GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 681

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
681/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6 yabanci denen illet kural devam ettigi surece illaki takimin bir yeri eksik kalir bu garanti.kolarovu alsak sagda sabri oynayacak ne farki kalir baltanin solda oynadigi kadrodan.allahtan semih-g.zan gibi iki iyi yerli stoperimiz var yoksa yanmistik

sagdaki sabri hakan baltali sol beke 1000 kere daha iyidir.

lanet olsun ya netten internet download managerle 480p film çekiyorum yaklaşık 500 600 mb oluyor izlerken sanki 240p görüntü kaliteli leş ne yapacam ben ya

napıyosunuzzzzz ben yatıyom by girls

tamam canım
love0004.gif

Arda bu sene gelmez umarım. Seneye Drogba ve Hamit muhtemelen takımın banko oyuncuları olmayacaklar. Bu yüzden bir sistem değişikliğiyle 4231'e döner, ortayı şu şekilde kurarız:

Melo-Selçuk

Sağ kanat-Sneijder-Arda

Burak

stoperde Semih oynar 4 Türk etti. Kalede de ben gelecek yıl Muslera'nın yüksek bir miktara satılıp Onur'un geleceğini düşünüyorum, 5 oldu. Ama bu hamleleri hesaplamadan önce asıl yapmamız gereken yabancı kontenjanının 5'e düşmesini engellemeye çalışmak.

ya fatih sabrininde nasil oynadigini biliyoruz maicon muamelesi yapmayin su adama.bir ara sabri ile oynadigimiz hicbir maci kazanamiyoduk adamlar istatistik bile cikarmisti

maicon yaptigim yok sabriyi. ama hakan balta ile kiyaslayan sensin. sabri baltanin yaninda maicon gibi duruyor resmen. sabri cok kötü oynadigi maclar var evet ama iyi oynadigi maclarda var. en azindan elinden geldigi kadar ruhunu ortaya koyarak atiyor. gamsiz hakan balta ile kiyaslamak bile küfür gibi bir sey olur bence sabriye. sabri real madride macinda sneijdere verdigi pass mesela hakan rüyasinda bile yapamaz.

Arda bu sene gelmez umarım. Seneye Drogba ve Hamit muhtemelen takımın banko oyuncuları olmayacaklar. Bu yüzden bir sistem değişikliğiyle 4231'e döner, ortayı şu şekilde kurarız:

Melo-Selçuk

Sağ kanat-Sneijder-Arda

Burak

stoperde Semih oynar 4 Türk etti. Kalede de ben gelecek yıl Muslera'nın yüksek bir miktara satılıp Onur'un geleceğini düşünüyorum, 5 oldu. Ama bu hamleleri hesaplamadan önce asıl yapmamız gereken yabancı kontenjanının 5'e düşmesini engellemeye çalışmak.

Hocam merak etmeyin , o kontenjan asla beşi görmeyecek.

Tüpçü kalsa dahi bu sezonun bitimiyle (bizim AAD başvuruları vs. başarısız olursa ki başarısız olma ihtimali çok düşük) kulüpler hemen baskıya başlayacak hem yakın zamanda açıklanacak CAS kararının ardından Aziz'in gitmesi yüksek ihtimal.

Ama Arda'yı ister miyim ? Tabi ki isterim yuvasına dönüp hizmet etmesinin vaktidir bence artık.

Muslera

Yabancı Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Yabancı Sneijder Arda

Burak​

Mükemmel ötesi bir kadro olur yedi yabancılı olduğuna bakma o sınır en azından gelecek sezon yedi ile oynanacak bakın söylüyorum burada. :yenieek:

maicon yaptigim yok sabriyi. ama hakan balta ile kiyaslayan sensin. sabri baltanin yaninda maicon gibi duruyor resmen. sabri cok kötü oynadigi maclar var evet ama iyi oynadigi maclarda var. en azindan elinden geldigi kadar ruhunu ortaya koyarak atiyor. gamsiz hakan balta ile kiyaslamak bile küfür gibi bir sey olur bence sabriye. sabri real madride macinda sneijdere verdigi pass mesela hakan rüyasinda bile yapamaz.
bu takim ne sabri ile ne h.balta ile koydugu hedeflerin yarisina bile ulasamaz,ikiside takimda fuzuli duran ne ise yaradiklari belli olmayan adamlar.yil olmus 2013 biz hala sabri,h.balta izliyoruz sahada yeter yani gina geldi bu adamlardan

lanet olsun ya netten internet download managerle 480p film çekiyorum yaklaşık 500 600 mb oluyor izlerken sanki 240p görüntü kaliteli leş ne yapacam ben ya

Kardeş onlar hep micro hd. Fazla kanmayın 480p dediklerine. Eğer düzgün kalite istiyorsan dosya boyutu büyük olacak bunun kaçarı yok. Sana bir tavsite vk gibi sitelere upload edilmiş videoları indir. 720p veya 1080p olanlarını. Onların boyutları düşük oluyor ve görüntü kaliteside idare eder oluyor. Ayrıca indirmeden öncede kaliteyi görmüş oluyorsun. :)

mahkemelerin verecegi karar göre yabanci konusu belli olur ancak bu ülkede. federasyon (hukumet) böyle olmasini istiyor. kimsede onlari ordan indiremiyor anladigimiz kadari ile. imzalar toplanilmiyor . bu $ike süreci resmen batakliga sürekliyor türk futbolunu annasini satayim ya :SS:

ya keske yakalanmasaydilar diyor insan ister istemez yoksa yabanci olayi cokdan serbest birakildi gibime geliyor.

Kardeş onlar hep micro hd. Fazla kanmayın 480p dediklerine. Eğer düzgün kalite istiyorsan dosya boyutu büyük olacak bunun kaçarı yok. Sana bir tavsite vk gibi sitelere upload edilmiş videoları indir. 720p veya 1080p olanlarını. Onların boyutları düşük oluyor ve görüntü kaliteside idare eder oluyor. Ayrıca indirmeden öncede kaliteyi görmüş oluyorsun. :)

vk dan indiriyorum zaten 480p indirdim bu sabah izledim ama görüntü kaliteli leşti sanki 120p gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt