GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 555

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
555/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baroni oyniyor...güzel umarim hep ilk 11 de olur :asd:

[GG]
59017_1025_2012917172124280.jpg
[/GG]

Bence ezikler bundan sonraki hazırlık maçlarını, Azerbaycan'dan takımlarla yapmaya devam etmeli yoksa bu Ersun erken gider, şimdiden antu başlamış Kadlec, Ersun'a yüklenmeye.

Fener takimi cok yavas yanliz bunu herzaman söylemeye calistim ama dinletemedim. Cardozo diyorlar bu kadro zaten yeterince corba olmus, Krasic-Stoch-Yobo gibi bir sürü is yapmayan oyuncusu da var.

Bizde kim tempo yapabilir? Eboue ve Burak hizli oyuncularimiz olarak gözüküyor. Sol bekte transfer olmazsa cok agir oyuncularimiz var, Melo-Selcuk'ta cok hizli degil. Hamit'in yerine mutlaka tempo yapacak biri olmali, sakin bir Engin Baytar'la o sol tarafi koridor yapabiliriz.

Eboue-Engin-Burak üclüsü yakar Feneri :)

iyi tespit sol bek sorunumuz bencede var

psv kadrosu büyük ders.. şikeciler umrumda değil batsınlar ama bizim takımı emekli takımına cevirdiler ,genc kaliteye yatırım ,gerisi hikaye.. emre canda emre can ,emre canda emre can...

fenerin defans leş

2hafta sonra bu defans hattı arkalarında ayı olmadan karşımızda hiçbir şansları olmaz, en az 2 atmalıyız

Zakaria Bakkali alt liglerde gercekten döktürüyordu, cok basarili olmus tipki milli takim da oldugu gibi. 1. takim da neler yapacak gercekten cok merak ediyorum. Uzun süredir 1. takima cikmasini bekliyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt