GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 638

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
638/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

777320_Fenerbahce_SK.jpg
777323_Besiktas_JK.jpg

Kadrolara bakiyorum da birtek bizde yabanci sikintisi var .. adamlarin her yeri turk futbolcu dolmuss

Iki takimda 4 yabanciyla isi goturur biz 6 yabancisiz imkansiz cikamayiz

Bir cok alinmasi gereken turk oyuncu var ve alinmiyor. Emre Can neden su ana kadar bonservisiyle veya kiralik ve satin alinma opsiyonuyla alinmadi? Kerim Frei neden alinmadi? Okay Yokuslu neden alinmadi? Simdi Sinan Kurt ve Samed Yesil laflari dolaniyor. Kesinlikle alinmasi gereken diger oyuncular. Arti neden Serdar Tasci hic dusunulmez. Bu oyuncularin hepsi genc (bir tek Serdar zannediyorsam 24 yasinda). Su an alinmalari icin tam zamani cunku bu oyuncular Drogba, Sneijder, Selcuk, Melo, vs. gibi ustalardan cok sey ogrenebilirler bu ustalar formlarinin tam zirvesindeyken. Bir kac seneye eger bu ustalardan tam verim alamazsak o zaman bu gencler tamamen kontrolu eline gecirirler.

Su an bu oyuncularin bazilari icin ugrasiyorlar haberleri var ama bu oyuncular cokdan alinmali kamplara katilmalilardi. Tecrubeli oyuncularda kamp cok farketmeyebilir (eger fizik eksigi yoksa) ama gencler icin bence cok onemli.

Ayrica neden genc takimdan bir sol bek kampa alinmaz. Belki tutar. Yahu Hakan Balta'dan ne kadar kotu olabilir Allah askina biri bana soylesin. En kotu Hakan kadar oynar ama en azindan adam genc oldugundan kendini gelistirebilir. Hakan zaten geldi 30 yasina nereye gelistirecek kendini. Adam futbolu bitirmis kafasinda.

Son olarak avrupa vatandasi oyuncularin yerli statusunde oynamasi konusunda bir iki sey soylemek istiyorum. Bu federasyonun nasil geldigi, neden geldigi ve kim tarafindan getirildigi herkes tarafindan bilinyor. Ve bilinyorki veya bence bilinmesi lazimki maalesef ulkemizde federasyon hukumet tarafindan istenmedigi surece kimse tarafindan indirilemez maalesef buna bizde dahil. Gorduk iste imza toplanicak filan derken Ilhan Cavcav atip tutarken bir anda geri adam atti. Yukarilardan biryerden buyuk bir ihtilmalle uyari geldi. Basbakanin dunku aciklamalarida zaten ne halde oldugumuzu acik sekilde ortaya koyuyor. Maalesef isler boyle isliyor bu ulkede. Butun bunlar meydandayken neden iki senedir bir statu icin basvurulmaz. Halen su an bile nereye basvuruldugu veya basvurulup basvurulmadigi bile tam olarak belli degil (tahkimden sonra). Niye bir aciklama yapilmaz. Ha dersenizki bize bu basvuruyu yaptirtmazlar o zaman televizyona cikip atip tutmiyacagiz arkadas oraya basvurucaz suraya basvuracaz diye.

Kusura bakmayin arkadaslar biraz doldum bu son zamanlarda bu hareketsizlikten ve bence yapilan yonetim hatalardan, vs. Insallah yakinda bu olaylar rayina oturur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt