GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 612

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
612/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

carlinhos da hala ısrarcıyım şahsen, kariyer planlamasını-performans yüksekliği ve kampa katılmasa bile fizik olarak hazır gelecek.

hücümsal özellikli bek gerek.

carlinhos defansif özelliği-çoğu sol bekten iyidir..

her zaman söylüyorum. maliyetli oyuncu için yönetim kanat oyuncusu düşünüyor..

kolarovun videolarını izliyorumda frikikten başka bi numarası yok gibi duruyor. bizde zaten frikik atacak adam yığınla var hatta yakında kavga çıkacak bu yüzden. bize defansı iyi olduğu kadar devamlı bindirme yapabilen bir bek lazım. carlinhos bu tanıma daha çok uyuyor sanırım

kolarovun videolarını izliyorumda frikikten başka bi numarası yok gibi duruyor. bizde zaten frikik atacak adam yığınla var hatta yakında kavga çıkacak bu yüzden. bize defansı iyi olduğu kadar devamlı bindirme yapabilen bir bek lazım. carlinhos bu tanıma daha çok uyuyor sanırım

aynen katlıyorum abi..

kanatsız bir takım olacaksakk.. (direk 11 koyacak kanat yoksa)

eboue ve carlihnos çok önemli bu açı ile..

herkes hem fikirdir. eboue hatalar yapsada defansta bize en çok katkıyı hücümda veriyorr..

carlinhos aynı şekilde...

kolarov zaten bu yüzden gözden düştü.. defansif oalrak oynayan ama bindirmerleri çok iyi olan biri değil..

ayrıca başkan demedimi, düğmeye bastığımız anda melo ve carlinhos alırız diye..

yönetimin en büyük hatası şu..

hoca zamanını ayırıp aylardır bir oyuncu izliyor ve izletiliyor , ama o oyouncu değil başka oyuncu önüne getiriliyor..

carlinhos videolarında şu var..

1-carlinhos rahat adam geçebilen özellikli biri. zaten bekin bindirmesi yeterli değil sadece.

2-topu iyi kullanan-orta açan- sağ-sol ayakla gerekirse şut çıkaran biri.

3-bence en önemli özelliği. bizim takıma istenmesinin en büyük payı. kaptığı topu defanstan sonra akıllı kullanıp ok gibi sol taraftan çıkıp oyunu hızlandırması atağa kalkması..

ben olsam carlinhos derim. adam 1 senelik performans olmadığını gösterdi, bu sene iyi gidiyor..

ayrıca carlinhos defansı ile türkiyede ne gibi zorluk olacakki? avrupada diyeceksiniz.. karşına hazard-ronoldo çıkınca kç tane sol bek durdurabiliyor ki dünyada..

sadece bizim futbolculara ozelmi olacak lan

ozaman fenerliler delirir

tffde biz oynadigimiz icin bu statusu tum lige yayar

bizede :trollface: bunu yapmak duser :D

Bildiğim kadarı ile olay şöyle:

Örneğin drogba-sneijder-chedjou ile başvurduk mahkemeye. sadece bu oyuncular yerli sayılır. elmander dany filan yine yabancı sayılıyor mahkeme sonuçlanana kadar.

carlinhos-bruma + emre can diyorum.. yabancı sınırlamasıda olsa..

culio-elmander gönder. riera ve danny tutarım. amrabat kiralarımm..

BQBHiKHCQAA8UBY.jpg:large

Tomorrowland ‏@tomorrowland 20h DreamVille has opened her doors. You all look beautifull and more than ready for #Tomorrowland pic.twitter.com/VFHmNoVxLr

Ah bea burda olmak vardi sinci :cool:

Solbek mutlaka almamız lazım Hakan,Riera,Erman Kılıcla bu iş olmaz aksayan yerimiz sadece orası suan.Yabancı solbek birde Emre Canı aldıkmı tamamdır.Gecen sene Melo cezalı oldugu maclar oldu,Sneijder sakat oldugu maclar oldu bu senede olacak rakibe gore rotasyon yaparız 6 yabancıda,sampiyonlar liginde oynat 7 taneside olsun bitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt