GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 545

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
545/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ha şöyle yumaşayın birazz laaa

ne tartışması yaratıyosunuz...

adamı deli etmeyin ayrıca. burası transfer nöbeti..:lol: duyumlar vadisi. ayağınızı denk alınn:cool:

onur yılmaz

adamlar doğru işler yapıyorlarda. bunlarda onları değerlendirecek yapı yok.

yerli kalitesini artırmaları normal, zaten avrupada yoklar bu sene de. yabancı sınırlaması var.. onlar için rahat. bu sene stad yapılıncaya kadar ilk 3 olurlar ise onlara yeter..

ne de olsa biz varız avrupada, başarı gelince türkiye gururlanır bunlar çekemez vıdı vıdı yaparlar..

Aydinda gitdi.Sabri bence kovmadikdan sonra gitmez futbolu bizde birakir.

Hakan Baltaya gelince ABnin onaylandigi an gider bence.

Hakan gitmez bence bu parayı bulabileceği başka yer yok kontratını tamamlar, Sabri yine yedek olarak kalsın ne yapalım en azından çabalıyor.

ha şöyle yumaşayın birazz laaa

ne tartışması yaratıyosunuz...

adamı deli etmeyin ayrıca. burası transfer nöbeti..:lol: duyumlar vadisi. ayağınızı denk alınn:cool:

onur yılmaz

adamlar doğru işler yapıyorlarda. bunlarda onları değerlendirecek yapı yok.

yerli kalitesini artırmaları normal, zaten avrupada yoklar bu sene de. yabancı sınırlaması var.. onlar için rahat. bu sene stad yapılıncaya kadar ilk 3 olurlar ise onlara yeter..

ne de olsa biz varız avrupada, başarı gelince türkiye gururlanır bunlar çekemez vıdı vıdı yaparlar..

Yalnız ikinizi de kara listeye aldım , yarın aman bi avukat abimiz vardı diye bir şey sormak isterseniz yook burası forum öyle şeyle konuşulmaz dicem, sonra gidin bayılın danışmanlık ücretlerini.. hele siz transfer dışında bişey konuşun da görüyüm ben sizi :)

Cakma Jesus Navas gitsin. daha agir konusurdum, ama yinede katkisi oldu...Konya ve Benfica maclarindaki golleri ile.

Yalnız ikinizi de kara listeye aldım , yarın aman bi avukat abimiz vardı diye bir şey sormak isterseniz yook burası forum öyle şeyle konuşulmaz dicem, sonra gidin bayılın danışmanlık ücretlerini.. hele siz transfer dışında bişey konuşun da görüyüm ben sizi :)

avukatmısın abi? :)

kara listemi?? çok kindar adammışsın heee:lol:

her türlü konu konuşulsunda, aziz yıldırım ismi üzerinden gereksiz tartışma görmek beni üzüyor. konusunda tartışın o yüzden yanii..

İnsanlar transferden geçmiş şu gitse bu gitse demeye başlamış.. yaa siz bilmezmisiniz polatın kıymetini son güne kadar transfer yapılıyordu abuk subuk da olsa konuşacak bir şey çıkıyordu. neymiş efem melo kampa yetişsin yetişmese konuşacak konu vardı en güzelinden :) (ironidir)

portekiz karıştı bir bruma yüzünden. benfica ayartmaya çalıyormuş :):D

la arif sana selam verirsem bir daha helle kitty bundan sonraa:lol:

avukatmısın abi? :)

kara listemi?? çok kindar adammışsın heee:lol:

her türlü konu konuşulsunda, aziz yıldırım ismi üzerinden gereksiz tartışma görmek beni üzüyor. konusunda tartışın o yüzden yanii..

avukatım Fatih.. neden anlatamıyorum ben sadece yapılan yorumlara karşı güzellik yapıyım bilgilendiryim falan istedim, hatta teşkr falan ederler diyordum :). yoksa ben de tiksiniyorum zattan ferda yok mu ferda asıl kabahat onun gaz verdi , konu uzadı sonra sen girdin falan filan... öle yani :)

avukatım Fatih.. neden anlatamıyorum ben sadece yapılan yorumlara karşı güzellik yapıyım bilgilendiryim falan istedim, hatta teşkr falan ederler diyordum :). yoksa ben de tiksiniyorum zattan ferda yok mu ferda asıl kabahat onun gaz verdi , konu uzadı sonra sen girdin falan filan... öle yani :)

bak fatih takıntı yaptım seni murata bile fatih diyorum ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt