GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 642

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
642/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG]:D[/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG]

Raporladım işsiz

[GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG]:D[/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG]

rage-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1407.gif

Raporladım işsiz

Bu gibi durumlarda direk alıntı yaparak mesajı okuyabilirsiniz arkadaşlar çile çekmeyin. :lol:

ben hala büyük bir yıldız transferi bekliyorum ve dahası cok kısa bir süre icinde bu transfer acıklanabilir umudumuzu kaybetmemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt