GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 652

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
652/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birde şu demirören yalakası var tabi.Benim için bir terörist gibi.İnanın en az apo kadar nferet ediyorum bu adamdan.Hayatta tek zevki futbol olarak Gs olarak kalmış çoğu insanı lanet ettirdi.Futboldan soguttu.Futbol teröristi.Yaptıgı bir nevi ırkcılık.Kendi ırkından olanların daha fazla para kazanması daha iyi yerlere gelmesi amacıyla kuş beyniyle kurguladıgı bid düzen.Dünyada ki diğer ırkçı milletlerde böyle yapıyor.Racism=Demirören.Allah ıslah etsin seni demirören

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

kardesim bu islerin terimlen alakasi yok,adamlik futbolcunun kendisinde olacak.

Bu sene buragin performansini arda gsterseydi havasindan gecilmezdi,helal olsun burak ve selcuga hepsi pirlanta gibi cocuklar.

Ortmında cok alakası var.Herkes Ardayı armanın önüne koydu.Şımaracaktı tabi.Ama yıldızları yönetmeyi bileceksin.Terim bunu cok iyi yapıyor.Herkes onun kimseye eyvallahı olmadıgını biliyor.Riera da aynı terim için drogba da berk yıldız da semihde ceyhunda.Arda suclu eyvallah ama tek suclu o değil.Medya medyanın öüne atan polat

ardanın gelmesi yabancı sınırını nasıl çözecek biri anlatsın, arda gelecek diye meloyu mu drogbayımı sneijderi mi keseceğiz de sol bek yabancı olabilecek

Yönetim transferde bu yaz gerçekten sınıfta kaldı hayal kırıklığı yarattı.Alper'in şikecilere kaptırılması büyük hata! Takımda solbek yok yedek kaleci yok yedekler yetersiz! Bu kadar gelir elde etmemize rağmen transferi biz değil rakipler yapıyor.

bu sene için böyle bir kadro hayalim vardı ama sadece hayal olarak kaldı.

muslera

eboue semih chedjou kolarov

Alper g.inler Selçuk

sneijder

burak drogba

+olarak sinan bolat,kerim frei alınmalıydı.

Alfred N'Diaye
BQPsvrUCIAABUvh.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ortmında cok alakası var.Herkes Ardayı armanın önüne koydu.Şımaracaktı tabi.Ama yıldızları yönetmeyi bileceksin.Terim bunu cok iyi yapıyor.Herkes onun kimseye eyvallahı olmadıgını biliyor.Riera da aynı terim için drogba da berk yıldız da semihde ceyhunda.Arda suclu eyvallah ama tek suclu o değil.Medya medyanın öüne atan polat

dogru diyorsun simdide polat söylüyor degil mi medyaya cik diye

Adam olmak terim sayesinde olacaksa olmasin daha iyi

ardanın gelmesi yabancı sınırını nasıl çözecek biri anlatsın, arda gelecek diye meloyu mu drogbayımı sneijderi mi keseceğiz de sol bek yabancı olabilecek

Benim de anlamadim bu, Arda gelince tam olarak nerde oyniyacak? hadi orta sahanin üclüsünün biri olsa yani Arda Melo Selcuk , yabanci sinirin da ne gibi bir faydasi olacak? Takim güclenmis olur ama yabanci siniri icin hic bir faydasi olmaz bu transfer.

Amma taktiniz yabanci sinirina ama ya. Illa 6 yabanci mi olacak kadroda? Biri sakatlandi mi ortada kaliyoruz, formsuzsa da öyle.

Sol bek ile birlikte 7 As yabanci iyidir, cok da rahat idare ederiz rotasyonla.

Önemli olan Culio, Elmander ve Riera´dan kurtulmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt