GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 675

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
675/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray liyim diyemi ?! Yani GALATASARAY li olarak hayatimin her bölümde yasadigimdan dolayimi sasirmisim acaba sence?! benim tansidigim bütün koyu feneriler ters kafa yapilarina sahipler. ya bana hep öyle denk gelmisdir yada ciddiden terslik var gercek Galatasaray lialrin kimyasi ile. ama sonra bunlarin baskanlarina bakiyorum sonra yok tamam tesadüff degil diyorum acikcasi. ha sunuda belirtmek istiyorum ve insanlar ile tanisirken hangi takimlisin ve saire atlamiyorum. genelikle sonradan ortaya cikiyor. icimde de her zaman hayret hicde sasirmadim diyorum.

yani ön yargilisin denile bilir ama zanetmiyorum acikcasi. geneleme yapmamak süreti ile cogu ayni ... :D

Abi olur mu ya bu kesin cizgilerimiz sporda siddete goturuyo bizi yapmayin ya

Cevap: Transfer Nöbeti

Ercan Taner bilirsin eskiden daha iyi anlatırdı.Ya Ntvspor da olduğu için yada benim gibi futboldan soğuduğu için böyle anlatıyordur.

Gözle görülür bir fark var eskiye göre ama bunun nedeni ne açıkcası bilemiyorum, yaşının getirdiği bitkinlik mi, Ntvspor taraflı yayınımı bilemedim.

Eski maçları neydi bu adamın, gol olurdu 2 dakika gol diye bağırırdı, hey gidi günler:)

Gözle görülür bir fark var eskiye göre ama bunun nedeni ne açıkcası bilemiyorum, yaşının getirdiği bitkinlik mi, Ntvspor taraflı yayınımı bilemedim.

Eski maçları neydi bu adamın, gol olurdu 2 dakika gol diye bağırırdı, hey gidi günler:)

[video=youtube;RsYYUIKg9cM]https://www.youtube.com/watch?v=RsYYUIKg9cM[/video]

Bide Burak'ın ManU'ya attığı golde ki bağırışı.Farklı yani.

Abi olur mu ya bu kesin cizgilerimiz sporda siddete goturuyo bizi yapmayin ya

:SS:

kesin bir sey demiyorum ki ben. hem kendi adima veya kendi tercübelerimi paylasdim sadece. sen fenerli ile anlasa biliyorsan ne güzel. sorun yok. seni daha az Galatasarayli ilan edemeyiz o zaman herhalde tabiki. sende ama tv deki medjacilar ile konusdun ya neyse :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt