GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 585

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
585/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vallaha sert atsa yuzu parcalanir..

Ama beklemiyor boyle biseyi, ve LIGTV'deki goruntuye bak ve çikan sese bak..

Adam rahatsiz oldu, saçma bi saka..

Drogba yi sevemiyorum..

1. frikikleri yuzunden

2. kendini herkes ve herseyin uzerinde gormesinden

bu sakalarda cabasi..

büyük yıldızlar egoist olur biraz reyiz normal bu hareketler şaka olayı yakışmadı ama tabi chelsea'de de frikik sorunu yaratıyordu drogba yanlış bilmiyorsam.

büyük yıldızlar egoist olur biraz reyiz normal bu hareketler şaka olayı yakışmadı ama tabi chelsea'de de frikik sorunu yaratıyordu drogba yanlış bilmiyorsam.

frikiklerde egoist olmasını anlayamıyorum iyi vursa tamam da vurudğu ya aut yada kalecinin üstüne iyi vuran adamlar varken niye bu kadar üsteliyor çözemedim.

Semih kafayi mi kazitmis yoksa ben mi yanlis görüyorum?

995431_578874472171252_874533262_n.jpg

Ne cok abartiyoruz olaylari yine. Gerci size atsa o topu kan davasina getirirsiniz olayi :asd:.

Ayrica Sneijder sakayi kaldirabilecek adam, kendisi de cok dalga gecmistir hatta Milli takiminda biraz ileriye gittigi oldugu de soyleniyor.

Biz neden Aras Özbiliz ile ilgilenmiyoruz ?

Yerli, iyi bi kanat oyuncusu, genc, sol ayakli ( Riera ve Emre haricinde sol ayakli oyuncularimiz yok ) ve kendisi de Galatasaray´li ve Istanbul dogumlu.

Gecen okuduklarima göre Spartak Moskau 10 Milyon € önermis, ama Kuban Krasnodar 11-12 civarinda bi rakam istiyordu.

Zaaten para felan harcadigimiz yok, gidip su adami alsak bütün sorunlar cözülür.

Yerli sayiliyormu bilmiyorum. Türk pasaportu yok heralde.

O değilde Telegol olsa Drogba-Sneijder olayını saatlerce konuşur."Galatasaray´da neler oluyor?,Sneijder gidiyor mu,Drogba kadro dışı kalacak mı,Fatih Terim´in huzuru kaçıp gidecek mi?Az sonra"

frikiklerde egoist olmasını anlayamıyorum iyi vursa tamam da vurudğu ya aut yada kalecinin üstüne iyi vuran adamlar varken niye bu kadar üsteliyor çözemedim.

Drogba Lampard'ın oynamadığı maçlarda Chelsea'de kornerleri bile kullanıyordu. Aslında kaleye vurmadığı serbest vuruşları da çok etkili kullanır böyle bir sürü asisti var. Tabi uzaktan kaleye çok fazla yoklamamalı aradan bir farklı önde olduğumuz maçlarda kullanabilir.

Yalniz su yelek konusu da GS TV de sürekli abartiliyor. Tamam yararli birsey ama büyül olaymis gibi davranmak neyin nesi. Her kulüp kullaniyor nerdeyse, örnegin iskocya 3. lig takimlari kullaniyor. Gecen resim de görmüstüm. Ülke olarak geriden geldigimiz her acidan belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt