GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 674

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
674/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda yla Burak ı kafa kafaya takas ederdim ben olsam her türlü.

--------------------Drogba------------

Arda-----------------S10------------Hamit/Engin/Kazım

-----------------Selçuk--Melo---------

Kolarov---------Semih---Gökhan/Che---Eboue

-------------------Muslera------------------

şimdikinden bariz daha iyi bir kadro

Ya arkadaşlar ben Ardayı kimse bilmezden beri takip ederim. Futbolculuğunu da çok beğenirim.

Ama TV ye çıkıp sürekli ağzını ayıra ayıra üzerine vazife olmayan her halta konuşur ya. Valla tüylerim ürperiyor.

Ya arkadaşlar ben Ardayı kimse bilmezden beri takip ederim. Futbolculuğunu da çok beğenirim.

Ama TV ye çıkıp sürekli ağzını ayıra ayıra üzerine vazife olmayan her halta konuşur ya. Valla tüylerim ürperiyor.

Ünal Aysal ve Terim'in olduğu bir dönemde öyle şeyler yapacağına hiç ihtimal vermiyorum.

Bence bu kadro ile Arda çok başarılı olur.

Saat 2:00'de yeni transfer hakkinda bilgi verecem.

Saat niye bukadar gec soranlara ise, beni cogu gazete örnek aliyor ve Isimleri hep dahil ediyorlar haberler...2-3 den sonra gazete baski bitidinen sonra konusurum...

Trabzon taraftarinin buraga yaptigini siz ardaya yapiyosunuz fakat trabzon taraftari daha hakli onlarla kafa bulurken ardayi istemeyenler ozelestiri yapiyorlar mi acaba ? Ben futbolcunun faydasina bakma taraftariyim arda gittigi her takima en fazla faydayi vericek turk futbolcudur milli takimi bile tek basina sirtliyor adam tek oyuncumuz ve isterse de fenere giderdi size mi sorucakti :)) ayrica arda yildiz oyuncudur ve magazinsel olmasi normaldir adam haber degeri tasiyor mustafa sarpi mi haber yapsinlar

1-) Şikebahçe'ye gitmesi ahde-vefasına kalmış.Bizde oynarken her frsatta Metin Oktay'ın Galatasaraylılığından dem vuran Arda buna rağmen onlara giderse evvela kendisiyle çelişir.

2-) Arada bir magazinsel olsa buna kimse bir şey demez zaten.Selçuk'ta yıldız ama bir gün olsun leyhte veya aleyte konuştuğunu duyduk mu? Buradayken medyanın kendisine olan ilgisinden ötürü her daim sitem eden Arda İspanya'ya gitti bu defa Madrid üzerinden güncel konular hakkında sosyal mesajlar vermeye başladı.Medya ilgisinden sıkıldığını ifşa eden biri için bu da çok tezat bir durum.

3-) Gelirse sevinmem,gelmezse üzülmem açıkçası.Şu aşamada gelmesi büyük bir avantaj gibi görünse de geçmişte yabancı oyuncuları dışlaması,medyaya malzeme oluşu ve takım içindeki gruplaştırmalarından ötürü mesafeliyim açıkçası.

Sözün özü Galatasaray için hangisi hayırlı ve iyi olacaksa o olur umarım.

Az önce 2002 Dünya Kupası belgeselini izledim, çok önemli bir başarıydı Türkiye için, aradan 11 yıl geçti milyarlarca dolar yatırdık futbola ama gittikçe geriledik, Haluk Ulusoy sahaya kadar inip futbolcularla seviniyor, şimdi Demirören kupa vermeye gelemiyor, şike almış başını yürümüş, Milli takımın başında herşeyi bildiğini zanneden kompleksli bir adam var, 70 milyonun yarısı genç olmasına rağmen boşa geçen zaman ve boşa harcanan paralarla futbolumuz dahada geriledi.

Siyasetin futbolumuzdan elini çekmesi lazım, Türkiye'nin geçirdiği şu sıkıntılı günlerde, böyle başarılara ihtiyacı var, ülkenin bütünleşmesi için bunlar önemli şeyler, ama maalesef bu yönde bir çalışma yok, umarım dahada geç olmadan aklımızı başımıza alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt