GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 544

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
544/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Paso yerli futbolcu aldi Besiktas valla. Bence mantikli hamleler yapmaya calisiyorlar. Takim olmak da onlarin isi simdi.

Aslinda 2 önemli yabanci transferiyle baya güclü bir takim olabilirler.

Bence en akilli transferleri de Tolga Zengin olacak bu sene. Gayet iyi bir Türk kaleciyle kontenjan acmis oldular.

Simdi "Biz ama söyleyiz, böyleyiz" demeye gerek yok.

bence beşiktaştan bi cacık olmaz, Anadolu takımı transferleri yapıyorlar(tolga hariç) bizdeki yedekler hatta istemedğimiz futbolcular bile onların transferlerinden iyidir, bu sene rakip fenev olur gene diye düşünüyorum..

NOT: fatih dursun biz konuyu kapattık ltfn transfer konuş burası transfer nöbeti :)

Kadir kardeşim illa tartışalım mı niye uzatıyorsun

yapma-bunu-yapma-bunu_90769_m.jpg

Sene ortasinda Klup Semihdi yada Emreydi hangi birininse maasini yukseltdi yanlis hatirlamiyorsam.

Aydin beyde iyi performans gosterse elbette maasini yukseltirdiler.

Egerki yazilanlar ve soylenenler dogruysa paraya gore anlasmamissa hata yapmis bence.

Aydın bu gidişle PTT'ye gidecek. 700.000 Euro+ 20 Bin Euro maç başını beğenmemekte ne anlamadım. Sene de 15-20 maç oynasan 1 Milyon Euro-2.5 Trilyon para kazanacaksın şu takımdan.

Sabri, Aydın, Hakan Balta, Sercan gibi adamların bırak bu kadar parayı üstüne para vermesi lazım aslında bu kulüpte oynamak için Avrupa'da olsa 250.000 Euro +10 Bin maç başından fazlasını vermezler hala duruma bak.

Onur bu sene başkan üzecek gibi bizi

Kaliteli bir sol bek alsin yeter. Artik kendisinin de emeklerini, basarisini ödüllendirme senesi. Operasyonu tamamlamasi gerekiyor. Baskana o yakisir.

Takim genel anlamda cok güclü oldugu icin panik yapmiyorum. Ama kaliteli bir sol bek sart. Kanat oyuncusu da gidenlere göre bonus olsun

Bu arada kafa takıldı.Ulan yeni yönetimde sadece 2 kişiyi biliyorum.Biri Emir Sarıgül öbürü Sedat Doğan.Eskiden yedekleri bile bilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt