GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 610

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
610/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

article-2236639-16279195000005DC-723_634x494.jpg

Ynt: Transfer Nöbeti

Sadece bize olacagini sanmam. Oyle bir durum olsa bile butun kulupler hemen basvurur ve onlarda yararlanir.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

aysal yıldız yağdıracakmış, yürütme durdurma kararı olursa..

riera-elmander-amrabat ile bize giren 4,5 milyon euro. yıldız alacğına ilk önce bunalrı gönderse zaten gerek kalmaz karara..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sadece bize olacagini sanmam. Oyle bir durum olsa bile butun kulupler hemen basvurur ve onlarda yararlanir.

sadece bize yarıyor.. klup olarak başvurmadık çünkü.

oyuncular başvurduğu için sadece, başvuran oyuncuları bağlar.. hee emsal karar olur diyerleride başvurursa tff mecbur kalırr..

Ynt: Transfer Nöbeti

Bizim yonetim bu AB kuralinin olacagi yonunde cok hevesliler ve son dakikaya kadar transferleri bu kuralin olma ihtimaline gore yapacaklar gibi duruyor.

Acikcasi ben bu kadar umutlu degilim, ustelik her gecen gun bizim aleyhimize.

Karar cikar ve oyuncu alırsak kamplari kacirmis olacak.

Culio ve Elmander oncelikli Riera da duruma göre gonderilip Emre Can ve Sigueira/Kolarov transferleri yapilir karar cikarsa da devre arasi 1-2 kanat oyuncusu alinir.

Zan bir eğitimci,bir hoca,bir öğretmen,bir tecrübe olarak orada durmalı. Semih ve Chedjou'nun ondan öğrenecek çok şeyi olmalı.

Chedjou : ''Zan tam bir profesyonel,Onun gibi bir oyuncunun olduğu takıma geldiğim için mutluyum. Kariyerimi belirleyebilecek bir oyuncu,Onun yakından takip edip bir şeyler kazanacağım''

Semih : ''Gökhan abi ve Ujfa'nın bana katkıları inanılmaz''
adlga mı geçiyorsun anlamadım ama

zan gerçekten istikrar abidesi. sakatlanmıyor taş gibi stoper

kule gibi ispatı = [video=youtube;-BUQk00hHis]https://www.youtube.com/watch?v=-BUQk00hHis[/video]

fanatik :ASD:ASD:AS:D:ASD:AS:DAS:D:ASD:SA:D:ASD:AS:DAS:

Yeni yönetimiyle büyük başarılar hedefleyen Trabzonspor, Fenerbahçe'ye asrın çalımını atmak için harekete geçti. Malouda'nın ardından Barrios'la da anlaşan Fırtına, 28 yaşındaki forveti bekletiyor. Çünkü hedefte Oscar Cardozo var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt