Cok yahşi maç olur bro![]()
hazirlik maçimi.:confused:
Paso yerli futbolcu aldi Besiktas valla. Bence mantikli hamleler yapmaya calisiyorlar. Takim olmak da onlarin isi simdi.
Aslinda 2 önemli yabanci transferiyle baya güclü bir takim olabilirler.
Bence en akilli transferleri de Tolga Zengin olacak bu sene. Gayet iyi bir Türk kaleciyle kontenjan acmis oldular.
Simdi "Biz ama söyleyiz, böyleyiz" demeye gerek yok.
bence beşiktaştan bi cacık olmaz, Anadolu takımı transferleri yapıyorlar(tolga hariç) bizdeki yedekler hatta istemedğimiz futbolcular bile onların transferlerinden iyidir, bu sene rakip fenev olur gene diye düşünüyorum..
NOT: fatih dursun biz konuyu kapattık ltfn transfer konuş burası transfer nöbeti![]()
Kadir kardeşim illa tartışalım mı niye uzatıyorsun
aydın takım bulamaz yine kürkçü dükkanına döner.

Kadir kardeşim illa tartışalım mı niye uzatıyorsun
evet tartışalım.. senin yüzünden site çöktü, ya kardeş konu yok canım sıkılıyor.. sana sarıyım napıyım.. eskiden girerdim yalandan hbr falan olurdu heycan olurdu.. şimdi sana sarma ona sarma ne yapıcam ben burda...![]()
evet tartışalım.. senin yüzünden site çöktü, ya kardeş konu yok canım sıkılıyor.. sana sarıyım napıyım.. eskiden girerdim yalandan hbr falan olurdu heycan olurdu.. şimdi sana sarma ona sarma ne yapıcam ben burda...![]()
Bak kardeşim iftardan sonra![]()
Onur bu sene başkan üzecek gibi bizi
hem bak sevabını arttırıyorum sabır gösterterek kıymet bil....![]()
Çağlar gibi bir çöpten kurtulduk.Sıra Aydın,Sabri,Hakan Balta da.