GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 657

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
657/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

778427_Galatasaray_SK.jpg

Elmander - Necati

Dany - Serdar Taşcı

Amrabat - Erkan Zengin

Riera - Wederson

değişiklikleriyle hem kulubeyi sağlama alabaliriz hemde yeni gelecek 2 yabancıya yer açabiliriz

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaslar yeri degil biliyorum cok ozur dileyerek bisey soracagim. Cardfinans parapuani net uzerinden harcayabilecegim bir site var mi ? Bugun son gunu. Bilen varsa ozel mesaj atarsa cok sevinirim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu sene Bursa'da yaşayacağım büyük ihtimalle Görükle'de.Oradan İstanbul'a maça gelmek nasıl kolay mıdır ? Pahalıya gelir mi ? Dönüşte yurta dönebilir miyim,forumda Bursalı bir arkadaş varsa cevap verebilir mi ? Bunu araştırıyorum kaç gündür.:)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaslar yeri degil biliyorum cok ozur dileyerek bisey soracagim. Cardfinans parapuani net uzerinden harcayabilecegim bir site var mi ? Bugun son gunu. Bilen varsa ozel mesaj atarsa cok sevinirim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kartfinans parapuanını hicbiryerde harcayamassın....

Kartfinans anlasmalı yerler var onlarda naz yapar cunku odeme 3 ay sonra onlarada..git kredi kartini teslim et bi ise yaramaz....yapikredi olsa bonuscard olsa 10 marketin 9 unda gecerli

digerlerinden cevap bekleme..bilende yazmaz.....zaten benden baska

galatasaray futbol tarihinin en rezil transfer dönemini yaşıyoruz yaw duyum dahi çıkmaz oldu fotomaç GS'den transfer haberi bile sallamıyor artık durum çok vahim :sad007::sad007::sad007:

turkiye diye sormuyorlar turkiye futbolu diye sormuslar,ama bencede turkiye deseydilerde fazla fark etmezdi gibi.

Turkiyenin dunyadaki en taninmis markasi Galatasaraydir.

Yok hocam roportajda soruları bilemiyorlar. baskent neresidir. basbakan kimdir gibi. ama futbol takımı deyince, 1 kişi bizi es geçmiyor. onu demek istedim.

Peki sizin 2 yil onceki takimdan haberiniz varmiydi?

676273-9749462-640-360.jpg

(ne yazik ki tam kadroyu bulamadim)

2 yil once bir enkaz vardi enkaz.

Ne Kaleci yoktu, ne defans yoktu,ne bek yoktu,ne orta alan yoktu, ne hucum yoktu.Elle tutulur bir tek Arda vardı hatırlatayım.

Son 2 senede.

Kaleci,sag bek,defansin gobegi,orta alanin göbeği ,hücüm bu kadar sorun çözüldü hatırlatmak isterim.

Behanelerin ardına sığınmıyoruz.Gerçekleri söylüyoruz.

Şahin abi mantık hatası olmuş ne kaleci vardı ne defans vardı vs olcak :D

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Lig tv'ye göre Ünal Aysal önümüzdeki hafta Arda için Atletico başkanıyla görüşecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt