GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 661

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
661/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Millet şerefsiz emre belözoğluna sahip çıkar biz kendi çocuğumuza küfrederiz. Kabul edelim vefasız taraftarız. Adam gitmiş kupa kazanmış bizi temsil etmiş hala yok gelmesin yok gezer yok tozar. He he

1)Türkiye'de yaşadığı olaylar

2)Emre,Rıdvan,Acun gibi koyu fblilerle arkadaşlıkları

3)Askerlik durumu (Tam bilmiyorum bu problemi,millet yazıyor diye yazıyorum)

4)Arda'nın bonservis bedelini karşılayabilir miyiz?

5)Atletico Madrid ve hocası Simeone,Arda'yı hiç bırakmak istemiyor.

1) Türkiye'de olaylar yaşadı diye gelmeyecek değil, basın yine üzerine gidecektir ama artık Fatih Terim ve daha dirayetli bir yönetim var sahipsiz kalmaz.

2) Arda bu camianın evladı özel hayatında kiminle arkadaşlık ettiği bizi ilgilendirmez.

3) Askerlik durumu kariyerini etkileyecek kadar önemli değil, bu biraz şeye benziyor Selçuk, Burak falan takımdan ayrılacak çünkü askerlik durumları var.. Daha önce de dediğim gibi en kötü ihtimal kariyerinin sonunda gider kalan 1 yılı doldurur.

4) Atletico'nun hala mali sıkıntıları var Ünal Aysal gerçekten istiyorsa biraz paraya kıyıp getirir.

5) Falcao'yu da bırakmak istemiyordu ama yapacak bir şeyi yok, bu sezon satamazlarsa Arda da ayrılmak isterse seneye çok daha az bir bonservise satmak zorunda kalacaklar. Alternatifini bulduktan sonra Simeone de izin verir.

Hangi Türk futbolcu 6 ay askere gitmiş ki Arda şimdi bize gelirse askerlik sorun olsun.

Bu tamamen uydurma, Arda gelmek isterse gelir olay bu kadar basit.

Askere de parayla ve yaşdan yararlanarak gider.

Arda bizim takıma gelirse ligi tartışmasız lider bitiririz.

Bence Arda Turan´i sadece Burak ile takas ederek alabiliriz.

Galatasaray 2 sene önce 12´ye sattigi adami simdi 20´ye almaz. Imkani yok yani.

Ee Atletico da Arda´yi 10-12´ye birakmaz. Niye biraksin ki? Salak mi adamlar?

Bence Burak´i da kaybetmeyelim, Arda´yi da seneye alalim. 1 senelik sözlesmesi kalacak ve 10-12´ye alabiliriz o zaman.

Bence Burak´i da kaybetmeyelim, Arda´yi da seneye alalim. 1 senelik sözlesmesi kalacak ve 10-12´ye alabiliriz o zaman.

En mantıklısı bu kesinlikle. Hem seneye gelmesi kolay olur.

Herif antremana cikmasin aglayarak aglayarak simeoneyi ikna eksin ben gitmek istiyorum.. Amrabat gibi

Bu sene gelir....:D

Şike ve şikecinin dostu Arda yi ben istemiyorum hele o son aciklamakarindan sonra iyi oynuyo diye soylemlerini yutacak degilim gitsin o cok uzuldugu abilerinin takiminda oynasin

Ntvsporda futbol aktüel programında son iki senenin şampiyonu olan Galatasaraya programın son 15 dakikasını ayırdı şerefsizler

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte,Ünal Aysal paraya kıyar diyorlar,kıyacak olsa emin olun çoktan kıyardı.

Şike ve şikecinin dostu Arda yi ben istemiyorum hele o son aciklamakarindan sonra iyi oynuyo diye soylemlerini yutacak degilim gitsin o cok uzuldugu abilerinin takiminda oynasin

Bu yoruma sadece gülerim.Bu yorumunla Arda ve emreyi aynı kefeye koydun. Sizin gibi taraftarlar varken kulübün profesyonel düşünmesini beklemek çok olur zaten

ardanin ismi bile forumu dagitmaya yetiyor,demek gercekten gelirse ne forum kalir nede o sevdigimiz GALATASARAY.Millet birbirine düsücek bu eleman yüzünden

Arda'ya Ünal Aysal 10-12 M € vermesi imkansız. Vereceğim Max. miktar 7-8 M € olur.

Bir programa çıktığın da söylemişti, biz sattığımız da 24 yaşındaydı şimdi 26 yaşında, o yüzden sattığımız paraya almamız mümkün değil gibi birşeyler söylemişti.

Bu iş Arda da biter, bize gelmek istiyorum derse yönetimine anca o zaman alırız.

Arda'ya Ünal Aysal 10-12 M € vermesi imkansız. Vereceğim Max. miktar 7-8 M € olur.

Bir programa çıktığın da söylemişti, biz sattığımız da 24 yaşındaydı şimdi 26 yaşında, o yüzden sattığımız paraya almamız mümkün değil gibi birşeyler söylemişti.

Bu iş Arda da biter, bize gelmek istiyorum derse yönetimine anca o zaman alırız.

arda mevzusunda okudugum en mantikli yorum

Senin yasin yetmez kocum bunlari anlamak icin daha cok buyumen lazim :) aman sen profesyonel dusun yine senin haddine degil benim taraftarligimi tartismak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt