GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 670

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
670/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelleme yaparak konuyu alakasız insanlara getirerek ana konudan uzaklaşıyorsun. Bana ne Baros dan Elano dan.

Ardaya düşmanlığım yok. Gezmesi tozması kimlerle yediği içtiği beni ilgilendirmez. Evet o dönem basın çok abarttı ama Arda da çanak tuttu.

Fakat Arda bana çok antipatik gelen bir çocuk. Gelebir hatta 66 numaralı Arda olarak gelmesini de isterim ama şimdi değil. Daha sonra

Sen diyorsun ki dengeleri bozar . Ben de o zamanki şartlarla bu zamankiler aynı mı diyorum. Sizin gibi düşünen taraftarlar bitmeden gelmesin zaten

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sen diyorsun ki dengeleri bozar . Ben de o zamanki şartlarla bu zamankiler aynı mı diyorum. Sizin gibi düşünen taraftarlar bitmeden gelmesin zaten

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bende senin gibi insanların çıkıp "Sizin gibi taraftarlar, sizin gibi taraftarlar" diye saçma yakarışlarını anlamıyorum. İsteyen ister Arda yı, istemeyen istemez. Biraz saygınız olsun milletin düşüncesine.

Cevap: Transfer Nöbeti

Orta sahamız 2011-2012 gibi gol ortalaması tutturursa (Melo- 7-8 gol, Sneijder 12-13 gol, Selçuk 8-10 gol) bu sene gol rekorunu zorlayabilir takım diye düşünüyorum.

Son yıllarda bu kadar net gol atma yeteneğine sahip bir orta saha ve forvet hattımız olmamıştı çünkü.

En basitinden Ambarat'ı oynatcağımız zamanlarda onun yerine Arda oynar. Ama başkanın da dediği gibi, bu sene Arda'yı alamayız. Fuzulü bir tartışma bu.

Orta sahamız 2011-2012 gibi gol ortalaması tutturursa (Melo- 7-8 gol, Sneijder 12-13 gol, Selçuk 8-10 gol) bu sene gol rekorunu zorlayabilir takım diye düşünüyorum.

Son yıllarda bu kadar net gol atma yeteneğine sahip bir orta saha ve forvet hattımız olmamıştı çünkü.

2011-2012'de Selçuk & Melo skor anlamında müthiş katkı verdi ama,2012-2013 sezonunda aynı başarı sağlanamadı.Bana göre en büyük neden Elmander &Necati gibi orta saha özellikli duvar olabilen forvetlerden,koşu özellikleri olan Umut & Burak'a geçmemizdi.Zaten bunun için Drogba alındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt