz, nasıl umrunda değil ya adamların son dalı da kalmayacak karardan sonra... sana mı sormamız gerekiyor nerde tartışacağımızı, ciddi soruyorum sen misin yetkili ...

Transfer nöbeti başlığında tartıştığınız konuları ben okumak zorunda değilim. Tartıştığınız olayın konusu mevcut orada tartışırsanız bizde gereksiz ve istemediğimiz konuda geçen tartışmaları okumamış oluruz. Bunu söylemek için yetkili olmaya gerek yok. Sizin gereksiz mesajlarınızı ve tartışmalarınızı alakasız bir konu içerisinde okumak istemiyoruz. Gidin orada konu mevcut orada tartışın.

konu var... izin alınmı dedim?

bana sorma zaten.. aziz umrumdamı ceza alacağını biliyoruz zaten neyini konuşayım.. he açıklama yapar abuk sabuk yine konuşurum..

:happy0025::happy0025::happy0025::wave::wave:

son bir aydır yemek falan tartışılıyor, dün hangi joyistik daha iyi tartışması vardı, okumak istemiyosan geç başka yorum oku , bitsin gitsin.. konu üzerinde tartışmıyoruz, konuya açıklık getirdim ferda acayip bir yorum yapmış yorumu üzerine tartışıyoruz, konu burda başladığı için de burda devam ediyoruz,

Fatih dursun kardeşim saygıdan kastın ne??? sen avukatmısın ?? ben öyleyim bu kadar savunmuyorum müvekkilimi, hayırdır...

Amkspor ‏@Amkspor 43s

SON DAKİKA: Beşiktaş, Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş'u 4 milyon 430 bin TL bonservis bedeli ile renklerine bağladı.

cok degil mi ya...4,4 milyon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt