GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 548

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
548/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Adnan 5 yıl Rizeli

Çaykur Rizespor, uzun süredir peşinden koştuğu ve G.Saray’ın da çok istediği Ali Adnan ile anlaşmaya vardı.

:SS:

ilk sayfa icin bekleyen bin tane adam var,yapmayın etmeyin yazıktır bu kdar insana

Zaten özel birşeydi , daha da özel olsun diye yaptık şaka şaka öyle birşey yok :)

[USER]Berat Yesir[/USER] adak adamış bu başlıkta transfer olmazsa deve kesicem diye...Boşuna para harcamasın diye yaptık.

Berat Yesir adak adadı beyler başlıkta transfer olmazsa deve kesicek...Maddi sıkıntı olmasın diye uzadı 2500'e kadar.

twitterda rize nin sol beki oğuzhanın galatasaraya yakın olduğu bu nedenle ali adnan transferinde galatasarayın rizeye kolaylık sağladığı haberleri var

ya beyler forumda ciddi sorun var. mesajlar zar zor yaziliyor maalesef. devamli uyari mesaji geliyor sonra düzenleme bölümüne geciliyor. :SS:

twitterda rize nin sol beki oğuzhanın galatasaraya yakın olduğu bu nedenle ali adnan transferinde galatasarayın rizeye kolaylık sağladığı haberleri var

sacma sapan isler,bu adam iyiyse rize niye vazgeciyor adnan ı alıyor,biz niye böle bise yapıyoz onu da anlamıs diilim,19 yasında cocuk al ne kaybedersin yani

Asaletin Yeter â€￾@uA1905od Korumalı hesap 7 sa

Dün gümbür gümbür sol bek dedim artık bi sol bek alınacak orası net ama kim? Anlaşılan ön liberoda yaşadığımız kargaşa burda da yaşanacak

Asaletin Yeter
â€￾@uA1905od Korumalı hesap
7 sa

Yönetim Wellington hoca Melo bu tartışmalar daha soğumadan şimdi Kolarov mu Carlinhosmu yoksa yerli Atilla mı yoksa Oğuzhan mı?

Açıkçası güvendiğim 3 duyum kaynağından biri.Ya Atilla gelicek ya Oğuzhan.Mahkemeden yabancı kararı bu sezona yetişmeyecektir..Sezonu geçirmek ve diğer yabancıları tribüne göndermemek için yerli alınır.Belki tutarda hiç yabancıya gerek kalmaz,uzun yıllar işimizi görür diye genç isimlere yöneliyorlar.

Atilla daha yakın bence bizimkiler Atilla'yı altyapı dolayısıyla tercih ederler...

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap 7 sa

Dün gümbür gümbür sol bek dedim artık bi sol bek alınacak orası net ama kim? Anlaşılan ön liberoda yaşadığımız kargaşa burda da yaşanacak

Asaletin Yeter
‏@uA1905od Korumalı hesap
7 sa

Yönetim Wellington hoca Melo bu tartışmalar daha soğumadan şimdi Kolarov mu Carlinhosmu yoksa yerli Atilla mı yoksa Oğuzhan mı?

Açıkçası güvendiğim 3 duyum kaynağından biri.Ya Atilla gelicek ya Oğuzhan.Mahkemeden yabancı kararı bu sezona yetişmeyecektir..Sezonu geçirmek ve diğer yabancıları tribüne göndermemek için yerli alınır.Belki tutarda hiç yabancıya gerek kalmaz,uzun yıllar işimizi görür diye genç isimlere yöneliyorlar.

Atilla daha yakın bence bizimkiler Atilla'yı altyapı dolayısıyla tercih ederler...

Yabancı sınırlamasına en büyük desteği veren fenerbahce`nin hazırlık maçına 7 yabancıyla çıkması >> Fenerbahçe'nin PSV karşısındaki ilk 11'i: Volkan, Bekir, Alves, Yobo, Kadlec, Meireles, Emre, Baroni, Kuyt, Caner, Webo

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap 7 sa

Asaletin Yeter
‏@uA1905od Korumalı hesap
7 sa

Oğuzhan ile ilgili şöyle bir şey buldum :

İbrahim Üzülmez:'' Oğuzhan Berber, ülkenin sol bek sıkıntısını karşılayacaktır '' - Tribun Dergi

Atila'da yararlı olabilir aslında yerli olacaksa her ikisi de alınıp Balta ve Riera gönderilebilir deneyebiliriz illa ki birinden biri iş görecektir.

^^^^atilla turan? ,oğuzhan beşiktaşdaki oğuzhanmı ?

Atila evet Turan...

Oğuzhan Rize'den Oğuzhan Berner....Ama bir tercih yapılırsa Atila seçilir altyapısı ve genç yaş kariyeri nedeniyle...Oğuzhan geçen sene harikaydı,hatta İbrahim Üzülmez " ülkenin sol bek sıkıntısı bu çocukla bitecek " diye açıklama da yaptı ama bizimkiler Mehmet Batdal'ın Buca'da İbrahimovicleşip SSL'de bocalamasından sonra transferde tedirginlikle ilk sırayı Oğuzhan'a vermeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt