Serdar Cengiz
10 Numara!
Sevmem ama Beyaz Futbol da şenlik var
Takımın en çok ihtiyacı olan dönemde bırak git, takım düzlüğe çıkmış gazı almış gidiyor şimdi gel hazıra kon.
Ne güzel dünya.
Uygulamalarında bulunanları kaldırmalıydın :yenieek:
Genelleme yaparak konuyu alakasız insanlara getirerek ana konudan uzaklaşıyorsun. Bana ne Baros dan Elano dan.
Ardaya düşmanlığım yok. Gezmesi tozması kimlerle yediği içtiği beni ilgilendirmez. Evet o dönem basın çok abarttı ama Arda da çanak tuttu.
Fakat Arda bana çok antipatik gelen bir çocuk. Gelebir hatta 66 numaralı Arda olarak gelmesini de isterim ama şimdi değil. Daha sonra
Şuan hazıra falan konmuyor ki,yabancı sınırlaması yüzünden ihtiyacımız yok mu?
anlamadım renktaş uygulamalarda ne oluyo ki?
Sen diyorsun ki dengeleri bozar . Ben de o zamanki şartlarla bu zamankiler aynı mı diyorum. Sizin gibi düşünen taraftarlar bitmeden gelmesin zaten
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ulan tek balık bile yok be kardeşim.Kurutmuşlar resmen.
Yok. Yabancı kontenjanını rahatlatmak için kimi kesip 11 e Ardayı koyacaksın. Melo mu, Sneijder mi, Drogba mı
Halitim sende bi problemolmasın![]()
Hiç birini kesmeyeceksin ama 4-3-1-2 sisteminden kurtulup kanatlı sisteme geçeceksin,yedeklerinde Erman,Engin,Umut,Hamit gibi yerli oyuncularının olmasını sağlayacak.
Yok Serdar Abi abdestliyim![]()
Orta sahamız 2011-2012 gibi gol ortalaması tutturursa (Melo- 7-8 gol, Sneijder 12-13 gol, Selçuk 8-10 gol) bu sene gol rekorunu zorlayabilir takım diye düşünüyorum.
Son yıllarda bu kadar net gol atma yeteneğine sahip bir orta saha ve forvet hattımız olmamıştı çünkü.