GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 546

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
546/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

avukatım Fatih.. neden anlatamıyorum ben sadece yapılan yorumlara karşı güzellik yapıyım bilgilendiryim falan istedim, hatta teşkr falan ederler diyordum :). yoksa ben de tiksiniyorum zattan ferda yok mu ferda asıl kabahat onun gaz verdi , konu uzadı sonra sen girdin falan filan... öle yani :)

Reis bizim arkadaş yaşını küçültecekte kaça patlar?

portekiz karıştı bir bruma yüzünden. benfica ayartmaya çalıyormuş :):D

la arif sana selam verirsem bir daha helle kitty bundan sonraa:lol:

kusura bakma Reis yeni gördüm :sad007:...alinti veya mention olmadi sürece görmem :D

biraz gec gelmsi aama cvp, ben cokdan kendii AS yazmisim...

la eskiden bayan üyeler bile girip yorum yapıyordu..

snejder-drogba mevzularında...

ne günlere geldik yahuu..

şu konuya biri el atsın yahu.. 2500 sayfaya kadar devam. berat yesir modumuz direniyorr

#direnberatyesir2500sayfa:lol:

Ula Murat kimi söylesen alınmıyor İnler m suarez Kerim freî nani son kurban bruma.Ulan bruma gelirse eşek gibi anırcam telefonda sana:)

hadi ordann gönülden istemekkk. varrr

bak avatara adam gelmeden neler yaptım nelerr...:lol:

drogba geldi ve ben gördüm ya. bruma-g.inler gelmesede olur.

bri drogba kolaymı yetişiyorr:lol:

la eskiden bayan üyeler bile girip yorum yapıyordu..

snejder-drogba mevzularında...

ne günlere geldik yahuu..

şu konuya biri el atsın yahu.. 2500 sayfaya kadar devam. berat yesir modumuz direniyorr

#direnberatyesir2500sayfa:lol:

Berat Yesir'in hiçbir suçu yok o bilgilendiriyo sadece :)

Gerçi bence suçlu da yok gayet iyi 2500 lere kadar gitmesi.

Murat tecrübeli üye olduğun için soruyorum bu aşağıda konu açılıyor mesela ama bir adam için 3-5 ayrı başlık... mesela yeni bir başlık gördüm. aranan sol bek manchesterde bulundu diye.. açtım ki kolorov.. niye izin veriliyor bunlara .. eskiden hemen kapatılıp burdan devam diye eski başlığın linki yazılıyordu.

Murat tecrübeli üye olduğun için soruyorum bu aşağıda konu açılıyor mesela ama bir adam için 3-5 ayrı başlık... mesela yeni bir başlık gördüm. aranan sol bek manchesterde bulundu diye.. açtım ki kolorov.. niye izin veriliyor bunlara .. eskiden hemen kapatılıp burdan devam diye eski başlığın linki yazılıyordu.

forumdaki modlar haberi geciktirdiğinden ben açtım,ayrıca o yeni haber.transfer forumuna haber açmaya kakışınca 5 saat onay bekliyoruz

gelişmelerle alakalı olabilir. bir de portal yönlendirmesi oluyor. eski konuda devam ediyor orada..

görmüyonmu modlar bile direniyor 2500 sayfaya kadarr..

konu işlerinden anlamıyorum. bugun emre can pazarlığı diye konu açayım dedim, hala modlar dönüş yapacak-onaylayacaktaa açılcak konu..:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt