GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 611

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
611/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neyse hadi söyleyeyimm..

JUVE zuniga aldı-almak üzere napoliden.. kolarovdan bu yüzden vazgeçti..:lol:

yani teklifimiz var ise , oyuncu bize yakın meşaleyi yakınnn:f50::f50::f50:

panpalar kolarov gelirse chedjouya 6.3 yazık olur oynayamaz he eboue kesilirse bu seferde sağ kanat çoker solun dolması birşey ifade etmez tüpçünün devrildiğide yok sol beksiz yıllara devam

Karar ver teklifimiz varmı yokmu :confused: :asd:

teklif var. yönetimden daha ısrarlı bir şekilde. malum rakamlar 6-7 milyon euro. oyuncu oynamak istediği için maaşında indirime gidebilir..

yani açıkcacı

burda da melo-welo işine dönücek..

carlihnos mu- kolarovmu son karar hocanınn olsada, kolarov için başka ihtimal kalmadı.. m.city sol bek için başka oyuncu alabilir.. bir yerde gördüm ama hatırlayamadım ismii..

teklif var. yönetimden daha ısrarlı bir şekilde. malum rakamlar 6-7 milyon euro. oyuncu oynamak istediği için maaşında indirime gidebilir..

yani açıkcacı

burda da melo-welo işine dönücek..

carlihnos mu- kolarovmu son karar hocanınn olsada, kolarov için başka ihtimal kalmadı.. m.city sol bek için başka oyuncu alabilir.. bir yerde gördüm ama hatırlayamadım ismii..

Umarım bir an önce gelirlerde bu işkence biter.

Bu aralar ligtv3 açık brezilya ligini izliyorum arada özetler falan. Carlinhos kırdı kafayı iyice forvet oynuyor adam. Kolarova bakıyorum adam sol bek harici heryerde görünüyor maç içinde. Bu adamların sol bek oynayacağından eminmiyiz ?

bu arada. m.city tek clishy yok sol bekte mecbur kalırsa Pablo Zabaleta var unutmayın..

onun için kolarov düşünülmüyor..

Kolarov'un köylüsüyüm öyle sandığınız gibi iyi futbolcu değil, mahalle arasında daha benden bile top kapamıyordu.

Gazete haberleri Kolarov Galatasaray'a yakın,yok Juventus Zuniga'yı istiyor Kolarov boşta kaldı dese de kazın ayağı öyle değil.Sabredip bekleyeceksiniz,Emirates Cup'tan sonra ya bu şekilde devam ediliyor denilecek ya da yetersizlik görülüp konuşma halindeki futbolculardan birine teklif yapılacak.

Hazırlık maçlarında sol bek eksikliği iyice hissedilip transfer yapılmasına gerek duyulsun mu yoksa duyulmasın mı? Kolarov Carlinhos tercihinde Kolarov'dan yana karar verilirse elimizde Muslera,Eboué,Drogba,Melo,Sneijder ve Chedjou gibi maçların çoğunda oynamak arzusu olan oyuncular var kariyerleri itibariyle. Sakatlık,cezalı,dinlendirme araları o kadar fazla olmayacağından,anca her hafta kısa çöpü çeken evinde oturur,öyle bir sistem döngüsüyle gider,ne bileyim,karışıyor,karışınca da Tüpçüyü anıyor insan :D

kusura bakmayın çok iyi takip etmediğimden soruyorum kalorov madem bu kadar iyi bir adam city neden kadroda tutmak istemiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt