GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 543

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
543/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

haklısın gerildim biraz.. bak şöyle anlatıyım transfer yorumlarına girdim, (geriden başlarım genelde) baktım herkes yuppi karar onandı modunda sonra dedim ki naçizane bilgilendiriyim,, sonra ferda kardeşimiz hayırdır sana noluyor onaylanır nasıl olsa gibi bir yorum yapınca sinirlendim sana denk geldi , kusura bakma Euro sandım .. ama tlymiş doğru...

neyse transfersiz trasnfer nöbetine devam..

uslup bozmadıktan sonra, konu varken burda ayrıca konuyu tartışmadıktan sonra sorun yok bende..

istersen devam et-istersen etme. ikili tartışmaya girmem ben fazla.. raporlarım haklı isem konu dışı olur-haklı değilsem uyarı bana gelir..

arkadaşlar uzatmayın konuyu yahuu.. ooooooooooooooo

kırmayında birbirinizi..

ule hep böyle oluyor ortaya lafı ben söylüyorum millet birbirine giriyorrr:cool:

Hadi tamam şampiyon hadi canım.Haklısın he tamam.Bak ne anlatsam anlamayacaksın.Allah müvekkillerine sabır versin

burda fırsat kollayıp ikili tartışmaların arasına girip insanlara fitne sokan sensin, saygılı ol diyip uza diye saygısızlık yapan sensin, orucu bahane edip gerginlik çıkaran sensin, suçlu benim nasıl olacak?? Asıl Allah senin etrafındakilere sabır versin,, orucu bahane edip onlara ne zülüm yapıyosundur aceba...

bak murat kardeşim ne konuşuyum ben şimdi sonra diyosun ki transfer nöbetinde başka konu tartışma ... haksızmıyım ben yani şimdi...

Murat bence en mantıklısı musleranın yerine tolga veya onurun alınmasıydı öteki türlü yırtığa yama gibi oluyor(sabri, hakan balta) yada silahlardan birisi kesilecek ama tolga veya onur çok fazla sırıtmazdı derim ben.. muslera canımız ama yapacak bişey yok bana göre

burda fırsat kollayıp ikili tartışmaların arasına girip insanlara fitne sokan sensin, saygılı ol diyip uza diye saygısızlık yapan sensin, orucu bahane edip gerginlik çıkaran sensin, suçlu benim nasıl olacak?? Asıl Allah senin etrafındakilere sabır versin,, orucu bahane edip onlara ne zülüm yapıyosundur aceba...

Ben ne fitne sokacam saf.Adam senden şikayetçi ve yaptığın yanlışa rağmen adamın üstüne gidiyorsun.Gerçekleri söyleyince fitneci mi oluyor insan.Bak forumun kuralları var ve bunlara saygı göster dedim.Orucu bahane etmiyorum zorlu geçiyor üstüne sende germe diyorum bu üslundanda anlamazsan farklı üslub kullanmak zorunda bırakma beni.Bak hadi canım işine bak hadi

Paso yerli futbolcu aldi Besiktas valla. Bence mantikli hamleler yapmaya calisiyorlar. Takim olmak da onlarin isi simdi.

Aslinda 2 önemli yabanci transferiyle baya güclü bir takim olabilirler.

Bence en akilli transferleri de Tolga Zengin olacak bu sene. Gayet iyi bir Türk kaleciyle kontenjan acmis oldular.

Simdi "Biz ama söyleyiz, böyleyiz" demeye gerek yok. Evet biz cok güclüyüz ama onlar da dogru yapilanmaya basladi bence.

Ben ne fitne sokacam saf.Adam senden şikayetçi ve yaptığın yanlışa rağmen adamın üstüne gidiyorsun.Gerçekleri söyleyince fitneci mi oluyor insan.Bak forumun kuralları var ve bunlara saygı göster dedim.Orucu bahane etmiyorum zorlu geçiyor üstüne sende germe diyorum bu üslundanda anlamazsan farklı üslub kullanmak zorunda bırakma beni.Bak hadi canım işine bak hadi

hı hı tmm :))

Paso yerli futbolcu aldi Besiktas valla. Bence mantikli hamleler yapmaya calisiyorlar. Takim olmak da onlarin isi simdi.

Bence en akilli transferleri de Tolga Zengin olacak bu sene. Gayet iyi bir Türk kaleciyle kontenjan acmis oldular.

Simdi "Biz ama söyleyiz, böyleyiz" demeye gerek yok. Evet biz cok güclüyüz ama onlar da dogru yapilanmaya basladi bence.

Onur bu sene başkan üzecek gibi bizi

Simdi "Biz ama söyleyiz, böyleyiz" demeye gerek yok.

bence beşiktaştan bi cacık olmaz, Anadolu takımı transferleri yapıyorlar(tolga hariç) bizdeki yedekler hatta istemedğimiz futbolcular bile onların transferlerinden iyidir, bu sene rakip fenev olur gene diye düşünüyorum..

NOT: fatih dursun biz konuyu kapattık ltfn transfer konuş burası transfer nöbeti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt